شما باید کرک رو توی آدرس سیمز 3 بریزید :نقل قول:
Program Files\Electronic Arts\The Sims 3\Game\Bin
Printable View
شما باید کرک رو توی آدرس سیمز 3 بریزید :نقل قول:
Program Files\Electronic Arts\The Sims 3\Game\Bin
ممنون درست شدنقل قول:
مگی خانوم من الان 3 تا شهر دارم (یعنی 4 تا یکی جدا نصب کردم ) شهر دیگه ای نیست ؟ بعدم یه سوال دیگه میشه بین این شهر ها جا به جا شد یعنی سیم هارو با پولشون از این شهر ببریم داخل شهر دیگه؟
و یه مورد دیگه یک سری از وسایل داخل بازی روشون آرم بقیه سیمز ها هست یعنی مثلا روش علامت داره که این مال فلان پک حس میکنم فقط 2 3 تا از پک ها رو تا حالا دیدم از کجا میشه متوجه شد که همیه پک ها درست نصب شده ؟
و یه سوال دیگه من الان اینو کرک کردم برای نصب پک بعدی town Life مشکلی برام پیش نمیات؟:11:
شرمنده اگه بعضی از پرسش هام یه نمه مبتدی میزنه اما خوب سواله دیگه!
بازم ممنون
شاد باشید:20:
»ن الان نسخه های زیر رو به ترتیب نصب کردم :
sims3
adventure
high end loft
ambitions
fastlane
late night
outdoor living stuff
generations
الان میشه به من بگید کدوم نسخه ها رو باید کرک کنم ؟
فایلی با اسم خود فایل کرک تو پوشه Bin هم موجود نیست !
ببینم عادت نداری تاپیک ها رو از چند تا پیج قبل بخوانی یا لااقل 2 3 تا پست جدید قبلیت رو بخوانی؟نقل قول:
منم دردم همین بود دیگه مگی خانوم لطف کرد جواب داد!!!!:31:
نه عادت ندارمنقل قول:
یعنی حوصلم نمیشه:21:
حالا جوابش چی بود ؟:31:
1.شما کدوم پک هارو نصب کردین ؟ Ambitions . Late night . فقط شهر دارن ولی Out door living رو نصب نکردم که ببینم ...شما په جوری 3 تا شهر دارین؟؟نقل قول:
2.اره میشه میون شهر ها جابه جا شد ولی نه اونجوری که اسباب کشی کنن . شما باید اول اون خونواد رو با خونشون سیو کنین بعد برید داخل اون یکی شهر و خونشنو توی یک زمین خالی دوباره درست کنین از طریق همون سیو . همین
3.شما هر پکی رو که نصب می کنین هر چیز جدیدی که روش اضافه شده کنارش شکل و لوگو اون پک میاد ... حالا مثلا شما پک late night با high end loft با ambitions رو نصب کردین . وسایل هایی که بهش اضافه شده هر کدومشون کنارش لوگو اون پک میاد مثلا lcd که توی high end loft هست کنارش لوگو HEL میاد ( چی گفتم :18: )
من این فایلی که مگی دادو دانلود کردم ولی هنوز سانسور داره؟{را ؟ من چی کار کنم؟؟؟
نقل قول:
من اگه خدا بخواد امشب پک آخری که 2 روز پیش اومد رو دن کنم میشه این پک ها + یک سری وسایل اضافه و 1 شهر
که میشه 4 تا شهر
میخوای برات عکس بزارم من الان 4 تا شهر دارم که میتونم داخلشون زندگی کنم
The Sims: Medieval رو هم پاکش کردم داغون بود بابا:13:کد:The Sims 3: The Game
The Sims 3: World Adventures
The Sims 3: High-End Loft Stuff
The Sims 3: Ambitions
The Sims 3: Fast Lane Stuff
The Sims 3: Late Night
The Sims 3: Outdoor Living Stuff
The Sims 3: Generations
The Sims 3: Town Life Stuff
The Sims 3: Complete store
The Sims 3: Escape to Barnacle Bay
Riverview City ADDON (Extra City)
Extras
یعنی تو دیگه ختم هر چی گشـــــــــــــ........نقل قول:
شرمنده ها !!
برو 2 تا پست بالاتر بخون منم حال ندارم نقل قول کنم برات [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (دیگ به دیگ میگه روت سیاه )
من این فایلی که مگی دادرو دانلود کردم ولی بازم سانسورش هست من چی کار کنم سانسورش بره ؟کمک!!!
داداش دمت گرم خیلی حرفه ای هستی
اینا چین دیگه از کجا گیر اوردی؟
The Sims 3: Complete store
The Sims 3: Escape to Barnacle Bay
Riverview City ADDON (Extra City)
Extras