باگ آخر قرارداد دیگه چیه ؟ :n13: چطوری میشه فعالش کرد ؟ میشه بیشتر توضیح بدی ؟ :n16:نقل قول:
Printable View
باگ آخر قرارداد دیگه چیه ؟ :n13: چطوری میشه فعالش کرد ؟ میشه بیشتر توضیح بدی ؟ :n16:نقل قول:
من هم همین مشکل شما رو دارم اصلا راضی نیستم !! در واقع به نظرم اصلا سرویس های نامحدود به درد نمیخوره ، تنها نامحدودی که دیدم سرویس 128 میشه تا 80 دانلود کرد شاتل بوده ، مخابرات که روی 30 می چرخه ، پارسم تا 50 ... بیشتر نمی کشه :n15:نقل قول:
دوستان قبلا توضیح داده شده
صفحات قدیمی رو بگردید
خوده منم توضیحش دادم
از پست های منه
بگردید پیدا میکنید
حدود 40 صفه قبل
دوستان عزیز یه سوال داشتم اطفا جواب بدین بهم:
من سرویس 128 نامحدود دارم و سرعت دانلودم بالای 100 کیلوبیت است ولی من اصلا دانلود ندارم فقط بازی آنلاین میکنم و پینگ اقتضاحه به پارس که زنگ زدم میگه چون نامحدوده و همه دانلود میکنن پهنای باند ما اجازه نمیده میخواستم بدونم اگه محدود کنم نت رو فرقی در پینگ میشه؟
ممنون.
سلام دوستان میخواستم ببینم اینترنت نامحدود پارس انلاین 256 و 512 سرعتشون چقدره .راستی به نظر شما کدوم شرکت بهترین و پرسرعت ترین اینترنت نامحدود رو ارایه میده با تشکر از دوستان عزیز.
نقل قول:
سلام
ببین دوست عزیز الان اکثر ISP ها مثل هم هستن ، فرق چندانی بین مخابرات و پارس و شاتل نیست ، باشه هم بسیار جزییه ... میمونه یه سری پارامتر ها که مثلا پارس اکثر سرویس هاشو روی 4 مگ می بنده ، شاتل هم سرعت خیلی خوبی و داره و پشتیبانی خیلی قوی داره ، مخابرات به نسبت ارزونتره اما سرعتش کمتره ... بستگی داره شما برای چه مصرفی بخوای ... روی گزینه های دیگه زیاد تمرکز نکن :n26:
دوستان نمیشه بدون اینکه از پارس آنلاین کسی بیاد خودم مودمم رو تنظیم کنم ؟ قبلا هم از مخابرات داشتم ...
فقط مشکل اینجاس که باید رمز رو ازشون بگیرم، میدن یا نمیدن ؟ به صورت اتوماتیک رمز به همه ی یوزر هاشون میدن یا نه ؟
اگه خط رانژه شده زنگ بزن پشتیبانی رمز بگیر دست بکار شو.نقل قول:
یوزرو پسورد معمولا کد شهر هستش و در ادامه شماره تلفنت رو باید بزنی.
مثلا برای کاربر تهرانی که شماره تلفنش 88888888 هستش رمز میشه 2188888888
یوزر هم به این شکل : 02188888888 درسته ؟نقل قول:
ممنون
به این شکله :نقل قول:
2188888888
پسورد ممکنه مثل یوزرنیم باشه ممکنه شماره اشتراک باشه که توی برگه های ثبتنام هست.
شما تست کنید ولی برای اولین بار باید تماس بکیرید که یوزرتون رو فعال کنند 3 سال پیش که برای من اینجوری بود.
هزینه نصب رو وقتی میان خونه ازت میگیرن؟ (که 15 تومانه) یا روی هزینه اشتراک ؟ آخه من 3 ماهه 128 12 گیگ گرفتم کلاً شد 78 تومان اما نفهمیدم که هزینه نصب هم ازم گرفت یا نه ... نمیخوام 15 رو بهشون بدم. چون میان اینجا یه یوزر و و پسوورد میزنن بعد 15 میگیرن، که انجام این کار، سخت نیست.نقل قول:
پس بعد از ثابت شدن چراغ چشمک زن DSL، باید بهشون زنگ بزنم و بگم که فعال کنن یوزر رو و پس هم ازشون بگیرم.
از راهنماییتون خیلی ممنونم :n12:
دوست عزیز می شود یک باردیگه باگ شب آخرقراردادراتوضیح بدهید؟
این سرویس 128 نامحدود بعده چند گیگ دانلود سرعتش کم میشه ؟؟؟ سرعت به چند میرسه ؟؟
طبق گفته ها و شنیده ها بعد از بیست گیگ سرعت میشه سرعت اسمی قرارداد. یعنی شانزده کیلیوبایت در ثانیه.نقل قول:
دوستان درسته که قیمتا افزایش پیدا کرده ؟ مثلا چند روزه پیش من رفتم نمایندگی 128 نامحدود (در انحصار 20 گیگ دانلود) شده بود 31 تومان نه 27 !!!!
نه عزیز فعلا نباید افزایشی باشه. سازمان تنظیم و مقررات گفته فعلا ابلاغ نمی کنیم و تا زمانیکه ابلاغ نشه زیر ساخت حق افزایش قیمت نداره. اینقدر اعتراض زیاد شده گه تنظیم و مقررات به گوه خوردن افتاده. اینایی که افزایش دادن فقط دارن سوء استفاده از بی اطلاعی از مردم میکنن
درسته ولی بخواهید یا نخواهید اون هزینه رو میگیرن اون زمان که 5000 تومان بود از ما گرفتن الان که دیگه ....نقل قول:
دوستان خواهشا بگید من چیکار کنم؟
1 ساله اشتراک پارس دارم،چند ماه اول 512 ماهی 10گیگ میگرفتم با سرعت دانلود 260 و راضی هم بودم
نمیدونم چی شد این اواخر بدون دانلود فایلی هر 2 روز 1گیگ از حجمم میرفت(!) به گفته ی پشتیبان یا مودمم اشکال داشت یا سیستم...
تا اینکه 3 ماه پیش تصمیم گرفتم 256 نامحدود بگیرم
حالا الان سرعت دانلودم 210 شده ولی بعد 10 روز مصرف منصفانه شاملم میشه و سرعتم میره رو 30
واقعا کفری شدم دیگه
از طرفی هم میترسم تقاضای جمع آوری بدم و بعدا پشیمون شم و برم تو صف پورت خالی...
به نظر شما چیکار کنم من؟
دوستان من قراردادم داره تموم می شودمیشه این باگ شب آخرقرار دادرا بگید.
دوستان کسی 512 محدود داره ؟ چجوریاس سرعت دانلود تو روز؟ تو شبانه رایگان سرعت حداقل رو چند میاد؟
256 چطور ؟ از نظر سرعت چقدر تفاوت داره با 512؟ ما که شاتلیم از 128 تا 512 سرعتش یکی هست
سرویس فعلیم شاتل هست ولی به دلیل محدودیت شبانه میخوام بیام پارس :n15:
فکر کنم منظور این ترفند باشه ولی خودم امتحان نکردم.بنابراین من بی تقصیرم!!!نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=398751&p=7247661&viewfull=1#post7247661
سلامنقل قول:
واسه شما 256 نامحدود خوب هست,اما برست روی 1.5 مگ هست.یعنی سرعتت 190-180 هست.تا 33 گیگ هم با این برست میتونی بگیری
سلام.منظورتو واضح تر بگو.مثلا چه خدماتیو محدود کنه؟نقل قول:
من دو ماه قبل 256 داشتم سرعتم در روز تا 220 میرسید که میانگی 200 بود و شبانه تا 100 میرسید و میانگین 70-80 بود.ماه قبل شبانه 30 بود واسه همین این ماه 512 گرفتم.روزانه تا 500 هم رسیده که میانگین 400 بود.البته به سرور دانلود هم بستگی زیادی داشت.شبانه تا 160 هم رسیده ولی میانگین 100-110 میباشد.این رو در نظر بگیرین که طبق نظرهای داده شده در این تاپیک سرعت و کیفیت ISP از منطقهای به منطقه دیگر متفاوت هست.نقل قول:
سلامنقل قول:
اطلاعات بیشترو واسم بفرست تا پیگیری کنم واست.
سلامنقل قول:
مشخصتاتتون رو بدید تا پیگیری کنم واستون
نکته:فقط سرویس های TRA یک به ده هستش,وسرعتشون هم اصلا جالب نیست.توصیه میکنم از این سرویسها اصلا استفاده نکنید
سلامنقل قول:
به نظر مشکل SNR دارید.میزان SNR برای download و upload رو از رو مودم نگاه کنید.
بعد اینجا بگو
سلامنقل قول:
SNR خوب بین 30 تا 40 هست
اما با 21 هم باید خیلی بیشتر از این باشه
شما مشخصاتتو واسم بفرست
احتمالا با تعویض پروفایل مشکلتون حل میشه
سلامنقل قول:
مشکل شما رو پیگیری کردم اما اگه بگی کدوم مرکز مخابراتی هستی دقیق تر می تونم بهت بگم
کلا تو فریدونشهر نیاز به افزایش پهنای باند داریم
اما 2 مشکل هست
مخابرات اونجا زیر ساخت انتقال نداره یا نمی خواد داشته باشه!!!
هنوز سرعت ها در حد قرارداد با کاربر هست و قسمت بک بون زیر بار افزایش نمیره
اولی که مشکل ما نیست اما دومی قابل حل هست.
در کل به غیر از افزایش قیمت ها اوضاع رو به بهبود هست وخبرهای خوشی در آینده نزدیک می شنوید
مثلا افزایش برست تا 6 مگ!!
سلامنقل قول:
دوست من سایت speed test بعضی سرور هاش مشکل دارن.اگه از اونجا می خواید تست بگیرید از سرور کرجش بگیرید.
اما بهتر سرعتتونو با دانلود از سایت kernel.org امتحان کنید
سلامنقل قول:
اطلاعات بیشتر بدین تا پیگیری کنم
سایر شرکت های pap هم زیاد جالب نیستن
سلامنقل قول:
میزان SNR از مودمت نگاه کن بگو
مشکل DC عمدتا به علت استفاده غیر صحیح از اسپلیتر یا گوشی تلفن روی خط هست
خیلی خیلی ممنون از پاسخگوییتون دوست عزیز.نقل قول:
مرکز مخابراتی ما توی خود فریدونشهر هستش (با پیش شماره 372522)که البته مراکز مخابراتی شهرهای فریدن و فریدونشهر و چادگان زیر نظر مرکز مخابراتی شهر خوانسار اصفهان اداره میشن.
در مورد افزایش پهنای باند هم راستشو بخواید خیلی امیدی ندارم که دردی رو دوا کنه چون نمایندگی پارس تو شهرمون اونقدر ثبت نام جدید انجام میده که دوباره هیچی به هیچی.
در مورد کمبود امکانات مخابرات شهرمون هم فقط همینو بگم که کلا سرویس ADSL تو شهر ما با پیگیری نماینده پارس آنلاین راه اندازی شد.یعنی حتی خود مخابرات هم هنوز ADSL ارائه نمیکرد که قبلش پارس آنلاین تو شهر ما راه اندازی شد.
این مشکل دومی که نوشتید قابل حله چی هست میشه یه خورده در موردش بیشتر توضیح بدین؟ اگه بزرگواری کنید و مشکل ما رو پیگیری کنید خیلی ممنون میشم آخه خیلی ظلمه که پارس پهنای باند ما رو رو 4 مگابیت ببنده و اجازه بده که با سرعت 450 کیلوبایت یا بالاتر دانلود کنیم اما در عمل این امکان فراهم نباشه.حالا هم که پارس امکان دانلود بالا رو فراهم کرده ما از یه جای دیگه به مشکل برخوردیم.
نقل قول:
ممنون دوست من :n01:
فقط یه نکته رو جا انداختی که پارس با دانلود زیاد انجام بدی محدود میکنی ؟ اگه آره سرعت تا چقدر میاد پایین؟:n26:
سرویس حجمی که سرعت رو پایین نمیارننقل قول:
نامحدود باشه بعد از 30-40 گیگ میاد رو 30
سلام بچه ها کسانی که پارس آنلاین تو مشهد دارن ازش راضین؟
سلام دوستان.
من قبلا مخابرات داشتم حالا امروز پارس آنلاین گرفتم.حالا من یوزر و پسوورد رو زدم اما متاسفانه چراغ نت روشن نمیشه.حالا خواستم بدونم غیر از تغییر در یوزر و پس جای دیگه ای هم هست که بشه داخل مودم ِD-LINK تغییر ایجاد کرد تا نت وصل شه ؟
سلام
دوستان این وضعیت خط منه
و
Line Rate - Upstream (Kbps): 1022 Line Rate - Downstream (Kbps): 4095
الان سرویس 256 نامحدود دارم ولی سرعتش در بهترین حالت 150 هست و متوسط 90 هست قبلا هم که 128 داشتم متوسط حدود 50 بود!
Downstream Upstream SNR Margin (dB): 31.1 15.6
از خطمه یا سرویس؟ میتونم پیگیری کنم؟:n25:
سپاس
تو پست های قبل آقای دانیال گفتن که 256 نامحدود رو روی 1.5 مگ میبندن تا 33 گیگ!پس این سرعت شما نرمالهنقل قول:
یکی جواب منو بدهنقل قول: