سینما خانگی فیلیپس
hts 3540
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟/
Printable View
سینما خانگی فیلیپس
hts 3540
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟/
عزیز جان من اونقدر مثل بچه های این تاپیک پروفشنال نیستم که نقد اونچنانی بنویسم . یه وقت دیدید با گفتن حرف اشتباه باعث سر در گمی افراد بشم.نقل قول:
ولی همین قدر بگم که خانواده ما کلا با صدای بلند حال نمیکنن ولی با این سیستم جدید صدا رو که بلند میکنم جوری که پات در فاصله نیم متری یه نمه میلرزه بازم خانواده ابراز نارضایتی نمیکنن. و تقریبا همه راضین. صدای بلندش آزار دهنده نیست ، دیدید یه سری از سیستمها هنوز آهنگ شروع نشده با همون تم اول موزیک پنجره خونه میلرزه (که این به نظر من اصلا خوب نیست) در حالی که آهنگ اصلا موزیک کلاپ نیست تو denon f107 از این خبرا نیست . البته به جاش هم در موزیک هایی نظیر We Will Rock You از Queen و راضیتون میکنه.
در کل تشکر میکنم از بچه های فعال این تاپیک به خصوص mr_rayan که واقعا وقت میذارن و پست های دوستان رو بی پاسخ نمیذارن.
نقل قول:
سیستم خوبی به نظر میاد ولی قیمتش خیلی زیاده.
بستگی به بودجه داره.بهرحال با هر بودجه ای میشه یه ست خوب جمع کرد.نقل قول:
هر دو ستی که مد نظر داری خوبه.صدای یاماها برای موزیک کمی تیز هستش ولی برای سینمایی عالی.
قیمت بین 1.5 الی 2 تومن باید بشه.
سری AVENTAGE مثل سری RX زیاد نیست.هر مدلیش پیدا نمیشه ولی در کل آمپ های گرون قیمت مثل A2010 رو می تونید سفارش بدید نمایندگیش براتون بیاره.چون آمپ گرونی هست میارن.قیمتش هم باید بیشتر از 2.5 بشه.
شما بلندگوی 426 جامو بگیرید.نقل قول:
ممنون دوست عزیز .426 مدله یا قیمت؟نقل قول:
از کجا بگیرم مطمئن هست؟
در مورد آمپ با توجه به بودجه 600 تومان vsx920 مناسبه؟
در مورد پلیر چه توصیه هایی دارید؟
jamo 426 مدل هستش.قیمتش دور و بر 500 تومن هستش.نقل قول:
می تونید هم از پاساژ شرکا فروشگاه ارغوان تهیه کنید و هم از پاساژ بزرگمهر فروشگاه آکوستیک.
آمپ هم با بودجه 600 تومن می تونید 509 انکیو هم تهیه کنید.پایونیر هم خوبه.ببینید انتظاراتتون چی هست و با توجه به همون آمپ رو تهیه کنید.انکیو صدای کیپ تری داره و کمی بهتره.
پلیر هم با توجه به استفادتون تهیه کنید.اگر از دیسک های ارجینال استفاده می کنید بحث فرق پیدا می کنه ولی اگه از دیسک ها و فایل های کپی و دانلودی می خوای استفاده کنی می تونی یه دی وی دی پلیر مناسب مثل 420 پایونیر و یا یه HD پلیر و یا هر چیزی که مورد نیازت هست تهیه کنی.
سلام لطفا تلفن و آدرس مغازه هایی که بلندگوهای جامو . دیگر بلندگو ها رو به همره آمپلی های یاماها اونیکیو دنون در تهران وشهرستان ها عرضه می کنن اعلام بفرمایید. من خ.دم شهرستان هستم . تو نت جایی هست بشه قیممته بلندگوه و ست های مختلف رو دید؟
ممنون دوست عزیز.نقل قول:
پاساژ شرکا فروشگاه ارمغان یا ارغوان؟
پاساژ بزرگمهر کجاست؟
با این فروشگاه می تونید تماس بگیرید.نقل قول:
[HTML] http://www.acoustichifi.com/[/HTML]
---------- Post added at 01:30 AM ---------- Previous post was at 01:29 AM ----------
نمی دونم.همون ارمغان بود یا ارغوان.نقل قول:
پاساژ بزرگمهر هم جنب پاساژ علاالدین هستش.