اره رو 12 میبندن مشکل نداره یا زنگ بزن بگو برات ببندن یا شماره خطت رو پ.خ کننقل قول:
Printable View
اره رو 12 میبندن مشکل نداره یا زنگ بزن بگو برات ببندن یا شماره خطت رو پ.خ کننقل قول:
مرسینقل قول:
آخه میترسم بزنگم بعد بگن سرویست 10 مگه نمیتونیم بالا ببریم!!! دقیقا مثل صبانت!!!!
ولی بعیده ازشون 12 مگ چرا تو سایت نزدن !؟:n36:
من که دیگه از این شرکت سرویس نمیگیرم...
احمق ها بعد از هفت سال سرویس گرفتن ازشون زدن خط منو از رانژه دراوردن...اونم به خاطر مسافرت بیست روزه...تازه خط من امکان رزرو هم نداشت..
منم از مبین نت اشتراک .ایمکس گرفتم...:n05::n05:
من حدود 2 سال آسیاتک دارم.در کل راضیم.الان هم 10 مگ 10 گیگ در ماه دارم.سرعت شبانه هم بستگی به لینک دانلود داره.اکثر شب ها 12 گیگ دانلود میکنم.
بله 12 می بندن ..... زنگ بزن بگو روی 12 ببندننقل قول:
مشکلی ندارهنقل قول:
تو آسیاتک اگر 128 کیلوبایت هم داشته باشی برات بالاترین سرعت رو میدن
درودنقل قول:
دوست عزیز، غالباً سرعت شبانه تون چنده؟ چون اگه مطابق گفته ی دوستان 256 باشه، حداکثر روزی 5 گیگ و 400 مگ میشه دانلود :n12:
سلام بچه ها.خواهشا اگر کسی اینترنت شهاب(10 مگ) 10 گیگ در ماه 4 تا 10 صبح رایگان رو استفاده میکنه بگه سرعت شبانه چنده و هر شب تقریبا چقدر دانلود میکنه.مرسی
منظورتون سرور داخلی هستنقل قول:
سرعت دانلود 700KB .نقل قول:
بله لینکهایی که سرور داخلی باشند 12 گیگ دانلود میده.
من همین سرویس رو دارم.بین 5 تا 12 گیگ دانلود دارم.نقل قول:
انقدر داره که منو تو براشون مهم نباشیم :)نقل قول:
واقعا اگه اینطور باشه که همه 128 میخرن بعد رو 12 مگ میبندن با سرعت فضایی دانلود میکنن هیچ کس سرعت بالا نمیخره!!!؟؟؟؟؟؟نقل قول:
شما 128 بخر شبا با 16 کیلو دان کن:n26:نقل قول:
پهنای باند روزانه و شبانه نیم بها در صورتی که مرکز مشکل پهنای باند نداشته باشه به صورت دیفالت تا 10مگ باز هست، ولی بازه رایگان قانونی میشهنقل قول:
نام سرویس سرعت اسمی به بیت سرعت به بایت حداقل حداکثر حامی 128Kb 16KB 2KB 16KB چالاک 256Kb 32KB 4KB 32KB چلچله 512Kb 64KB 8KB 64KB چابک 1024Kb 128KB 16KB 128KB کیمیا 2048Kb 256KB 32KB 256KB کولاک 4096Kb 512KB 64KB 512KB شهاب 10240Kb 1280KB 160KB 1280KB
دوستانی که سرعتشون محدود شده در روز از این isp پیام بدند از طریق یاهو و در صورت همکاری اکانت رایگان دریافت کنند.
سلام،
تو منطقه 6 مخابرات فرد اسدی کسی سرویس داره؟ کیفیت چه جوریاس؟ فقط سرعت باز کردن صفحه برام مهمه.
بحث ما از اول برای روزانه بودنقل قول:
روزانه سرعتش بالاست ولی شبانه سرعت زیر 16 کیلوبایت
امتحانش مجانیه
128 بگیر روزانه با سرعت بالا دانلود کن ولی کنارش تا می تونی باید حجم بخری ..... isp ها هم به خاطر همین سرعت روزانه رو بالا می بندن
از مخابرات اومدم آسیاتک،به نظرم پشتیبانیش از مخابرات هم بدتره،10 روزه که نت ندارم هنوز کارشناس نیومده چک کنه یا بره مخابرات ببینه قضیه چیه،50 بار هم زنگ زدم بهشون همش میگن فردا
مگه اینطوری نیست که مودمو قبل از بازه رایگان روشن بزاری با سرعت روزانه دانلود کنه؟ البته به شرط اینکه از سرور داخلی دانلود کنی والا من که های وبم اینطوریه اگه مودمو قبل از باره رایگان روشن خاموش کنم سرعت به 200 کیلو افت میکنه ولی اگه قبلش روشن باشه با سرعت روزانه که 800 هست دانلود میکنه هر شب 7 گیگ می گیرمنقل قول:
اگه اینجوریه پس تو پستای قبلی چطور میگفتن تا 12 گیگ هر شب دانلود میکنیم؟نقل قول:
به مرکز مخابراتی ربط داره.خودم شبی 14 تا میزنم اونم سرور خارج:n10::n05:نقل قول:
کدوم سرعت خریدین؟ 14 گیگ واقعا؟نقل قول:
هنوز سرعت 512 نامحدودو روی 20 کیلوبایت میبندن؟
دیگه گند زده آسیاتک ظاهرا شبانه و دارن محدود میکنن نوسان داره در حد المپیک:n21:
دوستان سلام سرعت طلایی ونقره ای وبرنزی آسیاتک چه فرقی باهم دارن؟:n18:
سلام نه عزیز معمولا همیشه چند روز قبل از سال جدید تا بعد تعطیلات همه شبانه ها نوسان دارن.البته کلا این اسیاتر داغونه.....نقل قول:
دوستان سلام سرعت طلایی ونقره ای وبرنزی آسیاتک چه فرقی باهم دارن؟:n18:
من 512kb نامحدود برنزه را برای ماه بعد انتخاب کردم، شاید کفایتم کرد...
از دان در ۲ صبح و کم خوابی کلافه شدم...
درود
دوستانی که سابقه ی انتقال خط رو داشتن؛ معمولا چند روز طول می کشه تا انجام بشه؟
سرعتش چجوریاس؟ بعد از یه مقداری که دانلود کنی دوباره سرعت میشه 20-30 ؟نقل قول:
بزار تا ۱۰ روز دیگه میگم چطوره....
هنوز تا یک هفته سرویس 1024 با شب رایگان دارم.
از آسیاتک خوشم میاد بخاطر تنظیمات که خودم میتونم هر موقع انجام بدم.
تابحال مشتری dsl مخابرات بودی قدر آسیاتک را میدونی
کسی مخابرات فرد اسدی کسی سرویس داره اینجا؟ کیفیت چه جوریاس؟
دوستان این شرکته تر زده ریز مصرف و نشون نمیده پنل کاربری اصن داخل نمیشه خطا میده:n35:
واسه شما هم همینطوره ؟ اصن وارد پنل نمیشه:n14:
الان باز اومد!!!!نقل قول:
صبانت محدودیت زیاد داشت مزخرف بود اما حداقل این چیزارو ندیده بودم.
یه روز چراغ لینک میره و میاد یه روز مثل امروز پنل میپره چند روزم هست که شبانه به جای 250 بین 190 تا 220 نوسان میکنه بعضی شبا هم یهو میره رو 10 کیلو باز میاد رو 180 :n14:
سرویس شهاب 10مگابیته مثلا:n35:
یه حسی به من میگه شبانه و دارن محدود میکنن به جان خودم
دو سه هفته پیش شکایت کرده بودم به خاطر پینگ خوب اسیاتک و چند تا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم اینجا گذاشتم راجع بهش
واقعا شکایت جواب داد و پینگم خیلی بهتر شد :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با تشکر از عمه مسئولین اسیاتر
خلاصه هر کی پینگ واسش اولیته انتخاب اولش اسیاتر باشه و لا غیر
دوستان کسی اینجا تونسته سرعت آپلود بالاتری درخواست بده ؟ ... من همین الان با پشتیبانی صحبت کردم ولی میگفتن نمیشه !... خب من نمیخوام رایگان باشه اصلا ! ... ۵۱۲ کیلوبیت به درد کی میخوره آخه ؟... به شدت احتیاج به آپلود دارم !
سلامنقل قول:
ماکزیمم سرعت آپلود روی adsl 1 مگابیت هستش که ما دسترسی برای کاربران فولادشهر و زیرمجموعه هامون داریم فقط
شما هم اگر سرعت128 کیلوبایت به کارتون میاد درخواست کنید براتون احتمالا انجام میدن
اگر بیشتر مد نظرتون هست که باید برید سراغ سرویس وایرلس
دیرور داشتم باهاشون بحث می کردم سر پینگنقل قول:
اعصاب برای ما نذاشتن اینا
از لحاظ پینگ تجربه ای که داشتم صبانت خیلی بهتر از آسیا بود آحه تو این مدتی که سرویس 10مگابیت آسیا و گرفتم سرعت ریکوئست صبانت (سرویس 8 مگابیت) سریعتر از این بود امروزکلی سیمارو دستکاری کردم سفت کردم اما دیدم نه ظاهرا ربطی بهنقل قول:
اتصالات نداره دیشب هم زدیم دان کنه دیدم تا صبح اینقدر دی سی شده که تمام لینکا ارور داده بود و سیستم هنگ کرده بود الکی خوابم و هدر دادم:n14:
دقیقا منم همین مشکل رو دارمنقل قول:
خیلی از شب ها لینک هارو خراب می کنه و سیستم هنگ می کنه ..... همین دیشب همینجوری شده