اقا ممنون دانلود کردم ....
کسی نمی دونه این پوشه xlive تو کامپیوتر کجا قرار داره من پیداش کنم
ممنون می شم راهنمایی کنید سرچم کردم پیدا نکردم :41::41:
Printable View
اقا ممنون دانلود کردم ....
کسی نمی دونه این پوشه xlive تو کامپیوتر کجا قرار داره من پیداش کنم
ممنون می شم راهنمایی کنید سرچم کردم پیدا نکردم :41::41:
اقا ببخشید میتونم کاری کنم که بازی از این بهتر اجرا بشه؟ در ضمن کرک من رازور1911 نیست
در ضمن کارت گرافیکم 4850 است connect3d
Statistics
Average FPS: 23.21
Duration: 37.31 sec
CPU Usage: 95%
System memory usage: 78%
Video memory usage: 57%
Graphics Settings
Video Mode: 1152 x 864 (70 Hz)
Texture Quality: Medium
Render Quality: High
View Distance: 25
Detail Distance: 37
Hardware
Microsoft® Windows Vista" Ultimate
Service Pack 1
Video Adapter: ATI Radeon HD 4800 Series
Video Driver version: 7.14.10.630
Audio Adapter: Speakers (High Definition Audio Device)
AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core Processor 4800+
در ضمن کرک رازور1911 بهتره یا فدور در ضمن میخوام پچی که منتشر شده را نصب کنم لطفا طریقه ی نصب ان به همراه لینک های ان هم مال کرک و هم مال پچ لطفا سریعتر جوابم را بدید در ضمن طریقه ی دانلود لینک تورنت را توضیح دهید
با تشکر
نقل قول:
دوستان کسی نمی دونه از کجا باید xlive رو پاک و سیو رو جاش past کنم من کل کامپوتر رو گشتم ندیدم ممنون می شم راهنمایی کنید
سلام،
من چند تا موزیک تو پوشه ی User Tracks کپی کردم تو بازی هم Complete Scan رو زدم...اما User Tracks تو رادیو ها نیست...اسمش چیه؟(مردم از بسکی San Juan Sounds رو گوش کردم)
بچرخونش تا اون ایکون که یه اونی که یک دسته که یه سی دی رو گرفته برسینقل قول:
کسی سیو بعد ازاین مرحله رو نداره بذاره واقعا" دیوانم کرده هیچ کاریش نمیشه کرد.1 ساعت پشت سرش وایسادم از ماشین پیاده نشد!کلی ترافیک درست کرد!!نقل قول:
1- چجوری میشه سایه هارو حذف کرد ؟
2- چجوری میشه سوار ماشین پلیس و تاکسی و آمبولانس و آتش نشانی و ... شد و ماموریت گرفت ؟
================================================== ========
منظور شما همون مرحله ای هست که باید با رفیقت بری دنبال یک یارو ؟ اولین مرحله m ؟نقل قول:
کسی سیو بعد ازاین مرحله رو نداره بذاره واقعا" دیوانم کرده هیچ کاریش نمیشه کرد.1 ساعت پشت سرش وایسادم از ماشین پیاده نشد!کلی ترافیک درست کرد!!
اگر اون هست من دارم میذارم . بین خودت و اون یارو باید به اندازی 3 تا ماشین فاصله باشه ...
برو بچ , کسی واسه این مشکل هنگ کردن بازی راه حلی سراغ نداره؟
[quote=SIMON137;3323034]1- چجوری میشه سایه هارو حذف کرد ؟
2- چجوری میشه سوار ماشین پلیس و تاکسی و آمبولانس و آتش نشانی و ... شد و ماموریت گرفت ؟
================================================== ========
1-فکر نکنم بشه حذف کرد.
2- برو کنارشون F رو بزن سوار شو بعدش E رو بزن برو تو کامپیوترش بعدش یه قسمت داره Crime اونجا بری می تونی ماموریت بگیری
توی همه ماشین ها میشه با زدن e ماموریت گرفت یا فقط باید پلیس باشه ؟