برایه من که دیشب عالی بود!!!نقل قول:
ببین:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ترافیکه یماه و یه شبه میگیرم!!!!:27:
Printable View
برایه من که دیشب عالی بود!!!نقل قول:
ببین:
ترافیکه یماه و یه شبه میگیرم!!!!:27:
نقل قول:
اونوقت سرویستون چی بود؟ با چه سرعتی دانلود میکردید؟>
ECO 1024-1نقل قول:
100 تا 130
البته روزا تا 300 میره ولی چه فایده!:24::24::24:
نقل قول:
چقدر زیادمصرف کردی مردم ماهی 3 gig رو شاخشونه:31:
---------- Post added at 02:12 PM ---------- Previous post was at 02:12 PM ----------
ماشالاه همیشه پایدار بمونه و مثل ما نشی:31::41:نقل قول:
کسی میتونه کمکم کنه چه جوری سرعت اینترنتمو تست کنم
در ضمن من که از دست شاتل دارم کلافه میشم شبا از 1 به بعد فجی سرعتش میاد پایین
از شما ها چه جوریه
راهی هست خوب بشه
البته دوستان من سنگین میزارم دانلود (5 تا همزمان)نقل قول:
تهرانی ؟؟؟نقل قول:
ساکن کرج هستم.نقل قول:
شما فکر کنم از روش زیر استفاده کنید جواب بده:نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=417962
اینم از وضعیت دانلود من تو خرداد
دسشون واقعا درد نکنه!نقل قول:
ای بابا ، نمی خواستم رو کنم ولی اینم وضعیت خرداد بنده:نقل قول:
پ.ن: دوستانی که میخوان جدیدا بیان شاتل ، خواهشا با این عکسها گمراه نشید :19: ، من هیچ مسئولیتی بابت پایین بودن سرعت شبانه شما به عهده نمیگیرم!:27:
میگم تکرار مکررات همون مغالطه میشه؟
محکم بچسبید روش رو که گمره نشید:
پ.ن : اگر قرار بر دانلود چرت و پرت و فیلم های روز باشه من با آفلاین شبی 40 گیگ مفتی میگیرم ولی مهم اینه که آدم بتونه فایلهایی که تو هر فرومی نیست دانلود کنه. البته تو هر جایی هر شهری نمیشه دیش گذاشت مخصوصا .....کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=417962
نقل قول:
با اینکه بنده در ساعات رایگان مشکل افت سرعت دارم ولی با روش شما هم این مشکلم رفع نمیشه ...
ولی با نام کانکشنت خیلی حال کردم ! :دی
دوستان یه مشکلی که من دارم
کانکشن بنده هنگام متصل شدن به نت بصورت رندم دو IP میگیره !
1 - IP : 217.219.xxx.xxx
2 - IP : 94.xxx.xxx.xxx
اولی IP مخابرات شهرمونه ولی دومی IP شرکت شاتل در تهران هست .
در ساعات رایگان شبانه ( 1-7 ) اگر کانکشن من IP : 217.219.xxx.xxx بگیره سرعتم داغونه و میاد روی 25 کیلو بایت
ولی اگر IP : 94.xxx.xxx.xxx سرعتم عادیه و روی همون 65~70 میچرخه !
حالا مشکل اینجاست من هر وقت IP : 94.xxx.xxx.xxx میگیرم ( بیشتر صبح ها ) اینترنتم رو قطع نمیکنم تا شب که بتونم از دانلود رایگان شبانه ام نهایت استفاده رو بکنم ... !
ولی این نامردا کاری کردن که سر ساعت 1 بامداد اتوماتیک کانکشن بنده DC میشه IP هم تغییر پیدا میکنه به همون IP : 217.219.xxx.xxx و سرعت داغون !
نمیدونم چیکار کنم از دست این کلاهبردارا که نمیخوان بذارن ما یه شب دانلود درست و حسابی داشته باشیم !
ببخشید یکسری ریزه کاری داره این ترفند.نقل قول:
1 خط شما باید مشخص بشه رو چه سرعتی بسته شده
2 در زمانی که سرعت پایین هست اگر پینگ 4.2.2.4 رو بگیرید و زیر 600 بشه یعنی ترافیک مرکزتون مشکلی نداره.
3 برای تست اگر لینک مستقیم با 8 کانکشن رو در یک لحظه DC کنید و دوباره زود کانکت بشید و سرعت بره بالا یعنی جواب میده.
جدیدا دیده شده این روش از ساعت 2.30 شب به بعد جواب میده.
مورد 1 خیلی مهمه.
پس فکر کنم شما گیر شاه دزد افتادی . به هر حال این نکته هم به تاپیک اضافه می کنم.نقل قول:
سلام
دوستان یه خبر خوش بهتون بدم
بمناسبت خجسته میلاد حضرت علی (ع) این خسیس ها میخوان ترافیک رایگان بدن !
برای کسانی که :
سرویس آرت که زایکسل دارن = 5 گیگ
سرویس ارت که زایکسل ندارن = 3 گیگ
سرویس اکو که زایسکل دارن = 2 گیگ
سرویس اکو که زایکسل ندارن = 1 گیگ
اینو من از نمایندگی شنیدم که براشون ابلاغ شده .
نقل قول:
خط بنده روی 512 بسته شده ! ( اکو 512 ) الان سرعتم روی 65 الی 70 میچرخه فقط شب مشکل دارم که اونو هم شرح دادم !
موارد دیگه رو هم چک میکنم .
پس مشکلی نداری به احتمال باید جواب بده.نقل قول:
نقل قول:نقل قول:آقا چرا دیگه نمی یاد تعریف کنید ما تکلیف خودlمون رو بدونیم آرت خوبه یا بده؟نقل قول:
یعنی مبعث رسول اکرم میدن!!!نقل قول:
من ارت 1 داشتم شبانش خوب بود ولی کلا 700 مگ تا صبح بیشتر نمیگرفت!نقل قول:
نقل قول:احتمال زیاد روش دیسکانکت کردن توی تبریز هنوزم جواب میده ولی بقیه شهرها رو نمیدونم!نقل قول:
ضمن اینکه دوست عزیز اینجا یه فروم عمومیه ، هر چیزی رو که نباید اینجا قرار بدی!
آخه 1 گیگ هم شد خبر خوش؟؟:27:نقل قول:
همین کارا رو میکنید که دیگران گمره:21: میشن ، میان شاتل!
آخه با این وضع که نمیشه رکورد ماهی 90 گیگ رو زد.نقل قول:
خبر فوق العاده: بچه ها قراره تو شهر مقدس قم یک سیرک با یک دلقک بزرگ بیاد شاید هم شاتل رسپانسر شد.
من اصلا دانلود ندارم الان اون سه گیگی که کادو دادن + سه گیگ خودم همینطوری مونده !! امروز فردا موعد شارژم میشه همش پوچ میشه باز هم می خوان 2 گیگ کادو بدن! ؟!! چی کار کنم؟ خسیسیم میاد !! حالا یه ماه که دانلود دارم زودی تموم میشه!
------------------------------
بچه ها پینگ سیستم من وحشتناک رفته بالا ( الان سه روزه ) می خواد یه صفحه باز کنه می میره! شما مشکلی ندارین؟ اکوی 512!
---------- Post added at 04:12 PM ---------- Previous post was at 04:09 PM ----------
اینم یکی دیگه! خسته شدم هرچی هم میگم اصلا گوش شنوایی نیست ... البته دانلود خوبه ها...
میگم محسن خان این خبرت واقعا گومره میکنه آدم رو من هرجا رو گشتم ندیدم این خبر رو شما کجا دیدی lما که با این خبر صفحه ورودی شاتل رو هم گوم کردیم.نقل قول:
پینگ من که سر به فلک میزنه :نقل قول:
شاتله دیگه از بس مشتری داره .....کد:http://www.speedtest.net/result/855641442.png
آخه ترافیک اضافه برای چیه اینها بیان سرعتها افزایش بدهند تمام eco ها رو روی 2مگ ببندند تو روزنقل قول:
ببنند چقدر مشتریاشون زیاد می شن
نقل قول:
عزیز گفتم که امروز رفته بودم نمایندگی شاتل تو پنل نمایندگی خبرها رو براشون ابلاغ میکنند ...
اینو به من گفت و خبرش رو هم خودم شخصا دیدم .
همون پولی که برای 512 میگیرند سرعتش رو تو شب درست کنند 2 مگ پیشکش.نقل قول:
ناراحت نشو قصد بدی نداشتم این کلمه گومره جدیدا از تو آب نمک در اومده.نقل قول:
من سرویس ART1 گرفتم حدود 15 خرداد وصل شده و تا دیشب 6 گیگ ترافیک مصرف نشده داشتم . الان کانتر ترافیک صفر شده.
می خواستم بدونم من تا 15 تیر که دوباره دوره جدیدم شروع میشه می تونم 12 گیگ دانلود داشته باشم؟
از 15 به بعد دوباره کانتر صفر میشه ؟؟!
اینم اسپید تستش
اینها اینقدر دست و دلباز بودن ما نمی دونستیم ؟! :2:
نقل قول:
* هدیه شاتل :
از آن جايي كه فراهم آوردن رضايت هر چه بيشتر مشتريان، يكي از مهمترين اهداف گروه شركتهاي شاتل محسوب ميشود، براي رضايت هر چه بيشتر شما مشتريان عزيز، هديهي ويژهاي از سوي شركت شاتل براي مشتريان قطع به علت اتمام ترافيك در نظر گرفته شده است. بدين ترتيب، شما پس از اتمام ترفيك دوره، از 200 مگ ترافيك رايگان به عنوان هديه برخوردار خواهيد كه با استفاده از آن ميتوانيد كارهاي ضروري خويش را انجام دهيد و سپس براي خريد ترافيك يا پكيج جديد اقدام فرماييد.
این هدیه در هر دوره یک بار به شما مشترک گرامی تعلق خواهد گرفت و اگر شما در دوره جاری خود از این هدیه استفاده نکرده باشید، میتوانید با کلیک کردن بر روي كليد " درخواست ترافيك هديه" 200 مگ ترافيك به سرويس خويش اضافه فرماييد.
نقل قول:
آقا من اکو 256 حداکثر سرعت دانلودم چقدر هستش شما که تجربه داری؟
---------- Post added at 07:28 PM ---------- Previous post was at 07:26 PM ----------
منظور از زایکسل مودمشه؟نقل قول:
بعضی از دوستان میگن پینگمون بالاست
الان پینگ اینترنت من چی؟ تو مریخ یا فضاست؟
دورقبل هم ۳۰۰۰بود
سلام!
یه نفر لینک این نرم افزار Speedtest.net رو میده؟
نقل قول:
منظور از زایکسل همون مودمه؟
می خواستم بدونم ترافیک ماهیانه سرویس های ART چه جوری محسوب میشه . یعنی اگر من اواسط ماه خط رو تحویل گرفته باشم می تونم دو برابر میزانی که اعلام شده ترافیک داشته باشم یا خیر . ممنون میشم راهنماییم کنید کل این تاپیک رو سرچ کردم ولی جوابم رو نگرفتم .
می خواستم بدونم ترافیک ماهیانه سرویس های ART چه جوری محسوب میشه . یعنی اگر من اواسط ماه خط رو تحویل گرفته باشم می تونم دو برابر میزانی که اعلام شده ترافیک داشته باشم یا خیر . ممنون میشم راهنماییم کنید کل این تاپیک رو سرچ کردم ولی جوابم رو نگرفتم .
این از منظومه شمسی زده بیرون:13:نقل قول: