با این سیستم می خوای بازی گرافیک بالا هم بازی کنی ؟ :31:نقل قول:
ناراحت نشی نمی خوام جسارت کنم ولی این سیستم دیگه زغالی شده
Printable View
با این سیستم می خوای بازی گرافیک بالا هم بازی کنی ؟ :31:نقل قول:
ناراحت نشی نمی خوام جسارت کنم ولی این سیستم دیگه زغالی شده
زغالی که هست(:31:)اما من هم همین سیستم رو دارم(به جز سی پی یو) و call of duty 4 &6 رو با گرافیک خوب و روون بازی کردم...نقل قول:
این دیگه بی انصافیه که بگیم بدرد هیچ کاری نمیخوره... هرچند خودم هم قبول دارم که بدرد نمیخوره ولی تا یه حدی جواب میده:27:
حالا چه سبکی میخوای ؟نقل قول:
نقل قول:بغیر از سبک استراتزی.نقل قول:
من با همین سیستم نسخه های مختلفcrysis و gears of war و fuel و .... رو با high video option بازی کردم.
درسته این بازی هایی که گفتید همه مال 3 سال پیش هستند.9400 شما از 8600 هم ضعیف تره اگر اشتباه نکنم.اگر بازی قدیمی می خواید که میشه خیلی گفت و بازی ها جدید رو باید که یکم تنظیماتتون رو بیارید پاییننقل قول:
Prototype , Far Cry 2 , bionic commando,Velvet assasin,Rainbow six vegas 2, Wheelman
نقل قول:
شاید اون سری بازی ها رو اجرا کرده باشی ولی با این سری بازی های جدید که دارن وارد بازار میشن حتما مشکل خواهی داشت
Battlefield Bad Company 2
سلام لینک سالم این بازیرو میخوام
برو اینجا
پارت هارو دونه دونه دانلود کنکد:http://www.----------.com/1388/12/%D8%AF%D8%A7%D9%86%D9%84%D9%88%D8%AF-%D8%A8%D8%A7%D8%B2%D9%8A-%D8%A8%D8%B3%D9%8A%D8%A7%D8%B1-%D8%B2%D9%8A%D8%A8%D8%A7%D9%8A-battlefield-bad-company-2/
سلام دوستـــــــان
من بازی تست درایو 2 آنلیمیتد نسخــــــــــــــــــه بـــــلــــک باکــــــسو میخـــــــــوام!
لطفا اگه میشه لینک مستقیم بدید چون شب میزنم دانلــــــود :D
چون سایت هایی که دارن اکثرا پاک شدن حتی لینک های غیر مستقیمی چون مدیا فایر و رپیدشیر احتمالا بخاطر کپی رایت :(
متشــــــــکر
پسر اتشین هم بازی باخال و اکشنیه میتونی