فيفا: تيم ملى ايران مرتكب تخلف شده است
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
استفاده از آرم تبليغاتى يك شركت توليد مواد غذايى روى پيراهن تيم ملى فوتبال ايران در ديدار برابر چين مىتواند آثار و تبعات منفى از سوى فيفا به همراه داشته باشد.
در شرايطى كه مسابقه ايران و چين در بخش لينكهاى بازىهاى انجام گرفته سايت فيفا به عنوان ديدارى رسمى، ثبت شده و تمامى گزارشهاى آمارى اين ديدار نزد فيفا موجود است، به نظر مىرسد قوانين صريح فيفا از سوى مسئولان فدراسيون فوتبال ايران رعايت نشده است.
به موجب قانون شماره ۱۱ مربوط به لباس تيمهاى ملى عضو فيفا، در ديدارهاى اين گونه كه به خاطر رويارويى تيمهاى ملى دو كشور از اعضا فيفا همانند جدال ايران و چين، به عنوان مسابقه رسمى در بخش تقويم و نتايج سايت فيفا ثبت شده، يك فدراسيون عضو، مجاز است تنها آرم به ثبت رسيده خود نزد فيفا را تحت شرايطى خاص در سمت چپ پيراهن(يا شورت و جوراب) حك كند.
در ماده دو اين قانون، فيفا تاكيد زيادى دارد كه چنين آرمى، بايد مربوط به فدراسيون و نزد فيفا به عنوان علامت مشخصه فدراسيون، به ثبت رسيده باشد. همچنين در آن قيد شده اين آرم نبايد بيانگر هيچ گونه مفهومى از شركت، كارخانه و كمپانى تبليغاتى و... باشد.
فدراسيون جهانى فوتبال حتى در ماده سوم اين قانون به اندازه تعريف شده چنين آرمى روى پيراهن، شورت و جوراب تاكيد دارد. در اين بخش و در قانون ۱۴ ، فيفا به صراحت مىگويد در صورتى كه فدراسيونى از آرم به ثبت رسيده نزد فيفا روى پيراهن تيم كشور خود استفاده نكند، مجاز است از تصوير پرچم رسمى خود نيز مطابق بند ۴ استفاده كند. همچنين در قانون شماره ۱۵ كه مربوط به مواد تبليغاتى است، در ۸ ماده عنوان شده تمام اشكال مربوط به حك تبليغات مالى، سياسى، مذهبى يا شخصى و غيره، روى البسه در محيط داخل ورزشگاه ممنوع و پيگرد دارد و تنها در خارج از اين محيط ممكن است.
با توجه به اين مواد قانونى كه توسط گروههاى كارشناسى فيفا طى سالها تحقيق و بررسى، وضع شده و اينك بطور دقيق اعمال مىشود، احتمال وقوع خطراتى متوجه فوتبال ايران هست.
اين در حالى است كه على كفاشيان، رييس فدراسيون فوتبال ايران در مصاحبهاى گفته بود: فكر نمىكنم فيفا به دليل تبليغ روى پيراهن بازيكنان تيم ملى ايران، فدراسيون را جريمه كند. من از اين موضوع خبر ندارم و بىاطلاع هستم. با كميته بازاريابى صحبت مى كنم تا ببينم موضوع از چه قرار بوده است، اما فكر نمى كنم چنين اتفاقى رخ دهد. در چند بازى گذشته از تبليغات سايپا ديزل روى پيراهن تيم ملى استفاده كرديم و هيچ اخطارى به ما ندادند.
با اين حال طبق اعلام سايت فيفا تيم ملى ايران در ديدار با چين به دليل حك نام يك شركت تبليغاتى مرتكب تخلف شده است.
...برنامه 90 وجدان بيدار فوتبال ايران است...
حاج رضايي در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس، در مورد انتقاداتي كه از برنامه 90 مي شود، اظهار داشت: بارها نظرم را درمورد اين برنامه گفتهام. معتقدم برنامه 90 در واقع برنامهاي است كه خيلي صادقانه و منصفانه به نقد فوتبال ايران ميپردازد.
وي افزود: مجري اين برنامه را مي شناسم. فردوسيپور از صداقت والاي اخلاقي برخوردار است. حضور اين برنامه اتفاق خجسته اي در فوتبال ما محسوب مي شود. اين برنامه منطق دارد و در 10 سالي كه اجرا مي شود، فردوسي پور هر گز از دايره ادب خارج نشده است چون شخصيتش بالاتر از اين مسايل است. اگر شخص يا گروهي هتك حرمت كرده اند، مجري برنامه سكوت كرده و قضاوت را به مردم سپرده است. مردم هميشه جلوتر از ما هستند.
اين كارشناس فوتبال تاكيد كرد: اين برنامه در رسانه هاي مختلف جايگاه نخست را دارد زيرا يك برنامه خنثي نيست. اكنون مقداري بي انصافي در مورد اين برنامه انجام مي شود. وزن و اعتبار مجري برنامه و اصالت فردوسي پور در فوتبال آلوده كيمياست. مسئولان سازمان صدا و سيما حمايت كاملا منطقي از اين برنامه انجام مي دهند؛ حمايتي كه به سود فوتبال ما است. برنامه 90 وجدان بيدار فوتبال ايران است.
حاج رضايي ادامه داد: ركوردشكني برنامه 90 در پيامك هاي ارسالي هفته گذشته مويد اين مطلب بود كه اگر انتخاب درستي انجام شود، مردم از آن حمايت مي كنند. انتخاب غلامحسين پيرواني به عنوان سرمربي تيم اميد، حمايت قاطع مردم را در پي داشت.
حاج رضايي تاصريح كرد: مسئولان ورزش و فوتبال بايد آستانه تحمل خود را بالا ببرند. فكر ميكنم اتفاقي نتواند به ماهيت برنامه 90 خدشه وارد كند.
ليت بارسكي: خوشحالم از دايي با فرمانروايي مطلقش دور شدم
اعتراف سرمربي آلماني سابق سايپا
ليت بارسكي: خوشحالم از دايي با فرمانروايي مطلقش دور شدم
خبرگزاري فارس: سرمربي آلماني سابق تيم سايپا كرج گفت: خيلي خوشحالم كه از اين تيم جدا شدم چرا كه علي دايي مانع كارم ميشد.
به گزارش خبرگزاري فارس، پيرليت بارسكي اظهار داشت: از طرف مردم ايران با مشكلي مواجه نبودم. مردم اين كشور فوقالعاده مهربان هستند و فوتبال را به حد جنون آميزي دوست دارند؛ اما در سايپا برخي مانع كارم شدند كه يكي از آنها علي دايي بود.
اين مربي افزود: در اين تيم برخي بودند كه ظاهرسازي و سياسيكاري ميكردند. علي دايي كه خيلي ها او را از زمان حضورش در بوندس ليگا مي شناسند، شخصي در حد يك فرمانرواي مطلق است كه جلوي كارم را ميگرفت.
وي عنوان كرد: مدتي از آن زمان گذشته و خيلي خوشحالم كه اين دوره تلخ به پايان رسيد و راحت شدم. بر اين باورم تا آدم گرفتار چنين اوضاعي نشود، قادر نخواهد بود خوبي را از بدي تميز دهد.
بازيكن اسبق تيم ملي فوتبال آلمان كه همراه آن در جام جهاني 1990 ايتاليا به مقام قهرماني رسيد، در مورد سايپا گفت: در اين تيم با اتفاقات عجيب و باورنكردني روبرو شدم. به عنوان نمونه، در اين تيم، مدير نميدانست كه فردا مسابقه دارد يا خير. يك بار به طور ناگهاني ده بازيكن تيم در تمرين غيبشان زد؛ بدون اينكه عذرخواهي كنند.
او اظهار داشت: از اين اتفاقات باز هم بود. به عنوان مثال، روزي در تهران متوجه شدم در پشت آينه، يك دوربين كار گذاشته شده است.
ليت بارسكي در گفت و گو با اكسپرس، افزود: در تيم اف.ث وادوز ليختن اشتاين موقعيت خوبي دارم. شايد از لحاظ اهميت و كلاس، در حد تيمهاي قبلي كه كار كردهام، نباشد؛ اما به اين تيم به عنوان فرصتي براي آشنايي با يك نقطه ديگر جهان مي نگرم. در اين تيم، مسئوليت مديريت و مربيگري انجام مي دهم. از اين گذشته، با تيمم در ليگ سوئيس حضور دارم و ميخواهم از طرق مختلف، كاري كنم تا تيم معروفتر از قبل شود.
پير ليت بارسكي در ابتداي فصل جاري براي مدتي بالغ بر 77 روز در سايپا كار كرد. او راهي ليختن اشتاين شد تا تيم اف.ث وادوز را كه در سوپرليگ سوئيس حضور دارد، هدايت كند.
اولتیماتوم جیسون بورن(((عادل فردوسی پور)))
سلاممم....اولتیماتوم یکهفته ای عادل که آخر 90 گفته بود اگه عمری باقی باشه و بشه روی این صندلی از حق و حقانیت دفاع کرد در برنامه ی هفته ی بعدی حضور پیدا میکنم.....و در اخر هم که آقای حاج رضایی اووومد روی خط و کاملن هوشمندانه و زیرکانه گفتش ما انتظار داریم که تربیت بدنی این ابلاغیه را تگذیب کنه......
دیروز کیومرث هاشمی معاونت سازمان تربیت بدنی ابلاغیه ی تحریمم 90 را تکذیب کرد!:27::31:
اینم پادکست ش دانلود کنین:8:
کد:
http://up.ma/download.php?file=lwe2uticuobnuqjnj6y3.mp3