قبل از نصب می نویسه که چه زبانی میخواهید آنجا فارسی هستش:11::40::11:نقل قول:
Printable View
قبل از نصب می نویسه که چه زبانی میخواهید آنجا فارسی هستش:11::40::11:نقل قول:
سرچ کردن جزء قوانینه... اگه نخوندین تشریف ببرین بخونین.نقل قول:
بعدشم وقتی من و هادی خان و چند نفر دیگه جواب شما رو دادیم و شما بعد از یکی دو روز تشریف آوردین و حال ندارین برین چند صفحه عقب تر جوابتون رو پیدا کنین ، تقصیر ما چیه؟؟؟؟؟؟؟؟
در مورد قسمت دوم هم منظورتون رو نفهمیدم.مگه امضای من چشه؟
سلام
.
من هر برنامه اي روي مموري كارت گوشيم نصب مي كنم بعد از چند روز خودش پاك ميشه و حجمش رو مي نويسه 0 kb .
گوشيم هم P990i هست.
به نظرتون مموري كارتم خرابه يا گوشي؟
در ضمن گوشيم هم زياد هنگ مي كنه و بعضي مواقع توي هنگ حتي خاموش هم نمي شه و مجبور مي شم باتري رو بيرون بيارم.
تشكر.................
دوست عزيز شما اول از همه بايد گوشيتو آپديت كني . طريقه آپديت هم تو همين تاپيك هست بعد ببين اگه باز همون مشكل رو داشتي مموريتو عوض كن .نقل قول:
لازم نيست هر موقع گوشيت هنگ كرد باتري رو در بياري ، دكمه خاموش روشن رو 25 ثانيه نگه دار گوشيت خاموش ميشه
تشكرنقل قول:
ميشه بگيد چرا اينقدر هنگ مي كنه. آخه خييل هنگ مي كنه مال همه اينقدر زياد هنگ مي كن؟
تشكر........
اگر همیشه برنامه های باز در قسمتopen در task manegerr رو زور end کنی تا تعداد برنامه ها زییاد نشهنقل قول:
گوشیت هنگ نمیکنه:10:
سلامنقل قول:
آخه من حالا هيچ برنامه ي اضافي رو خودم نصب نكردم همون برنامه هايي كه وقتي خريدم روشه! .و هيچ برنامه ي اضافي روش نيست چون خودش برنامه ها در چند روز پاك ميشه!
لطفا راهنمايي كنيد........
اگه گوشیت رو آپدیت کردی و درست نشده و اگه برنامه اضافی هم ندارینقل قول:
آخرین راه برو گوشیت رو فلش کن:10::46:
يه مدتي قبل(حدود دو ماه پيش) يه ديكشنري (PMD) روش نصب كردم و نوشت گوشي رو رياستارت كنم بعد ديگه روشن نمي شد و بردم مغازه و اون رو گفت فلش كرده ولي هنوز خيلي مشكل داره.نقل قول:
همیشه به برنامه نصب شده ربط نداره. وقتی برنامه های خود گوشی رو هم چند تاشو با هم اجرا کنی احتمال هنگ هست. هر چند واسه من جز اون اوایل دیگه هنگ نکرد!نقل قول: