من که آپلودم دو برابر دانلودمهنقل قول:
Printable View
من که آپلودم دو برابر دانلودمهنقل قول:
این بسته های نامحدود ساعتی ایرانسل رو وقتی میخری همون لحظه فعال میشه و میتونی دانلود کنی؟ یعنی مطمئن باشم از حجم اصلیم کم نمیکنه؟
نیاز به خاموش و روشن کردن مودم نیست؟
مودم من جایی برای تعیین فرکانس نداره . باید فرکانس رو تو کدوم قسمتش ثبت بکنم ؟نقل قول:
مودم من 3372 آنلاک هست در سربرگ ستینگ زیر بخش دیال آپ سطر نتورک ستینگنقل قول:
20 چی ؟!نقل قول:
20 KB ?!
20 kb ?!
20 MB ?!
20 mb ?!
20 چی ؟!
همیشه سرعت رو درست و کامل بگین .
دوستان من بسته 5 گیگی یک ماه 3 تومن 6 صبح تا 12 ظهر رو فعال کردم اینو تو نرم افزار ایرانسل من نوشته یعنی چی؟؟؟
اینترنت 12 شب تا 12 ظهر یا 2 تا 6 صبح یا 6 صبح تا 12 ظهر ؟؟؟؟؟ اصلا با عقل جور نمیاد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
LTE-TDD باند 3500 مگاهرتز رو با چه مودم دیوایسی میشه گرفت؟ با توجه به اینکه ایرانسل در حال راه اندازی باند 3500 مگاهرتزه...
فعلا مودمی نیس برای این فرکانس..قاعدتا خود ایرانسل عرضه میکنهنقل قول:
تو بازه زمانی ۶ تا ۱۲ صبح میتونی از ۵ گیگت استفاده کنی..بقیه ساعات از شارژت کم میشه یا هم بسته دیگه داشته باشی از اوننقل قول:
ایرانسل من گاها از این چرت و پرتا مینویسه..خخخ
یعنی شک ندارم اینو نوشته جیب و من و تورو بچاپه :n09:نقل قول:
حالا طرح من کنترل مصرف آزاده خیالم راحت باشه از شارژم کم نمیشه؟؟؟ یعنی بدون بسته نمیشه از نت استفاده کرد؟؟
با سلام خدمت اساتید.
دوستان برای انلاک مودم lh92 روشی کشف شده ایا
با تشکر
معلوم نیست چرا برای این 10 گیگ هدیه مودم این قدر بازی در میارن. بعد از اینکه سیم کارت رو فعال کردم، به 700 زنگ زدم، گفتند یک هفته بعدش فعال میشه، یک هفته گذشت و فعال نشد. دوباره زنگ زدم، گفتند براتون فرم پر کردیم طی 48 ساعت آینده مشکلتون حل میشه. 48 ساعت گذشت و فعال نشد. دوباره زنگ زدم، گفتند همکارمون براتون فرم پر کرده، به زودی درست میشه.
الان ده روز و چند ساعت از فعال کردن سیم کارت گذشته، اما اینترنت 10 گیگ هدیه فعال نشده. توی سایت راستین بازار هم خیلی ها کامنت دادن که 10 روز تا 20 روز گذشته و مثل من مشکلشون حل نشده.
کسی میدونه این مسخره بازی ها برا چیه؟
منم از همون سایت مودم خریدم و هنوز که هنوزه این 10 گیگ برام فعال نشده . خیلی تماس گرفتم برای این مورد ولی هیچ جواب منطقی نگرفتم . درنهایت بیخیال پیگیری شدم دیگه چون هربار یه جواب سر بالا دادن .نقل قول:
من ایمیل زدم گفتن باید 7 روز بگذره حالا منتظرم 7 روز تموم شه ببینم فعال میکنن یا 700 رو منفجر کنم:n31:نقل قول:
شما سیم کارتت فعال شد چقدر توش شارژ بود؟
- - - Updated - - -
تریجی سرور امریکا
مال من ده هزار تومن شارژ داشت.نقل قول:
20 روز طول کشید تا برای من فعال کردن
سلام
اینجا ما تازه تریجی راه انداختن .
بیشتر اوقات میره روی تماس اضطراری .
علامت H هم خیلی طول میکشه تا بیاد . دوستان اونموقع که برای شما راه اندازی کردند هم همینجوری میشد؟؟
دوستان نت شما هم ترکیده؟
هی قطی و وصلی داره
نقل قول:نقل قول:تجربه شخصی من برای فعال سازی این 10 گیگ این بود که بعد از یک هفته الی ده روز(دقیق یادم نیست)فعال شد ولی نه هیچ پیامی برام اومد و نه حتی توی برنامه ایرانسل من نشون داد فقط تنها راهش برای اینکه بفهمید فعال شده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] * و سپس اطلاعات حساب و باقی مراحل ... هستشنقل قول:
موفق باشید
برای ما از همون روزی که وصل کردن ترکید یه چهار پنج روزی میشه .نقل قول:
چرا اینقدر سرعت آپلود ایرانسل کمه؟مخصوصا تو تلگرام؟کس همچین مشکلی داره؟
یه سری مناطق به دلایل خاصی سرعت آپلود کم کردن، من خودم یه نقطه سرعت 27 مگ آپلود داشتم، یه کیلومتر جابجا شدم با آنتن قوی اما آپلود زیر 50 کیلو شدهنقل قول:
Sent from my D6503 using Tapatalk
سرویس 50 مگ یک روزه گرفتم هدفم دانلود یه فایل 39 مگابایتی بود بعد از فعال شدن سرویس بدون اینکه یک کیلوبایت ازش استفاده کنم فایل رو گذاشتم دانلود تا 80 درصد رفت بعد قطع شد حجم رو چک کردم که صفر شده بود موجودی رو هم چک کردم که صفر شده بود:n04::n04::n04:(800 تومن هم موجودی داشتم).
نتیجه اخلاقی:سرویس گرفتن از شرکت های بزرگ حماقته چون خیلی گردن کلفت هستن و هر کاری دوست دارن انجام میدن.
دوست عزیز، همیشه باید مقدار اپلودی رو هم در نظر بگیرید و بعد اقدام به دانلود کنید بنده دیشب 1 گیگ داشتم اما 800 خوردی بیشتر نشد بگیرم، هر چه سرعت بیشتر باشه مقدار اپلود بیشتر میشهنقل قول:
من وایمکس داشتم از ایرانسل کلا حجم رو عجیب کم می کنه اگه 30 مگ مصرف کنی 45 مگ حساب می کنه خودتم نمیفهمی چطور کم شده .دزدی یدفعه ای نمی کنه کم کم برمیداره که نفهمی چی میشهنقل قول:
Sent from my iPhone 6 using Tapatalk by Javad
با سلام
یه مودم مدل LH92 3G/4G ایرانسل برای فروش دارم . استفاده نشده فقط جعبشو برای فعال سازی باز کردم نو نو
خریدار کسی هست با ایدی تلگرامم در تماس باشن :n16::n40::n10:
ایدی و شماره تلگرام : @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] GRAPH
989215931779+
همراه اول: جابه جایی شماره موبایل بین ٣ اپراتور آزمایش شد و همراه اول آماده است
در حالی که قرار است طرح تغییر اپراتور با حفظ شماره موبایل از ٢٧ اردیبهشت اجرا شود، مدیر کل محصولات و خدمات همراه اول از آزمایش طرح توسط ٣ اپراتور تلفن همراه خبر داد و نتایج اجرای آزمایشی را اعلام کرد.
محسن بهداری در گفتوگو با فارس، از آزمایش اجرای ترابرد پذیری شماره موبایل (تغییر اپراتور با حفظ شماره) توسط 3 اپراتور تلفن همراه خبر داد.
مدیرکل محصولات و خدمات همراه اول، اظهار داشت: این اپراتور با استفاده از توان داخلی به ویژه در بخشهای فناوری اطلاعات و شبکه، تستهای ترابردپذیری را با موفقیت انجام داد و برای آغاز ترابردپذیری از روز 27 اردیبهشت اعلام آمادگی میکند.
وی با اشاره به تست اجرای ترابردپذیری توسط 3 اپراتور توضیح داد: در روزهای چهارشنبه و پنجشنبه گذشته، نمایندگانی از 3 اپراتور با حضور نمایندگان شرکت زعیم به عنوان ناظر پروژه و نمایندگان شرکت پایا به عنوان مجری پروژه از سوی سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی در محل اپراتور سوم تلفن همراه مراحل آزمایشی را انجام دادند.
بهداری در مورد نتایج این تست گفت: همراه اول و یک اپراتور دیگر موفق بودند و اجرای ترابردپذیری در یک اپراتور نیز موفقیتآمیز نبود.
مدیرکل محصولات و خدمات همراه اول، یادآور شد: طرح ترابردپذیری ماهیتاً بسیار مناسب است، اما مدل اجرای این طرح در ایران استاندارد نیست که به دلیل مدل اجرا ممکن است در عمل مشکلات کیفیتی این طرح را تحتتأثیر قرار دهد.
26 روزه منتظر بسته ی 2 گیگ هدیه همراه مودمم (از روز فعال شدن سیمکارت) ! تا دلتون بخواد شماره پیگیری دارم ! صد بار زنگ زدم به 700 ! اول گفتن یه هفته ، بعد گفتن بین یه هفته تا ده روز ، بعد شد از روزی که درخواست پیگیری بدی چهل و هشت ساعت الی یک هفته ، بعد باز زد پیگیری فوری گفت 24 ساعته درست میشه ! و هنوز در انتظاریم ! یه سری چیزای مسخره و تکراری رو از رو سیستم میخونن ، که کارشناسامون تو واحد پشتیبانی در حال پیگیری مشکل شما هستن ! گفتم واقعا خسته نباشید عرض می کنم خدمت اون کارشناسای کودن و بی عرضه تون که 26 روزه عرضه ندارن یه بسته ی دو گیگ رو فعال کنن !! امروز هم زنگ زدم به 600 گفتم در جریان باشین که اون بسته های هدیه همراه مودماتون چاخانی بیش نیست...
واقعا خجالت داره یه دونه بسته ی دو گیگ مسخره اینهمه علافی داره... بماند که چقدر هم برای تحویل دادن خود مودم مسخره بازی درآووردن !
دوستان برای تبدیل سیم کارت اعتباری ایرانسل به یوسیم، هزینه ی مربوطه از شارژ سیم کارت کسر میشه یا باید نقدا در دفاتر ایرانسل پرداخت کرد ؟
برای من هم برای اینترنت 10 گیگ هدیه مودم این حرف هارو می زنند، 12 روز از فعال کردن سیمکارت گذشته و هنوز اینترنت فعال نشده. معلوم نیست این مسخره بازی برا چیهنقل قول:
ایرانسل منتظر آغاز عملیاتی شدن طرح ترابردپذیری است
همانگونه احتمالاً تا کنون در جریان اخبار مربوطه قرار گرفته اید، طرح ترابردپذیری شماره تلفن های همراه قرار است از فردا، ۲۷ اردیبهشت ماه یعنی روز جهانی مخابرات در سراسر کشور به اجرا در بیاید. معنای اجرایی شدن این طرح به زبان ساده آن است که شما می توانید بدون تغییر حتی یک رقم از شماره ی تلفن همراه خود، اپراتورتان را تغییر دهید و از خدمات دلخواه خود بهره ببرید.
حال یک روز مانده به موعد اجرایی شدن این طرح بزرگ، روابط عمومی ایرانسل طی بیانیه ای آمادگی کامل خود برای اجرای طرح ترابردپذیری را اعلام کرده است. در ادامه می توانید متن کامل بیانیه ی ایرانسل را از نظر بگذرانید:
پس از گذراندن تمامی مراحل فنی و آزمایش های لازم، ایرانسل منتظر آغاز عملیاتی شدن ترابردپذیری است:
«ایرانسل پس از پشت سر گذاشتن تمامی مراحل راه اندازی طرح ترابردپذیری شماره های همراه، آماده ی اجرایی شدن این طرح از سوی سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی است.
به گزارش روابط عمومی ایرانسل، این اپراتور تمامی مراحل راه اندازی طرح ترابردپذیری شماره های همراه را در شبکه ی خود در سراسر کشور با موفقیت به اتمام رسانده و منتظر انجام هماهنگی های لازم با سایر اپراتور های تلفن همراه توسط سازمان تنظیم مقررات برای راه اندازی همزمان این طرح در کل شبکه و در سراسر کشور است.
ترابردپذیری شماره ی تلفن همراه یا Mobile Number Portability، فرایندی است که طی آن مشترک تلفن همراه می تواند با حفظ شماره ی تلفن همراه خود، از یک خدمات دهنده ی تلفن همراه به خدمات دهنده ی دیگری کوچ کند. این فناوری قدمتی بیش از ۱۵ سال دارد و هم اکنون در بیش از ۷۰ کشور در دنیا به بهره برداری رسیده است.
پیش از این سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی اپراتور های تلفن همراه را ملزم به ارائه ی این خدمت کرده و اجرای ترابردپذیری را شرط ارائه ی پروانه ی نسل های سوم و بالاتر به اپراتورها قرار داده بود. در همین راستا روز اول شهریور ۹۴ طی مراسمی تفاهم نامه ی طرح ترابردپذیری شماره ی تلفن همراه به امضای مدیران عامل اپراتور ها رسید.
ایرانسل در آستانه ی ۲۷ اردیبهشت ماه ۱۳۹۵ مصادف با روز جهانی مخابرات، آماده ی اجرایی شدن این طرح سراسری با روش ACQ/OR است تا مشترکان تمامی اپراتور ها بتوانند پس از ممانعت های چندین ساله، از حق انتخاب، کیفیت، قیمت و تجربه ی بهتری بهره مند شوند».
در دفاتر اصلی بسته بازگشت با قیمت 7000 تومان نقدی دریافی می شود.نقل قول:
این گزینه "طرح کنترل مصرف آزاد" داخل برنامه "ایرانسل من" اصلاً کار نمیکنه. ده خط هم توضیحات نوشته که اگه فعالش کنین، بعد از اتمام بسته ی اینترنتتون، از اینترنت به صورت آزاد مصرف نمیشه.
حالا دیدم 28 هزار تومن مصرف آزاد کرده با اینکه اون رو زده بودم... :/
با استفاده از کد USSD فعال کنید:
کد:*۵۵۵*۳*۲*۳#
Sent from my iPhone using Tapatalk
منم چند وقت پیش از تو برنامه ایرانسل من زدم فعال نشد.. ولی با این کد زدم طرح فعال شدنقل قول:
دوست عزیز در نظر گرفته بودم دیگه 90 درصد سرویس ها با 1 گیگ دانلود 50 مگ آپلود میشه حالا بگیم 100 مگ با این حساب باز هم من باید میتونستم اون فایل رو دانلود کنم.نقل قول:
از قند شکن استفاده کردین؟نقل قول:
معمولا این جور نرم افزار ها دیتای بیشتری مصرف میکنن
Sent from my D6503 using Tapatalk
نه از هیچی استفاده نکردم تا سرویس فعال شد شروع به دانلود کردم که فقط 39 مگ دانلود کرد و حتی شارژم هم رفت.نقل قول:
*اعتقاد وزیر ارتباطات به کف قیمت اینترنت موبایل*
وزیر ارتباطات درباره تعیین کف قیمت اینترنت موبایل نیز گفت: در این زمینه کارگروهی با حضور نمایندگان اپراتورها تشکیل دادیم و اعتقاد به کف قیمت اینترنت موبایل داریم. این تعیین کف نباید به گونهای باشد مردم گمان کنند که میخواهیم گران کنیم بلکه درصدد آن هستیم تا رقابت ناسالم ایجاد نشود.
او افزود: یکی از اپراتورهای موبایل اعلام کرده که سال گذشته در بخش دیتا دچار ضرر شده است زیرا اپراتورهای بزرگتر به دلیل پشتوانه مالی که دارند، قیمت را تا جایی کاهش دادهاند که موجب زمین خوردن دیگری شود.
واعظی خاطر نشان کرد: بالاخره نباید فراموش کرد که کسبوکار ADSL هم در کشور فعال است و نباید با فضای دامپینگ مانع ادامه حیات آنها شویم
*تمام اپراتورهای موبایل آماده ترابردپذیری هستند*
وزیر ارتباطات درباره ترابردپذیری اپراتورهای تلفن همراه که ظاهرا با تأخیر مواجه شد نیز گفت: کارهای این بخش طبق برنامه زمانبندی پیش رفته و همه چیز اماده اجراست. دلیل اینکه ترابردپذیری را امروز در برنامه افتتاح نگذاشتیم، اهمیت دو پروژه دیگر در زمینه پورتال دولت الکترونیک و NIX بود.
وی افزود: در حال حاضر هر سه اپراتور موبایل آماده اجرای ترابردپذیری هستند و تستهای مربوط به آنها با موفقیت انجام شده است. پیش از بهرهبرداری رسمی از هفته آینده، این طرح را بین خودمان تست میکنیم.
*در کاهش قیمت اینترنت به قولم وفادارم*
وی عنوان کرد: هنوز هم به قول خودم وفادار هستم و کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات در حال بررسی تعرفههای این بخش به صورت مفصل است. شاید پایین آوردن تعرفه از لحاظ افکار عمومی خوب باشد اما باید اقتصاد کسبوکارهای فعال در این حوزه را هم در نظر بگیریم و بعدا تعرفهای لحاظ کنیم.