دوستان از استرس مردم 27 ام اسفند درخواست تعویق دادم هنوز جوابش نیومده.چه مدت بعد از درخواست معلوم میشه موافقت کردند یا نه؟
Printable View
دوستان از استرس مردم 27 ام اسفند درخواست تعویق دادم هنوز جوابش نیومده.چه مدت بعد از درخواست معلوم میشه موافقت کردند یا نه؟
استرس نداره عزیزم ، آخرش به زور می ری سربازی :n02:نقل قول:
این تاپیک را دیدم یاد خدمتم افتادم ! اردی 90 شروع کردم و 7 مهر 91 هم تموم کردم ! ( 7 روز اضافه خدمت البته اون زمان خدمت 17 ماه بود برا لیسانس ها ) اولش دادن مرند ( یکی از شهرستان های استان آذربایجان شرقی ) که اونجا هم دادن راننده برا کلانتری :n21: بعد 1 ماه آخ و اوخ و وای و کوبیدن سر به این ور اون ور :n02: بلاخره دادند به بهداری مرند :n02: شده بود کارم خوردن و خوابیدن :n09: صبح 6.5 بیدار می شدم و 7.50 اینا می رفتم بهداری تا دکنر جون تشریف بیاورند و ساعت 2 هم که بای بای می گفتم و می رفتم برا خورد و خوراک و خوابیدم ! ،( انصافا نیروی انتظامی من نظامی مثل دکتر و دستیارش سید جون ندیدم ) البته چون بهداری اونجا برا خودش قرارگاه نداشت من سرباز ستاد بودم که قرارگاه ستاد می خوابیدم و صبح ها می رفتم بهداری به خاطر همین هر هفته 2-3 بارم کمک افسر نگهبان ستاد می نوشتند :n21: که بعد تقریبا 4 ماه اینا عوضم برا انتقالی به تبریز اومد ( همون اوایل که افتادم مرند درخواست انتقالی دادم برا تک فرزندی ) که دلم خوش بود برم تبریز به خاطر اینکه تجربه بهداری را دارم می دن بهداری تبریز :n14: که دادن کلانتری !!!!! :n29: اونجا هم 1 ماه اینا پست پیاده می دادم و می رفتم آگاهی و مواد مخدر و ... ( همه تن حریف بودم دیگه البته اونایی که کلانتری خدمت کردن می دونند چی می گم ) بعد 1 ماه با پارتی بازی و سلام علیک و آخ و اوخ و سر به دیوار کوبیدن :n02: شدم اپراتور مرفوک کلانتری :n02: کارش زیاد بود ولی بلاخره شیفتی بودم 24 به 24 ( البته صبح 6.5 باید کلانتری بودم فرداشم که ساعت 8 اینا که شیفت را تحویل می دادم تا ساعت 11 اینا کلانتری این ور و اونور می رفتم تا معاون یا رئیس برگه را امضا کنند تا برم خونه برا استراحت ! اسمش 24 به 24 بود !!! البته من که راضی بودم بهتر از اون بود که همه تن حریف باشی و هر هفته 1 روز بری خونه اینا ! )
فقط از من می شنوید اگه جایی بودید که خوب بود دنباله جای خوب تر نگردین که بعدش پشیمون می شید مخصوصا نیروی انتظامی !
سلام
4 فروردین نامه تقسیم همه بچه ها اومده بود به جز 3نفر از جمله من.یه سری نامشخص بودن ولی نامه من کلا نبود!
نهم(شنبه) باید خودمو معرفی کنم یگان.گفتن برو میدان ونک تهران اونجا میگن کجا افتادی!کسی شماره ای چیزی داره تقسیم منو بگه یا آدرس دقیق تر؟
اول اسفند 92 رفتم مالک اشتر اراک نیروی انتظامی آموزشی 21 روزه بودم
دوستان منتظر راهنماییتونمنقل قول:
با اینکه خدمت من 1/1/93 تموم شد و از نظامی گری در اومدم ولی نمی دونم چرا همش حس اینو دارم که اومدم مرخصی و بعد یه مدت باید برگردم :n02::n08:
هیچکس نیمه دوم بهمن ترخیص نشده؟نقل قول:
سلام در رابطه با استخدام در ارتش در حین خدمت اطلاعاتی را می خواستم.آیا در این مورد باید اقدام خاصی کنم؟از دوستان شما کسی این کار رو کرده؟؟
درود
عزیزان ما مثلا اول ماه دفترچه بفرتسیم.کی اعزام میشیم؟ اصولا چند ماه بعد از دفترچه باید رفت؟
اگه اول ماه دفترچه پست کنید احتمال خیلی زیاد اولین دوره که در پیش رو دارید اعزام میشید!(منظورم یکم ماه زوج برای لیسانس و بالاتره)نقل قول:
برای اینم میگم احتمال چون هیچ چیزی قطعی نیست،کاملا به تعداد درخواست کنندگان برمیگرده
سلام به دوستان عزیز
کسی میدونه چه شهرهایی دوره کد میگیرن؟ به ما گفتن همتون دوره کد میخورید
دوره کد آسون تر هست یا آموزشی؟
کجایی شما ؟ 02 هستین؟ ماکه 02 هستیم گفتن ایندوره کمتر کد میخورن .نقل قول:
نه 05.....نقل قول:
من دوستم فوق دیپلم بود همون05 دوره کد خورد اصفهاننقل قول:
میگه دوره کدش بدرد نمیخوره(جاش بده)
ولی باز یکی دیگه پدافند هوایی بود دوره کد خورد تبریز میگفت خیلی خیلی خوب بود
بهتره از مربیاتون و فرماندهاتون بپرسین
اکثرا دوره کد اصفهان و شیراز و تهران هستن. حالا نمی دونم جای دیگه ای هم هست یا نه.نقل قول:
دوره کد برای سرباز ها خوبه نه درجه دارها و افسرها.
سربازا اینجوری درجه گروهبان 2 یا 3 بهشون می دن و نحوه خدمتشون راحت تر می شه.
چیزهایی هم که می گن مبنای درستی نداره. چون تقسیمات ستاد نیروی زمینی انجام می شه و پادگان های آموزشی ارتش توی تقسیمات هیچ کارن.
دوستان، قرار بود تا آخر اسفند اعلام کنن که خدمت رو زیاد میکنن یا نه! نه ستاد کل چیزی میگه نه نظام وظیفه.. این سکوت به این معنیه که سال 93 خدمت همچنان 21 ماه باقی می مونه و زیاد نمیشه؟ آخه افزایش خدمت سربازی از 17/18 ماه به 21 ماه رو که از ابتدای 91 اجرا کردن، آخرای اسفند 90 اعلامش کردن.. یا اینکه هیچ حساب و کتابی نداره این موضوع و بعد از تعطیلات عید اعلامش میکنن؟
از دوستانی که توی نیری انسانی هر کدوم از یگان ها هستن، نامه ای، ابلاغیه ای چیزی براشون نیومده؟
22 روز مرخصی 05 کرمان بیشتر نبووود؟ از 24 اسفند تا صبح 17 فروردین ، :n01:
در همه مرزها که این شرایط نیسنقل قول:
پسرخاله من افتاده بود مرز ترکیه (خوی)، با کتک میاوردنش مرخصی
جوری تعریف می کرد که از طرف مدرسه یا دانشگاه 10 12 ماه بردنشون اردو.
با اینکه این مناطق پر از "پژاک" هست، بعضی شب ها کشیک میدادن، ولی 90% مواقع کیف کرده اند.
ولی خب
مرزهای درگیر کارشون سخته.
به ما که اعزام 1 اسفند هستیم گفتن شما آخرین سربازهایی هستین که از کسر خدمت بسیج و سابقه جبهه پدر و... استفاده میکنید!نقل قول:
حالا من احتمال میدم که سربازی 21 ماه بمونه ولی اکثر کسر خدمتهاروکم کنن
یعنی شما می گین,اونایی که بسیج تکمیلی رفتن هم بی ارزش می شه؟نقل قول:
مطمئن باش که بسیج رو 100% برمیادارن . حتی بعضی از کسری پزشکی ها رو هم برمیدارن .نقل قول:
تنها کسری که بمونه متعلق به فرزندان جانباز و ایثار گر باشه .
شما از کجا می دونین؟دلیلی داره؟نقل قول:
دوستان برای ما که 1 اردیبهشت اعزامیم چه زمانی مشخص میشه که کدوم خراب شده ای :n23: :n24:(البته ببخشید اینطور نوشتم. اعصاب نداریم به خدا، به هر حال) افتادیم؟ کی این برگ سفید شوم :n02: رو ما از پست میگیریم؟ این 096480 رو که زنگ بزنی فکر کنم زودتر بگه ولی باید به اپراتورش وصل شد یا خود سیستم گویا کد رو میگه؟ :n13: یعنی خدمت با 17 ماه رو ولش کردم رفتم فوق حالا باید 21 ماه ناقابل رو بگذرونیم :n19:. یعنی یه پدیده ای در حد لالیگا من هستم
مرسی.. من که تیر 91 با 17 ماه تموم کردم و پایه اسفند 90 بودم، یادش بخیر.. دقیقا یک ماه بعد از اعزام ما خدمت شد 21 ماه و ما آخرین نسلی بودیم که با لیسانس 17 ماه خدمت کردیم.. :n02:نقل قول:
منم امیدوارم همون 21 بمونه و زیادش نکنن چون 24 ماه واقعا ستمه.. کسری هارو من که خیلی موافقم که بردارن کلا.. جبهه پدر آخه چه ربطی به فرزند داره!کسری خای***** هم (بسیج) از بیخ و بن بردارن دل من یکی که خنک میشه واقعا..
موفق باشی :n01:
همین روزا میاد در خونتون، ولی میتونید از پلیس +10 هم پرس و جو کنید..نقل قول:
از سیستم پیامکی نظام وظیفه استفاده کردید؟ شاید وضع اعزامتون رو بگه.. توضیحات زیر رو بخونید:
کد:سرهنگ محمود پارسا با اشاره به راهاندازی سامانه تلفن گویا و پیامک ویژه مشمولان، گفت: دارندگان کد سخا میتوانند آخرین وضعیت پرونده اعزام به خدمت و یا معافیت خود را از این سامانه جویا شوند.
معاون وظیفه عمومی نیروی انتظامی استان کرمان گفت: متقاضیان خدمات حوزه نظام وظیفه، هرکدام دارای کد «سخا» هستند که میتوانند آن را از دفاتر پلیس +۱۰ دریافت کنند.
سرهنگ پارسا گفت: سامانه خدمات الکترونیکی نظام وظیفه شامل سامانه پیامکی، سیستم تلفن گویا و سایت است که خدماتی چون فرایند اعزام به خدمت، رسیدگی به معافیتها، نحوه خروج از کشور و معافیتهای خارج از کشور، وضعیت مشمولان و وضعیت تعویض کارت پایان خدمت را ارائه میکند.
او گفت: تلفن گویای این سامانه به شماره ۰۹۶۴۸۰ و شماره سامانه پیامکی ۱۱۰۲۰۶۰۱۰ است.
معاون وظیفه عمومی نیروی انتظامی استان کرمان گفت: برای کار با سامانه پیامکی کافی است افراد علامت «؟» را به شماره ۱۱۰۲۰۶۰۱۰ پیامک کنند و سامانه، پیامکی حاوی منوی کار با این سیستم را ارسال میکند.
سرهنگ پارسا با بیان اینکه مشمولان در صورت علاقهمندی به دریافت آخرین وضعیت خود، باید عدد «۱» را به همراه کد سخا به سامانه پیامکی پیامک کنند، گفت: این افراد میتوانند برای اطلاع از وضعیت رسیدگی به پرونده، عدد «۲»، کد سخا و کدملی و برای اطلاع از وضعیت رسیدگی به درخواست تعویض کارت، عدد «۳»، کدسخا و کدملی را به این شماره پیامک کنند.
او گفت: برای کار با سیستم تلفن گویای سامانه خدمات الکترونیک نظام وظیفه، کافی است افراد با شماره ۰۹۶۴۸۰تماس حاصل کرده و با انتخاب شماره «۱» از قوانین و مقررات وظیفه عمومی و با انتخاب شماره «۲» و درج کد ملی و کد سخا از آخرین وضعیت درخواست خود مطلع شوند.
معاون وظیفه عمومی نیروی انتظامی استان کرمان گفت: مشمولان میتوانند با انتخاب عدد «۳» و درج کد ملی و کد سخا از آخرین وضعیت درخواست خود در مورد کارت هوشمند مطلع شوند.
سرهنگ پارسا گفت: با انتخاب عدد «۴» امکان ارتباط با مشاوران این سامانه در راستای کاهش مراجعات حضوری و با هدف تسریع و تسهیل در امور شهروندان برقرار میشود.
او گفت: از طریق سامانه تلفن گویا و پیامک ویژه مشمولان، خدماتی چون مشاوره خدمت وظیفه، مجموعه قوانین و مقررات خدمت وظیفه عمومی، سؤالات متداول، مقررات و ضوابط مشمولان ایرانی مقیم خارج از کشور به دو زبان فارسی و انگلیسی و اطلاع رسانی و آگاه سازی از مجموعه اخبار و قوانین خدمت وظیفه عمومی ارائه میشود.
شما خودشو ناراحت نکن :n09:نقل قول:
منظورش از کد سخا چیه؟نقل قول:
مشمولان در صورت علاقهمندی به دریافت آخرین وضعیت خود، باید عدد «۱» را به همراه کد سخا به سامانه پیامکی پیامک کنند
داخل برگه سبز نوشته آیا؟
سلام
سال نو مبارک :n16:
بچه ها کسی که سرباز باشه و کارشناسی ارشد قبول بشه، تکلیف سربازیش چی میشه؟
بله همونجاسنقل قول:
سلامنقل قول:
اگر بدون غیبت باشی راحت می تونی هر جای خدمت که باشی، مرخص بشی و بری دانشگاه
سلام دوستان ، تبریک سال نو :n16:
من سال 88 با مدرک ديپلم دفترچمو پُست کردم و اولش مرکز آموزش مشکين شهر و سپس اصلاندوز افتادم ولي دانشگاه قبول شدم و دانشگاه رفتم. به نظرتون الان (سال 93) اگه من دفترچه ام رو با مدرک ليسانس پُست کنم دوباره به همون مرکز اموزشي سال 88 اعزام ميشم يااا هرجا که ظرفیت داشته باشه؟!
ممنون از راهنمايتون
منم 1 اردیبهشت ازامم / به نطام وظیفه شهرمون که رفتم گفتن افتادی چابهار :n04:نقل قول:
از شمالی ترین نقطه واس برم پایین ترین نقطه کشور
2 روز راهه / حالا فک کن 4 روز مرخصی بگیری فقط زمان رفت و برگشتت میشه :n13:
2000 کیلومتر:n14:
منم دفترچه رو پست کرده بودم افتادم بیرجند / الان با لیسانس فرستادم افتادم چابهارنقل قول:
پ.ن / رفیقم 1 هفته خدمت کرد بعد لیسسانس باز افتاد همونجا / من قبل حدمت قبول شدم
چابهار هم مگه پادگان آموزشی داره؟ من قبلا ندیدم کسی اونورا بیفته . شاید آمار اشتباه دادن این اخوی های وظیفه؟شما شمالی هستی؟
خدا بخیر بگذرونه کجا شوتمون میکنن :n13: خدایا این دلخوشی رو از ما نگیر :n02:
این 096480 لطف خیلی زیادی میکنه و میگه آخرین وضعیت شما اعزام به خدمت :n02: خیلی باشعور هستش. نمیگه کجا فقط میگه اعزام . میخواد همه رو سورپرایز کنه :n19: :n19:. دست گل این نظام وظیفه درد نکنه خیلی سامانه پیامکی دقیق و کاملی دارند:n08:
آهان پس اینطوری نیست که همونجای قبلی بندازن و هرجا که ظرفیت باشه میفرستن!!نقل قول:
مگر اینکه قبل از دانشگاه تو یگانی خدمت کرده باشی بعد از دانشگاه هم همونجا بندازن!!
مرسی دوست عزیز.
ههه باز خوبه به تو همینو هم میگن، من زنگ میزنم میگه شماره اشتباه است! به نظر باید با خط ثابت تماس بگیریم و تلفن همراه جواب نمیده!!:n02:نقل قول:
آخه توی دفترچه نوشته، مشمولانی که پس از تعیین مرکز آموزش، به هر دلیل در اعزام حضور ننمایند، در دوره بعدی اعزام نیز به همان مرکز اختصاص خواهند یافت. :n29:نقل قول:
این جمله منو به شک انداخته بود که :n13: آیا به همون مرکز قبلی اعزام میشیم یا نه که گویا با توجه به حرف شما اینگونه نیست!
دوستان معافی پزشکی چطوراست واس کار میگن معافی پزشکی داشته باشی واس کار یا استخدام
به مشکل میخوری درسته یا خیر چون من کف دستم خیلی عرق می کنه احتملا معاف بشم
معاف پزشکی خوبه یا نـــه ؟؟؟؟
سلام منم 1 اردیبهشت اعزام هستم,الان مشخص شده که کجا افتادیم؟نقل قول:
شاید چون سرباز زیادبوده ؟نقل قول:
حالا چی هست ؟ نیرو دریایییه ؟