من که ربطی نمیبینم ولی واسه ی اینکه حرفی نمونه نصب کنین مشکلی ندارهنقل قول:
Printable View
من که ربطی نمیبینم ولی واسه ی اینکه حرفی نمونه نصب کنین مشکلی ندارهنقل قول:
من چقدر با 2020 تماس گرفتم خطم رو بزارن رو 4مگ هی میگفتند خطتتون نمیکشه ولی تا حالا کی مشکلی نداشتم از اقای نماینده پرتلاش هم به خاطر کمک هاش تشکر میکنم
نقل قول:همونطور که دوستمون گفتن باید پیگیری کنین . بعضی وقت ها کارشونو درست انجام نمیدن و این مشکلات پیش میاد و تا بهشون حالی کنی که چی به چیه طول میکشه. باهاشون تماس بگیرین اگه حل نشد من خودم پیگیری میکنمنقل قول:
خواهش میکنم و واقعا خوشحالم تونستم کمکتون کنم به چیزی که میخواستید برسیننقل قول:
دوستان مخابرات روی قبض فقط هزینه اشتراک اینترنت + حجم اضفه خریداری شده رو می نویسه.!!!
ولی در آخر قبض 3500-4000 تومن هم به عنوان عوارض و مالیات اضافه کرده!!!
مگه عوارض و مالیات در قیمت های فوق ،قبلا لحاظ نشده؟؟!!!!! (منظورم 18900 رای اولترا؟!!) پس دوباره از چی عوارض و مالیات میگیرن؟؟!!
ضمنا بنده از خطم فقط برای اینترنت استفاده می کنم و حتی گوشی تلفن هم بهش وصل نیست که بگیم برای هزینه تماس و...
پیدا کنید:n02: پرتقال فروش را!!!
من الا دقیقا مشکل که تو این تاپیک هست رو دارم هی قطع وصل میشه الا هم که می نویسم هی داره قطع وصل میشه رسما اعصاب نذاشته برای من!!3 ساله که از ماکسنت نت داشتم اینطوری قطع وصل شدیدی نداشتم وو فکر هم نکنم از مودم باشه چون تا 1 هفته پیش که ماکسنت داشتم کار می کرد ولی الا.......
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میتونه از مودم باشه و میتونه از اتصالات سیم تلفن هم باشه. اونارو چک کردین؟نقل قول:
مودمتون tp-link هست اگه اشتباه نکنم تو تنظیمات اینترنت همونجایی که username , password , cpi , cvi رو وارد می کنین گزینه ای هست به نامMTU مقدار اون 1492 هست اونو کمی کاهش بدین تا جایی که مشکل قطع و وصلتون حل بشه.
من پری روز رفته بود مرکز آزادی پرسیدم گفتن اصلا هزینه دیگه ای بجز همون مبلغ اکانت هزینه ی دیگری نداره و دقیقا برابر پیش پرداخت هست و مالیات و عوارض این اکانت ها هم بهشون اضافه شدن. پرسیدم اون عوارض و مالیات روی قبض چیه گفتن اون ها به adsl ربطی نداره و مال آبنومان و نگهداری و مکالمات هست و اگه مبلغی بیش از اینها رو قبض کسی بیاد میتونه بیاد اینجا و پیگیری کنهنقل قول:
اقای نماینده یک سوال الان قبض ما 7.1 اومده دوماهه هم میاد من از 7.20 سرویس رو استفاده میکنم که قبض بعدی 9.1 میاد الان 1 ماهو نیم حساب میشه یا نه 9.1 رو هم حساب میکنن و میشه 2 ماهو نیم
فقط روزهایی از بازه قبضتون که اینترنت استفاده کردیننقل قول:
الا دارم از مودم TD-8811 استفاده می کنم نه قطعی داره نه......... ولی اون یکی مودم رسما.......نقل قول:
حالا این MTU رو چقدر بالا پایین کنم؟؟
شما mtu رو بزار 1460 یا 1450 ببین درست میشه یا نهنقل قول:
نقل قول:باید امتحان کنین همونطور که دوستمون گفتن 1450 شروع کن 10 تا 10 تا کم کن ببین با کدوم کارت راه میوفته :n01:نقل قول:
اقای نماینده قیمت سرویس اولترا چنده
اولترا 2 گیگ یکماهه 18900 سرعت دانلود 950-900نقل قول:
جشنواره 5 گیگ یکماهه 18900 سرعت دانلود 1200-1100
حیف که خطم نمیکشه و گر نه میگرفتم قیمتش عالیه واقعننقل قول:
منظورتون رو نفهمیدم مثلن 9.1 که اول ماه هست سرویسم تمدید میشه رو قبض 7.1 تا 9.1 حساب میشه یا روی قبض 9.1 تا 11.1 حساب میشهنقل قول:
رو 9.1 تا 11.1نقل قول:
پس الان 9.1 رو قبض بعی میاد نه رو این قبض درسته پس این بار 1.5ماهه میاد درسته اقای نماینده من فکر میکردم 9.1 هم حسابه
ن فقط همونقدری که استفاده کردی رو میگیرن. پیس پیس نمیگیرن.نقل قول:
میدونم میگم این بار چون از 20 استاده کردم تا 9.1 خود 9.1 که تمدید میشه هم حسابه یا نهنقل قول:
نه دیگه فقط اونیکه در بازه ی زمانی قبض استفاده کردی. مثلا قبضی که تاریخ 9.1 براتون صادر شده اونا از کجا می فهمن که شما اکانتتونو ادامه میدین یا برگشت میزنین. به همین خاطر فقط مقدار استفاده تا زمان صدور قبضو میزنننقل قول:
ولی به نظرم نقدی بهتره درسته اقای نماینده میخوام ماه بعد برم نقدیش کنم اگه این ماه بکنم 1 گیگ حجمم میپره اقای نمایندهنقل قول:
نه هرقدر که استفاده کردی رو حساب میکنن بقیه رو برگشت میزنن یعنی از اون روزی که برگشت زدی دیگه از اون به بعد رو قبضتون نمیاد. البته تو crm بنده اینجوریه اگه پیش پرداختم بود بقیه پول به crm برمیگرده و میتونیم به مشتری برگردونیمنقل قول:
یعنی الان برم برگشت بزنم نقدی کنم حجمم رو انتقال میدن و crm چی هست که میگفتین بدین ثبت نام کنم شما هم روی قبض میزدید دیگهنقل قول:
نه حجمش و زمان اکانتتونو صفر میکنن. crm هم همون سایتیه که با اون ثبت نام و تمدید و برگشت و ... رو انجام میدیم. هم میشه رو قبض زد هم میشه نقدی زد مونده به درخواست مشترینقل قول:
پس شارزم میسوزه دیگه درسته یعنی میدادم شما ثبت نام کنید بباید میومدم اونجا دیگه درسنهنقل قول:
اقای نماینده وضعیت خطم بهتر شده فقط انگار باید مودم رو فکر کنم عوض کنم
Line State :Showtime Modulation :ADSL2 Annex Mode :ANNEX_A Downstream Upstream SNR Margin :15.3 6.8 db Line Attenuation :47.0 25.7 db Data Rate :4096 1021 kbps Max Rate :7052 1078 kbps POWER :19.6 11.3 dbm CRC :0 0
فکر کنم اگه یک مودم جدید بگیرم وضعیتم از این بهتر بشه
و یک سوال اقای نماینده شما که میگفتین میکرو فیلتر همون اسپیلتره پس الان پارس انلاین چیه زده
دوست عزیز خود اسپلیتر هم یک میکروفیلتر هست و کل طیف فرکانسی خط رو به دو قسمت فرکانس پایین (برای تلفن) و بالا(برای اینترنت) تقسیم میکنه اون وسیله ی دوم هم که دوباره با اسم میکروفیلتر برای فروش گذاشته شده قسمت دوم یا همون خروجی فرکانس های بالا رو که برای اینترنت استفاده می شود رو نداره و در بعضی موارد که صدای تلفن با وجود استفاده از اسپیلیتر(نوعی میکرو فیلتر ) هنوز هم خش خش داره فقط روی ورودی تلفن استفاده می شه. لب مطلب این که اسپیلیتر نوعی از انواع میکرو فیلتر ها هست و اون فیلتر دومی هم که تو سایت پارس آنلاین برای فروش گذاستن هم نوع دیگه ای از میکرو فیلتره ولی چون تو سیستم های ADSL فقط از اسپیلیتر استفاده می شه و انواع دیگه ای از میکرو فیلتر کاربرد زیادی نداره هم میکروفیلتر و هم اسپیلیتر اشاره به اسپیلیتر داره.نقل قول:
دوستان ببخشید که طولانی شد ولی حدود 2 ماه هست که این دوستمون تو پیام خصوصی و تاپیک پیگیر این قضیه هستن (2 ماه پیش تو پیام خصوصی گفتم یکی هستن ولی انگار افاقه نکرده گفتم قضیه رو کامل توضیه بدم بلکه این موضوع تموم بشه:n02:)
اگه اکانتتونو بنده زده بودم اینجا نگاه میکردم میگفتم که چه اتفاقی میفته ولی چون تو لیست مشتریای بنده نیستین نمیتونم با صراحت بگم چی میشه. ولی اونایی که براشون برگشت زدم پولشون که برگشته به حسابم یا نقد دادم یا ریختم به حسابشون. تو پس پرداختم دیگه رو قبضشون نمیومده. کلا پیش پرداخت خوبه چون دخل و خرجتونو لحظه ای میشه حساب کرد.نقل قول:
خب معلومه که افزایش سرعتی که مخابرات به خط شما داده بهش ساخته چون واقعا بهتر از قبل شدهنقل قول:
با تشکر از دوستمون که توضیح کاملی دادن اضافه میکنم که او میکرو فیلتری که پارس آنلاین نوشته فقط برای تلفن میشه استفاده کرد چون کلا فرکانس های adsl رو حذف میکنه که صدای خش خش هنگام روشن بودن مودم دیگه شنیده نشهنقل قول:
اقای نماینده پس باید زنگ بزنم بپرسم اون رو درسته اقای نماینده و میکرو فیلتر نوشته برای برظرف کردن نویز خط میگم اگه من بگیرم میکرو فیلتر خطم بهتر میشه اقای نمایندهنقل قول:
شما شارژ اضافه زدین یا همان حجم اکانت اول دوره تونه؟ میکرو فیلتر هم هیچ دردی از شما دوا نمیکنه و دورش خط بکشیننقل قول:
نه شارز زدم دوره از اول ماه بعد گفتن حساب میشه گفتن شما چون دیر ثبت نام کردن این بار ده روزه ثبت نام میکنیم از اول ماه بعد ماهیانه حساب میشهنقل قول:
اینم یک تست دیگه از خط من بازم ازتون تشکر میکنم میخوام ببینم شما اسپیلتر فروشی دارن
Line State :Showtime Modulation :G.DMT Annex Mode :ANNEX_A Downstream Upstream SNR Margin :17.0 8.0 db Line Attenuation :50.0 25.5 db Data Rate :4096 928 kbps Max Rate :7264 1152 kbps POWER :19.0 12.0 dbm CRC :0 0
پس اونجوری فکر کنم پول 10 روز از اکانت و پول مقداری از حجمتون که استفاده کردین در صورت برگشت رو قبضتون میاد و مقدار حجمی که مونده پولشو کم میکنن و رو قبضتون نمیزنن. بله تو مغازه اسپلیتر هم داریمنقل قول:
ممنون و فقط قیمت های اسپیلتر رو میفرمایید و به نظرم منم نقدی بهتره چون میدونی چقدر هزینت میشه فردا پس فردا میرم میگم نقدی کنن بعدشم سرویس رو برگشت بزنن چقدر طول میکشه دوباره استفاده کنم بعدشم باید پولو نقدی بدم چرا اخه تلفنی اینکارو نمیکنننقل قول:
خب تو پست های قبلی گفتم که وقتی اکانتی رو از یک شرکتی میخرین سعی کنین حتما از نمایندگی اینکارو انجام بدین که این مشکلاتو نداشته باشین . اپلیتر هم قیمتش 4000 تومنهنقل قول:
حق باشماست گرونتر از 4 هزار تومن ندارین dlink هستش مدلش حالا باید برم اونجا حتمن بعشم چقدر وقت میبره دوباره وصل کنم و باید پول رو نقدی بدم یک سوال دیگه من قبلن که مخابرات بودم تو تاریخ 6.29 یک تراکنش ناموفق داشتم گفتن پول برمیگرده ولی برنگشت منم به حسابم نگاه نکردم رفتم همارا برگشتم حالا الان میتونم پیگیری کنم یا اون دوره رو حساب نمیکنننقل قول: