باید اطلاعات دقیق تر رو از مسئولین ذی ربط (از جمله مسئول نظام وظیفه دانشگاهشون + سایت نظام وظیفه) بپرسه. در کل درستش اینه که بعد از قبولی انصراف بده.نقل قول:
باید اطلاعات دقیق تر رو از مسئولین ذی ربط (از جمله مسئول نظام وظیفه دانشگاهشون + سایت نظام وظیفه) بپرسه. در کل درستش اینه که بعد از قبولی انصراف بده.نقل قول:
سلام ما كه از اين تايپيك معافيتمون رو گرفتيم با اينكه يه سال شب و روزمون شده بود استرس و قوانين رو خوندن و ....
گفتم يه سري هم به يار قديمي بزنيم يعني بحث معافيت و سربازي و ....
من كه با اين تايپيك خاطره دارم فك كنم تا صفحه 500 همشو خوندم ولي واقعا بچه هاي اينجا خيلي زحمت مي كشن دست همشون درد نكنه منو كه خيلي راهنمايي كردن ...
لینک زیر رو ببینین:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این قسمتش:
تا یک سال بعد از انصراف وقت داری حالا چه بعد از کنکور چه قبلشنقل قول:
14 دانشجويان انصرافي در صورتي كه در سقف سنوات مجاز تحصيل انصراف داده و همچنين از تاريخ انصراف آنان در دانشگاه و رشته قبلي تا زمان پذيرش در دانشگاه و رشته جديد بيش از يك سال سپري نشده باشد .
من متولد 72/12/21 هستم.سال دومه که کنکور میدم.رشته ام هم ریاضیه.ایا حتما باید تابستون برم اموزشی یا میتونم نرم و اضاف بخورم؟اگه نرم میتونم برم دانشگاه یا نه؟دوستان لطفا جواب بدید خیلی فکرمو مشغول کرده:n28::n13:
نقل قول:
باید دفترچه بفرستین و برید سربازی
اگه نرین غیبت میخورین و به هیچ وجه نمیتونین برین دانشگاه
من هم که متولد 26/8/72 هستم باید تابستون برم آموزشی؟
یه بار رفتم نظام وظیفه مسئولش گفت حدودای اردیبهشت بیا و درخواست بده که اعزامت رو به شهریور و بعد از اعلام نتایج موکول کنن.همچین چیزی هنوزم هست؟
سلام
میخواستم بدونم وضعیت نظام وظیفه فراد متولد نیمه اول ۷۴ چگونه است؟
مانند افراد نیمه دوم ۷۳ اگر بعد از شرکت در کنکور وارد دانشگاه نشوند مجبور به رفتن خدمت سربازی هستند؟
-----------------------------------------
و سوال بعدیم اینه من که میتلا به کم کاری تیرویید هستم آیا از سربازی معافم؟
سلامنقل قول:
بله شما شرایطون مثل افراد نیمه دوم افراد 73 میمونه
سلام !!! اساتید کنکور ارشد و نظام وظیفه به دادم برسید!!!!!!!!
من متولد نیمه دوم 72 و کنکور 91 قبول نشدم و دارم برا 92 می خونم و چون خرداد 91 فارغ التحصیل شدم باید تا خرداد92 دفترچه بفرستم که اگه تاریخ اعزامم قبل از اعلام نتایج بیفته باید برم سربازی و بعد حدود 1 ماه که نتایج بیاد ترخیص میشم حالا می خوام یه جوری این 1 ماهو بپیچونم
اگه الان ازاد بدون آزمون که ازبهمن کلاساش هم شروع میشه ثبت نام کنم و ترم اول رو مرخصی بگیرم و آخر ترم هم انصراف بدم و چون از تاریخ انصراف یکسال مهلت معرفی دارم میتونم برم صنعتی شریف ثبت نام :n20: :n19:
ولی دو تا سوال دارم :چون که دیبلم تا دکترا فقط یکبار میشه انصراف داد و دوباره دانشگاهی دیگه ثبت نام کرد و سربازی نرفت اگه الان از این فرصت استفاده کنم برا کنکور ارشد نیازی به این جور کارا نیست؟یعنی کسی که بخواد یه سوال پشت کنکور ارشد بمونه باید چه کار کنه؟واحد بزاره یا مرخصی بگیره چند ترم و..........؟یا بزارم اون موقع برم دانشگاه ازاد و مرخصی وبعد انصراف و دوباره کنکور ارشد؟!!
سوال دوم اینکه: اگه کسی یه بار از خدمت ترخیص بشه و بره دانشگاه دوباره میتونه برا کنکور ارشد (در صورت قبولی) دوباره از خدمت ترخیص بشه؟
نتايج اوليه كه ارديبهشت مياد و تقريبا معلوم ميكنه كه قبول ميشي يا نه...
اما اگه منظورت نتايج نهاييه كه شهريور مياد شما برو خرداد دفترچه ارسال كن به احتمال خيلي خيلي كمي ممكنه اعزامت بيوفته قبل از مهر...:n19: چون چند تا زا دوستان كه جديدا دفترچه فرستادن همه 6 ماه بعد تاريخ اعزام خوردن.....:n06:
به هيچ وجه نري دانشگاه آزاد ثبت نام كني كه بيچاره ميشي...مگه نميدوني كه معافيت تحصيلي براي هر مقطع فقط يه بار صادر ميشه حالا اگه بري آزاد از معفيتت استفاده كني بعد بياي بري شريف قبول شي ديگه معافيت تحصيلي نداري و بايد بري سربازي....:n24:
اينم بگم اگه تاريخ اعزامت بيوفته قبل از مهر كه خيلي محال هي رقمه نميتوني بپيچوني و بايد تشريف ببري آموزشي ولي از يه طرف برات مفيده چون اون چند ماه رو به بطالت نميگذروني و ميري آموزشيت تموم ميشه.....:n10: