نقل قول:خب چرا ورژن 9 هم اینطوره؟ ضمنا روم هم شدیدا سیاه، ویندوز ریستور که گفتی یعنی چه؟ البته چون نمی دونم یعنی چی، خب یعنی انجام ندادم دیگه. به هر حال راهی باید باشه که با ورژن 9 دیگه این مشکل نباشه.نقل قول:
Printable View
نقل قول:خب چرا ورژن 9 هم اینطوره؟ ضمنا روم هم شدیدا سیاه، ویندوز ریستور که گفتی یعنی چه؟ البته چون نمی دونم یعنی چی، خب یعنی انجام ندادم دیگه. به هر حال راهی باید باشه که با ورژن 9 دیگه این مشکل نباشه.نقل قول:
رنقل قول:
درسته با 7 وارد میشم.
حالا یک سوال دیگه، وب کم لپ تاپم تو یا هو مسنجر کار نمی کنه و در حالت broadcasting فقط یک صفحه سیاه نمایش میده در حالی که تو ویندوز لایو مسنجر هیچ مشکلی نداره و راحت تصویر رو نشون میده. تنظیمات camera settings camera source رو هم چک کردم. مشکل از کجاست؟
ویندوزم xp سرویس پک 2 هستش 32 بیت .مال شرکت MRT.با مسنجر ورژن 9.0.0.2112 هم امتحان کردم ولی جواب نگرفتم.نقل قول:
سلام
ممنون از توجهی که کردید
ولی منطور من ورژن 9.0.0.2112 بود که همون روز دانلود کردم دیدم روم آسیا تبدیل شده به یه تعداد کشور
سلام
من این منسجر آخری رو نصب کردم (Yahoo! Messenger for Vista) نسخه 10
قسمت history که چت های قبلی رو نگه میداره کجاست
توی ورژن های قبلی از Prefrence قسمت Archive
معادل توی این نسخه کجاست؟
ممنون
ایراد از وب کم نیست بعید میدونمنقل قول:
شما وب کم رو روی سیستم یکی دیگه از دوستانتون تست کنید اگه نتیجه گرفتید نوع ویندوز رو عوض کنید و mrt نصب نکنید xp servis pack 3 یا 2 :11:
یاهو مسنجر 10 محصول سال 2007 هستش و میتونم بگم اگه نصبش نکنید خیلی بهتره چون جدیدترین ورژن به گفته خود سایت یاهو ورژن 9.0.2112 هستش که تو اپدیت های یاهو مسنجر اعمال میکنهنقل قول:
تو نسخه 10 همچین امکانی که برای نگهداری Massage History باشه هنوز قرار داده نشده
پیشنهاد میشه از نسخه 9 و Final اون استفاده کنید :11:
سلام
شرمنده دوباره مزاحم میشم
حق با شما بود ، اما نمیدونم بعده نصب چرا به جای رومهای آسیا یه تعداد کشور آورد!
قبلا از نسخه 6 استفاده میکردم مشکلی نداشت بعده اون روز که 9 رو نصب کردم برداشتم یه دونه 8.1 جاش نصب کردم به رومهای آسیا رفت!
الان دوباره برداشتم 9 رو نصب کردم به جای 8 دیدم رومهای آسیا رو آورد:18:
بازم تشکر از توجهتون
بهتون تو 2 صفحه قبل آدرسد ادم کجا برید همون رو رفتید؟نقل قول:
اون زیر مجموعه زیاد داره بخاطرهمینه که روی خود مجموعه کلیک کنی یه سری باز میشه روی زیر مجموعه ها کلیک کنی یه سری دیگه :11:
با سلام خدمت دوستان عزیز طریقه send to all کردن با یا هو مسنجر چطوری است
ببخشید از کلید سرچ هم استفاده کردم چیزی ندیدم ممنون از راهنمایی شما