دوست عزیز دستت درد نکنه .نقل قول:
با gray scale که فرمودید مشکلش حل شد ولی پرینت اگه توش رنگ باشه کلا سیاه و سفید می شه .
ممنون می شم راهنمایی بفرمایید.
Printable View
دوست عزیز دستت درد نکنه .نقل قول:
با gray scale که فرمودید مشکلش حل شد ولی پرینت اگه توش رنگ باشه کلا سیاه و سفید می شه .
بله معنای این گزینه همین هست دیگه!نقل قول:
اما سبز زدن خاکستری می تونه دلیلش کالیبره نبودن مانیتور شما باشه، یعنی درواقع سبز هست اما مانیتور شم خاکستری نشون میده و یا همینطور برای پرینتر.
اگر این قضیه شما رو اذیت می کنه باید پروفایل رنگ Color Profile یا ICC Profile مخصوص پرینتر یا مانیتور تون رو پیدا و نصب کنید که گاهی اوقات به نتیجه نمی رسه جستجو!
ممنون از راهنمایی
یه مشکل دیگه هم داریم .
هر چند تایی که پرینت می گیره یه کاغذ سفید بیرون می ده . البته بعضی وقت ها بچه ها پلن photo را انتخاب نمی کنن. ولی گاهی هم که انتخاب شده باشه هم کاغذ سفید می ده بیرون.
تو این حالت باید یا باید نرم افزاری continue کرد یا باید رفت سراغ پرینتر . پرینت که تو حجم بالا باشه کلافه می کنه.
سوال دومم این که آیا پرینت سروری سراغ دارید که با پرینتر 1410 epson سازگار باشه و بشه بهش وصلش کرد.
متوجه این قسمت نشدم، کاغذ سفید می کشه بیرون و بعد چراغ کاغذ روشن میشه؟
تو کامپیوتر چی میگه؟
مطمئن هستید مشکل از نرم افزاری که باهش پرینت می کنید نیست؟
متاسفانه من راجه به پرینت سرور اطلاعات ندارم.
ممنون از پاسختون.نقل قول:
کاغد بدون این که چیزی روش چاپ کنه می ده بیرون. بعد می گه کاغذ نداره . نرم افزار ی continue داره ، می شه از خود پرینتر هم دکمه ایی زد تا ادامه بده .
والا ویندوزش عوض کردم ولی حل نشد .
این موردی که می فرمایید به احتمال زیاد مشکل سخت افزاری پرینتر تون هست و ربطی به ویندوز نداره. باید با نرم افزار مخصوص تست فیدر بشه و در صورت لزوم تمیز کاری، تعمیر و یا تعویض بشه قطعه مشکل دار.
این مشکل به احتمال زیاد با همه انواع کاغذ وجود نداره و با کاغذ های خاصی به وجود میاد.
یا کاغذتون رو عوض کنید
یا سر کنید با این مشکل
و یا بسپریدش به دست تعمیرکار
(توصیه نمی کنم خودتون تمیزش کنید، چون حساسه و ممکنه بهش آسیب برسه)
موفق باشید
با دورود و سپاس از راهنمایی های شما دوستان
چاکر عرضی داشتم در باب پرینتر HP OFFICE JET J3680 که چند وقتی است برایم مشکل ساز گشته :
دوستان خوب ، من با خطای cartridge error مواجه میشم ، هرکاری که به ذهنم میرسه کردم ، ولی با این حال به کمکتان نیاز دارم (سپاسگذارم) بدرود
احتمالا با تعویض کارتریح مشکل حل بشه.نقل قول:
موفق باشید
سلام
فردا میخوام برم ایرانشهر هد پرینتر 4840 کنون رو بگیرم(به خاطر خرابی نازل خاکستری):41:
دوستان کسی میدونه قیمتش چنده؟