با تبریک سال نو به همه ی 5700 داران عزیز .این مد پانورما در قسمت دوربین چی هست ؟یک بار که باهاش عکس میگیریم یک نوار وسط صفحه میاید و یک فلش نمیدونم اینا مال چی هست
Printable View
با تبریک سال نو به همه ی 5700 داران عزیز .این مد پانورما در قسمت دوربین چی هست ؟یک بار که باهاش عکس میگیریم یک نوار وسط صفحه میاید و یک فلش نمیدونم اینا مال چی هست
این پانوراما همون عکسبرداری با زاویه 360 درجه خودمون هست ....
شما وقتی دوربین در حالت پانوراما قرار بدین وقتی اولین عکس رو بندازین میتونید دوربین رو کمی بطرف راست یا چپ حرکت بدین و عکس بعدی رو بندازین و همونطور تا سومین و چهارمین عکس ....
وقتی عکسبرداریتون تموم شد گوشی یه عکس 360 درجه بهتون میده
بفرما:نقل قول:
اینو اضافه کن:نقل قول:
کد:http://www.----------.com/file/3036391/dc483530/PtiFarsi.html
2s h a r e d
نقل قول:
سلام امین خان ..چاکریم ...:10::10:
بابا چرا به دل میگیری...:20:
من انوروز خونه خودمون نبودم ... گفتم این چند تا رو جواب بدم و بعد بیام سراغ این پست ..:46:
به دل نگیر ...
سال نوت مبارک ...:11:
قربانت .. علی
بای
نقل قول:
شما احتمالا اشتباه زدی و یا کامل دکمه ها رو نگرفتی .. من خودم چندیدن بار این روش رو امتحان کردم و شده ...
شما دکمه روشن کرده + سبز + 3 + * رو بگیر با هم تا لحظه آخر ...
بعدش باید صفحه ای که برای تنظیم تاریخ .. ساعت ..کشور ..و ... هست باز بشه که یعنی گوشی کاملا فرمت شده ...
سلام علی جان!در جواب اون دوستمون باید بگم که برای این نوع ریست باید چندین بار امتحان کنی تا بالاخره بگیره!!من که اینجوری ریستش میکنم!!!
نقل قول:
درسته این روش به خاطر اینکه باید 4 تا دکمه رو بگیری ممکنه نشه و چند بار مجبور بشی امتحان کنید ...
و تعدادش عکسها در یک بار چند عکس چون مال من 2 تا که میگیرم عکس را نشون میده البته فک نکنم 360 درجه باشه جایی اپشن نداره این حالت پانورمانقل قول:
نقل قول:
دوست عزیز..MR.K2 ممنون از راهنمایی شما..بلاخره مشکل من حل شد...اما ئر نصب یکی از نرم افزارها به نام VOICE INBOX (منشی تلفنی) ...یک پیغام خاص میدهد که تا به حال ندیدم..البته خود نرم افزار نصب میشود ولی کرک ان ایم پیغام را میدهد..ملاحضه بفرمایید:
UNABLE TO INSTALL CONSTRAINED BY THE CERTIFICATE
..میخواستم بدونم این پیغام به خاطر چی هست!!!
ممنون میشم بازم من را راهنمایی کنید!!:10::10::10:
نقل قول:
عکسبرداری در مد پانورما به این شکل هست که اول از قسمت گزینه های دوربین پانورما را فعال کرده و یکبار کلید عکسبرداری رو فشار میدیم بعد باسرعت آروم یه دور 360 درجه ای میزنیم بعد دوباره کلید عکسبرداری رو فشارمیدیم ...حالا تو گالری یه عکس دراز هست که برای دیدن باید روش zoom کنیدنقل قول:
و تعدادش عکسها در یک بار چند عکس چون مال من 2 تا که میگیرم عکس را نشون میده البته فک نکنم 360 درجه باشه جایی اپشن نداره این حالت پانورما