نقل قول:
با سلام
عرض کنم که review خوبی هست ولی کامل و راضی کننده نیست .یعنی کسی که اولین بارشه می خواد هدفون بخره این و بخونه به هیچ وجه متوجه نمیشه این اصطلاحات چیه.ولی فقط کافیه یکی از review های rezaomido رو بخونین .بهتون قول میدم حتی اگه قصد خرید هدفون هم نداشته باشین به شدت وسوسه میشین هدفون وصف شد رو بگیرین و بشخصه تجربش کنین.مثل خودم (فقط امیدوارم review بعدیش هدفون زیر 2 میلیون باشه :31:).
برای همین برای اماتور ها این review های با اصطلاحات زیاد و تخصصی فایده ای نداره و چون اکثر کاربران یا بازدید کننده های این فروم اماتور و یا برای اولین باره راهنمایی می خوان هر چقدر توضیحات خودمونی تر و محسوس تر باشه بهتره.
با تشکر از مطلب خوبتون
من میخواستم با گذاشتن این ریویو بگم که یه ریویو کامل باید همه جنبه ها رو در نظر بگیره. چیزی رو هم که ترجمه کرده بودم بیشتر از یه صفحه بود. ولی موقع کپی کردنش تو وب متوجه شدم فضای خیلی کمی برای این پست هست و به جای اینکه جای بیشتری به من داده بشه، فونت نوشته هام اونقدر کوچیک شده که اصلا نمیشه خوندشون! :41:واسه همین مجبور شدم بیشتر مطالب رو حذف کنم. واسه همین این پست ناقص به نظر میاد. البته منظور من بیشتر این بود که بگم حرفه ای ها چطور یه هدفون رو بررسی میکنن. اینجوری کم کم نوشته های ما هم حالت کاملتری میگیره. با تشکر از توجهتون:10: