کسی نبود جواب ما رو بده؟؟نقل قول:
Printable View
کسی نبود جواب ما رو بده؟؟نقل قول:
1مگ محدود ؟ از مخابرات ؟نقل قول:
اعلام وضعیت 1Mbit/s Unlimit LONDON
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببین پینگ هرچی کمتر باشه بهترهنقل قول:
شما یک پکت یا همون بسته دیتا می فرستی جوابش رو میبینی
مثلا من یک پکت می فرستم به سایت گوگل و پینگ 200ms نشون میده وی یک پکت با یک isp دیگه می فرستم و 105ms نشون میده
پس سرعت فرستادن پکت بیشتره دیگه
پینگ بیشتر برای بازی های آنلاین یا ویدیو های آنلاین و مخصوصا صفحه باز کردن مهمه
بازی آنلاین بیشتر از همه به پینگ بستگی داره
سرور های ایرانی مشخصه
سرعتشون خیلی زیاده
معمولا پینگ با سرور های ایران از 40-60 ms هست
ولی با خارجی بین 100-400ms متغیره
البته بازم بستگی به isp داره
خب ما اندازه 1 ماه دیشب تا صبح دانلود کردیم حالشو بردیم :n02:
بچه ها من از وقتی پورتم رو دادن به ماناماد پینگ 4.2.2.4 حدود 100 هست و سرعت از تمام سرورهای داخل و خارج یکی است و هیچ گونه کندی یا افت سرعت وجود نداره پینگ خارج بین 80 تا حداکثر 120 و پینگ داخل حداقل 200 ......متاسفانه چون داون استریمم کمتر از پهنای باند خریداری شده هست نمیتونم بفهمم تا چند میره .به زودی تست میزارم..:n20::n19:از دست این ضحی کیش کلاهبردار دزد راحت شدیم سرعت نجومی شده برام
مگه شرکت های فروشنده اینترنت مخابرات تو سرعت و پینگ با هم فرق دارن؟:n04:
نمیدونم .لابد فرق دارن ولی از دیروز که شرکت تغییر کرده سرعتم از سرورهای خارجی وحشتناک رفته بالا اصلا تایم اوت نداره ولی از سرور داخل داغونه اول فکر کردم از ای پی هست 100 بار ای پی عوض کردم ولی دیدم روی همشون همین طوری هست پس احتمالا فرق فوکولند .البته با اسپیدتست پینگ داخلی رو حدود 30 میزنه ولی از cmd همه ای پی های داخل بالای 200 هستند و برعکس مال خارج حداکثر 109 دوستم هم که چند روز پیش پورتش رو دادن به ماناماد میگه سرعتم زده بالا .فعلا از این ناراحتم که ضحی بالای 10 گبگ رو هر گیگ حدود 2000 تومن حساب میکرد ولی این یکی 100 گیگ هم که بخری همون 4500 برات حساب میکنه.نقل قول:
گزارش:
بالاخره سرعت زياد يك شبه تموم شد حتي بدون اينكه كانكشن رو قطع و وصل كنم. اگرچه توي خودش نكات اميدوار كننده براي بازگشت سرعت به حالت قبل داشت و يا اينكه خيلي هامون به يك شب هم راضي هستند ! ولي ديشب توي سرور بازي كه هميشه دست كم 30-40 بود حتي يك نفر هم نبود بعد از اينكه چند نفر پيدا شد وسط بازي متوجه شدم همشون از خوزستان هستند. پينگهاشون هم بين 50 تا 70 بود. جالب بود كه شهرهاي ديگه حتي تهران وقتي وارد مي شدند پينگشون بالاي 300 بود.
نكته منفي اينه كه ميشه اين سرعت زياد رو يه اختلال دونست كه اگه به طور كامل برطرف كنن ديگه اينترنت خيلي پرسرعت رو به چشم نمي بينيم!
پ.ن :
اي بابا!
الان speedtest رفتم ديدم سرعت نرمال نيست اومدم تست كردم ديدم بله تا 200 هم مي ره:
از این به بعد ما برای شارژ با پارس ماناماد روبرو هستیم؟