من فکر میکنم یه جای کار میلنگه! شما با اون نمایندگی تماس بگیر و شناسه وایمکست رو بخواه ازشون اون رو اول بگیر تا من بقیه اش رو به شما بگم!نقل قول:
در ضمن از طرف کجا با شما تماس گرفتن گفتند ثبت نام شما رو دیدیدم ؟؟؟
Printable View
من فکر میکنم یه جای کار میلنگه! شما با اون نمایندگی تماس بگیر و شناسه وایمکست رو بخواه ازشون اون رو اول بگیر تا من بقیه اش رو به شما بگم!نقل قول:
در ضمن از طرف کجا با شما تماس گرفتن گفتند ثبت نام شما رو دیدیدم ؟؟؟
یه دختر تماس گرفت شماره خود ایرانسل بود و رند هم بودنقل قول:
گفت مبالغ رو واریز کنید و ما بیام نصب کنیم
یادم رفت بپرسم ثبت نام کردم چیز دیگه نیمخواد
کسی نمیدونه؟:دینقل قول:
این هم سرور تهران توی Speedtest
توی خواب هم Ping وایمکس من به 90 میلی ثانیه نمیرسید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------- Post added at 09:34 PM ---------- Previous post was at 09:33 PM ----------
پینگ ام آرزوست
دوست عزیز به سروری که ازش تست گرفتید توجه کردید!!!!؟؟؟ اینترنت ملی و ...نقل قول:
این هم تست من
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/URL]
من همین امروز صبح تست کردم رفت روی سرور بحرین اما امشب رفت روی سرور تهران. البته چه بهتر پینگ مون زیاد شد.
دوستان جدیدی که گرفتن ه مودمی رو سفارش دادن؟؟؟ آیا راضی هستن؟؟؟ من سفارش بدم یا صبر کنم برای مودم جدید؟؟؟؟
اینم اسپید تست من :
ﺳﻼﻡ
۱،ﻣﯽﺷﻪ ﺩﺭ ﺍﯾﻦ ﻃﺮﺣﻬﺎ ﮐﻪ ﻣﻮﺩﻣﺶ ﺭﺍﯾﮕﺎﻧﻪ ﺑﺠﺎﯼ ﻣﻮﺩﻡ ﻭﺍﯼ ﻓﺎﯼ ﻣﻮﺩﻡ ﺑﯿﺮﻭﻧﯽ ﮔﺮﻓﺖ ﻭ ﺑﺠﺎﺵ ﺑﻪ ﺍﻧﺪﺍﺯﻩ ﻣﻮﺩﻡ ﻭﺍﯼ ﻓﺎﯼ ﺍﺯ ﻗﯿﻤﺘﺶ ﮐﻢ ﮐﺮﺩ ؟
۲،ﻣﻮﺩﻣﻬﺎﯼ ﺑﯿﺮﻭﻧﯽ نﯿﺎﺯﯼ ﺑﻪ ﺑﺮﻕ ﻭ ﻋﺎﯾﻖ ﻧﺪﺍﺭﻧﺪ ؟
۳،ﻣﻮﺩﻣﻬﺎﯼ ﺑﯿﺮﻭﻧﯽ ﺣﺘﻤﺎ ﺑﺎﯾﺪ ﺭﻭﺑﺮﻭﯼ ﺁﻧﺘﻨﻬﺎﯼ ﻭﺍﯾﻤﮑﺲ ﺑﺎﺷﻨﺪ ﯾﺎ ﻫﻤﯿﻨﮑﻪ ﺩﺭ ﻓﻀﺎﯼ ﺑﺎﺯ ﺑﺎﺷﻨﺪ ﮐﺎﻓﯿﻪ ؟
دوستان من دویاره زنگ زدم میگه دوباره ثبت نام کننقل قول:
خوبه رفتم نمایندگی 2000 تومان پول فکس و ثبت نام گرفت
والا ریدن با این خدمات
من رفتم ثبت نام کنم این اخر میگه یه فروشنده معتبر رو انتخاب کنید میزنم و قبول میکنم میره صحفه بعد میزنه که این مورد فعلان امکان پذیر نیست وقتی دستی فروشنده وارد میشود اخرش باید تهی داشته باشد
دوستان این جی هست؟؟من چند بار کردم نشد