جناب پونل اگه یه لطفی کنی به سوالات ما جواب بدی ممنون میشیم . انگار هیچ کی توی این فروم به تازه واردا محل نمی زاره !
Printable View
جناب پونل اگه یه لطفی کنی به سوالات ما جواب بدی ممنون میشیم . انگار هیچ کی توی این فروم به تازه واردا محل نمی زاره !
با سلام به دوستان
بعد از چند روزی مطالعه در فورومها تصمیم گرفتم که تلویزیون پلاسمای 55 اینچی Panasonic TC-P55VT50 بخرم. از اونجاییکه در دبی زندگی میکنم با بودجه حدود 5 میلیمون من مناسبه. اینجا با درهم 520 تومانه میشه حدود 5.5 میلیون. کسی نظر مثبت یا منفی نداره. نور خونمون هم همیشه ملایمه چون از اطاق خیلی روشن متنفرم.!
من معمولا فیلم تو تلویزیون نگاه میکنم تا برنامه های تلویزیونی. معمولا فیلمها رو از اینترنت داونلود میکنم و بعدش زیرنویس انگلسیشو از اینترنت پیدا میکنم .بعدش با نرم افزار jetauidio فیلم رو روی کامپیوتر پخش میکنم و با کابل HDMI میفرستم روی تلویزیون.
میخواستم بدونم با استفاده از تلویزیونهایاسمارت مانند Vt50 و احتمالا با یه پلیر خوب میشه کامپیوتر رو از این چرخه حذف کنم. آنچه که مهمه اینه که تلویزیون و یا پلیر قابلیت سینک کردن فایل زیر نویس و فیلم را داشته باشه تا از شر کامپیوتر و jetaudio و کبل HDMI راحت بشم.
با سپاس فراوان
شما از نمایندگی خریدی یا فروشگاههای دیگه؟
فروشگاههای متفرقه شاید از این کارها بکنن اما نمایندگی بعیده.
اگه نو بوده باید موقعی که اولین بار روشنش کردی اتوماتیک روی منوی تنظیمات زبان رفته باشه.
در هر صورت زمانش زیاد نیست پس نگرانی نمیخواد.
من از کجا می تونم قیمت ها ی ایم مدل ها رو بدونم اینجا کلا مرخصا نمایندگی ها !! هیچی ندارن ! دوستان اگر پیشنهادی هم دارن زیر ۳ تومان ۵۰ اینچ و به بالا
سلام دوست عزیزنقل قول:
ممنون که جواب ما رو دادی.خیلی با مرامی.
از یه نمایندگی در شیراز خریدم . وقتی که میخواستم تلویزیون رو تحویل بگیرم راننده ای که تلویزیون رو از انبار آورده بود بعد از یه عالمه گشتن و تعویض پریز های برق تازه فهمیده دکمه پاورش کجاست !بعد از روشن شدن به منوی تنظیمات زبان رفت وبر روی سرچ آنالوگ کانال ها رفت ولی چون آنتن وصل نبود ادامه نداد. بعد از تحویل گرفتن و بردن به شهرستان وقتی که خودم تلویزیون رو به همراه آنتن وصل کردم دوباره به منوی تنظیم زبان رفت و این بار کانال ها رو سرچ کردم و چند تا کانال آورد .بعد از اون موقع دیگه وقتی تلویزیون رو روشن میکنم مستقیم کانال ها رو میاره .
سلام دوستان
کیفیت سه بعدی روی st30 و vt30 چجوریه؟
بحث سردرد عمومیه یا مخصوص پلاسما هاست...کلا در مقایسه با ال ای دی سه بعدی پلاسما چه عملکردی داره
ممنون
1. VT30 و ST30 بهترین کیفیت سه بعدی را دارند.
2. بحث سردرد عمومیه.
3. اگه میخواید با سه بعدی سردرد و چشم درد نداشته باشید، تکنولوژی پسیو LG بگیرید.
دوست عزیز مدل VT50 مشکلی در پخش فرمت های رایج نداره یک مدیا پیلیر داخل خود تی وی هست که قابلیت پخش انواع فرمت ها + زیرنویس فارسی با پسوند SRT رو هم داره پس از این نظر هیچ گونه مشکلی رو نخواهید داشت . از نظر بنده انتخاب بسیار خوبی رو برای خرید کردید.نقل قول:
سلام دوستان
من امروز رفتم نمایندگی پانا توی انزلی یه مدل 50 اینچ داشت ولی هواسم نبود یادم رفت مدل رو بپرسم ولی قیمتش 1میلیون 750 بود ،سه بعدی هم بودش
می خوام بدونم الان st30 قیمتش چنده ،آیا این مدلی که من دیدم همین st30 هستش ؟؟
گارانتی پانا 15 ماهه هستش ؟؟
این تلوزیون ارزش خرید داره یا سامسونگ 5550 بهتره ؟؟
راستی این مدلی که من امروز دیدم پایش بیظی بودش و ساخت سنگاپور بود
ممنون میشم جواب بدید ،
چون پدرم به دوستش پول قرض داده بود ،اونم داره پولو پس میده ،می خوام با این پول یه تی وی خوب برای دیدن شبکه ها و فیلم سه بعدی و فول اچ دی بگیرم
دوست عزیز من نمی دونم شما چه مدلی دیدید ولی برای اطلاع شما پلاسما های پاناسونیک مدل 2011 همگی ( به جز 55 و 65 اینچ به بالا) ساخت تایلند می باشندنقل قول:
2- قیمت 50ST 30 در حال حاضر 3200 است در ضمن قیمت 42ST30 هم 2150 است پس فکر نمی کنم شما این مدل رو دیده باشید
3- الان ارزان ترین مدل سه بعدی پاناسونیک 42UT30 است که قیمت اون هم 1720 است
سوالی داشتید در خدمت هستم