بسته unity-webapps-yahoomail رو حذف کنید ببینید مشکل حل میشه یا خیر.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
بسته unity-webapps-yahoomail رو حذف کنید ببینید مشکل حل میشه یا خیر.نقل قول:
نقل قول:
خیلی وقته منتظرم نسخه 14.0.4 بیاد مثل اینکه کمتر از یک هفته دیگه منتشر میشه امیدوارم نسخه پایداری باشه نسخه های قبلی رو سیستم من اصلا خوب نبود زیاد کرش میکرد .
ممنون ولی فقط سایت یاهو نیست مثلا زمانی که میخوام یک پست در انجمن بفرستم وقتی روی گزینه"ارسال" کلیک میکنم چند دقیقه درحال لود و بعد از اون خطا میده!نقل قول:
یا صفحه مدیریت سرویس پارس آنلاین اصلا باز نمیشه و . . .
برنامه ای برای چک کردن دمای پردازنده وجود داره؟ من از چند برنامه و دستور استفاده کردم و همه دمای حدود 27 درجه رو نشون میدن که من میدونم این دمای پردازنده نیست، حتما دمای مادربرده. انگار سنسورهای دمای پردازنده رو نمیشناسه.
اگر راه حلی دارید ممنون میشم.
چه خطایی میده؟ با همه مرورگر ها مشکل داره یا یک مرورگر خاص؟ اگر امکانش هست یک عکس از سایت هایی که درست بالا نمیاد قرار بدید.نقل قول:
lm-sensors رو نصب کنید، سپس در ترمینال وارد کنید sudo sensors-detect، سپس sudo service module-init-tools start اگر سوالی پرسید همه رو yes بدید، در نهایت sensors رو وارد کنید، خروجی مشابه زیر باید باشه:نقل قول:
کد:Core 0: +41.0°C (high = +78.0°C, crit = +100.0°C)
دست شما درد نکنه. من همه این کارا رو کرده بودم ولی آخرش دستور سنسورز رو نمیزدم.نقل قول:
حالا راهی هست که این دما رو مانیتور کنم. یعنی الان که باید هر دفعه دستور sensors رو تو ترمینال بزنم تا دما نشون داده بشه. راهی هست که این دستور خودش هر ثانیه وارد بشه؟
من از نسخه ی دست کاری شده ی ابونتو استفاده می کنم (منوتو) که خودش چیزی مثل گجت داره که دما رو نشون میده
اما همونطور که میبینید دمایی که این گجت نشون میده دمای هسته های پردازنده نیست. میشه کاری کنم که دمای پردازنده رو نشون بده؟
گدجت مورد استفاده شما Conky Lua هست، من دقیق نمیدونم فایل تنظیماتش کجاست ولی فکر کنم conkyrc. هست و در home قرار داره. با یک ادیتور بازش کنید، دنبالنقل قول:بگردید و باکد:{hwmon temp1}
جایگزینش کنید.کد:{execpi 1 sensors | grep "Core0 Temp" | awk '{print $3}' | cut -c2-3}
آقا میلاد اون فایل مورد نظر اینه؛نقل قول:
محتوای مخفی: .conkyrc
اون چیزی که باید تغییر کنه رو بلد کردم. چیزی که شما گفتین جایگزین کردم و کار نکرد. غیر اون هم توی نت کلی گشتم و چیزهای مختلف تست کردم و هیچ کدوم کار نکردن.
من چون تازه کار با لینوکس رو شروع کردم زیاد وارد نیستم. ممنون میشم شما یه سرچی بکنید.
درضمن من هربار بعد تغییر اون قسمتُ لینوکس رو لاگ اوت می کردم و دوباره وارد میشدم تا تغییرات اعمال بشه. راهی ساده تری برای این کار نیست؟
درسته، دستورمون رو اگر جای {acpitemp} بزاریم باید درست بشه، من الان رو لینوکس نیستم، رفتم رو لینوکس تست میکنم نتیجه رو همینجا میزارم.
من که گداشتم نشد. فکر کنم به مادربرد و پردازنده هم ربط داره. یعنی یه دستور کلی برای همه نیست.نقل قول:
سیستم من Core i7 هست