قلعه نوعی ترسو شده , چرا تیم نباید حمله کنه ؟ من که نمیدونم , خیلی کم تعداد بود استقلال تو خط حمله
اگه 9 امتیاز مونده را بگیرن تازه میشه 10 امتیاز که روی کاغذ احتمال صعود کم نیست ولی این گروه حساب کتاب نداره
قلعه نوعی ترسو شده , چرا تیم نباید حمله کنه ؟ من که نمیدونم , خیلی کم تعداد بود استقلال تو خط حمله
اگه 9 امتیاز مونده را بگیرن تازه میشه 10 امتیاز که روی کاغذ احتمال صعود کم نیست ولی این گروه حساب کتاب نداره
راستش من فکر میکردم قلعه نویی مقصره. ولی واقعا تو این بازی که ترکیب تقریبا همون ترکیب ملوان بود ما چجوری بازی کردیم ؟ یک دهم بازی با ملوان رو نکردیم. من حدس میزنم تیم آنالیز استقلال خیلی ضعیفه. مخصوصا برای بازیهای بین المللی. این مدل بازی کردن فقط میتونه نتیجه آنالیز اشتباه تیم حریف باشه... به نظر من باید یه آنالیزور حرفه ای به کادر فنی اضافه بشه.... باید هر سه بازی باقی مانده رو ببریم. تنها راه صعود اینه....
قلعه نویی در کنفرانس پس از مسابقه
باید در سه مسابقه برگشت پیروز شویم
امیر قلعه نویی در کنفرانس خبری پس از مسابقه مقابل ام صلال قطر تاکید کرد استقلال هنوز به صعود امیدوار است و ما با پیروزی در دو بازی خانگی می توانیم به آینده امیدوار باشیم.
کنفرانس خبری این مسابقه در سالن رسانه ای ورزشگاه نادی قطر با یک پرسش خبرنگار قطری آغاز شد. او از امیر قلعه نویی پرسید: «ما امشب در اینجا شوکه شدیم این استقلال آن استقلالی نبود که ما می شناختیم. تیم شما خیلی محتاط بازی کرد. چرا؟»
قلعه نویی که تصمیم داشت در این نشست بین المللی عملکرد شاگردانش را زیر سوال نبرد گفت: «ما بدشانس بوده ایم و من فکر می کنم می توانستیم در چند صحنه به گل برسیم البته در نیمه دوم سیاوش اکبرپور یک فرصت خیلی خوب داشت که داور بدون دلیل آوانتاژ نداد. من از بازی بچه هایم ناراضی نیستم اما از نتیجه خیلی ناراضی ام. »
سرمربی استقلال درباره شانس صعود استقلال تصریح کرد: «فراموش نکنیم که ما در دور برگشت دو مسابقه پشت سر هم در خانه داریم و اگر بتوانیم همان استقلال همیشگی باشیم می توانیم به مرحله بعد صعود کنیم. ما البته برای صعود باید در دوره برگشت هر سه مسابقه را با موفقیت پشت سر بگذاریم.»
جرارد ژولی، سرمربی فرانسوی تیم ام صلال قطر هم با تشکر از بازی جدی و محکم تیم استقلال گفت: «خیلی بازی سختی بود ما بردیم اما بازی خیلی مشکل و سختی بود. من فکر نمی کردم تیم استقلال اینقدر از لحاظ بازی فیزیکی و درگیر شونده موثر و مفید باشد. »
یک خبرنگار قطری هم از او پرسید: «که شما فقط نتیجه را بردید چرا در نیمه دوم مدام به دفاع پرداختید؟»
سرمربی تیم ام صلال در پاسخ تاکید کرد: «در مقابل استقلال وقتی یک گل پیش می افتی کار خیلی مشکلی در پیش است و ما مجبور بودیم برای پیروزی عقب نشینی کنیم . ما با این پیروزی شانس خیلی زیادی برای صعود خواهیم داشت.»
رفته بودم سلمونی یه دفعه یه زن و مرد اومدن گفتن یه چیزی می خواستم بگم . کفت : پسر من روزبه رو که می شناسید ؟ آرایشگر گفت آره . هیچ کی باورش نمی شد که ... . باباش گفت : اگه مشکلی داشتید حلالش کنید . آرایشگر گفت که نه و ... . باباش یه دفعه زد زیر گریه و گفت : که فقط به خاطر یه بازی فوتبال ... و اونجا رو ترک کرد !نقل قول:
راستی بچه ی حکیمیه تهرانپارسه !
خیلی ناراحت شدم ...
چرا از همان اول مسابقه
سانتر نمی کردند
امسال نشد سال دیگه:31::21::5:
اون 3تا بازی رو بریم .هر 3تاش مهمه.
ما طرفدار یه تیمیم.فقط استقلال.:40:
4 امتیاز گرفتن حرف صعود رو میزنن.:2:
عكس از بازي ديروز مي خوام
عكس دسته جمعي شونو ! اگه كسي داره بذاره
من ناراحت شدم از شکست استقلال چون دوست ندارم به عربا بازیو ببازیمنقل قول:
ولی اگر یادت باشه من بعد از بازی استقلال مقابل پرسپولیس یه تحلیلی رو که از شیوه قلعه نوعی دیده بودم گذاشتم اینجا که اون موقع همتون خندیدید و گفتید که طرف تابلوه پرسپولیسی بوده و ....
ولی خودتون الان دارید همون حرفارو میزنید
در کل امیدوارم دور برگشت استقلال بتونه نتایج بهتری بگیره.اصلا خوشم نمیاد عربا با بردن تیمای ما شاخ و شونه بکشن برامون.
منظور من افت فوتبال ایرانه بر اساس سیاست های نادرست (مثلا یکیش خصوصی نشدن باشگاه ها و .....)نقل قول:
پرسپوليس كه نزديك 4تا5 تا بزنه كه 3تا بيشتر نزد! فوتبال ايران افت نكرده!! استقلال تو آسيا نميتونه بازي كنه!چون مربي خوب تو ايران نيست تا جلوي قلعه نوعي كه فقط بلده بگه سانتر كنيد رو بگيره! ولي تو آسيا هست!! نتيجش هم اين ميشه كه ما از تيم ششم قط ببيازيم!
به نظر من وینگادا و قلعه نویی دقیقا عکس هم هستن. وینگادا تجربه بازی با تیمهای عربی رو داره و خیلی خوب این تیمها رو میشناسه ولی تو لیگ ایران تجربه نداره... ولی قلعه نویی تو لیگ خیلی باتجربه س اما تجربه بین المللی و بازی با عربها رو اصلا نداره. باید قبل از این بازیها یه نفر که آنالیزور باشه و با نحوه بازی عربها هم آشنایی داشته باشه به کادر فنی اضافه میشد. الانم دیر نشده.
چون مربي اونا مثه مربي هاي ايران شوت علي نبودن و ميدونستن چجوري راهش رو ببندن!! بعد از اين كه استقلال گل خورد ام صلال يكم رفت عقب و همين باعث شد ما 2تا3 سانتر انجام بديد!!نقل قول:
واقعا خیلی ناراحت شدم. فکر نکنم هیچ جای دنیا و هیچ باشگاهی تو دنیا چنین طرفدارهایی متعصبی داشته باشه. باید براش یه مراسم یادبود بزرگ بگیرن.نقل قول:
سپاهان گل دوم رو هم مي زنه...
با اين همه ستاره كه اين تيم ازبك داره ، ولي سپاهان حمله كرد تا بازي 2-1 كرد...به اين ميگن تيم با غيرت...
حالا برين به جباري فوش بديد...ببينيم كي بي غيرت؟
واقعا طرفدارای ایرانی بهترین طرففداران دنیا هستن ، قطبی هم اینو می گفت ... ولی اگه اینا یه ذره بیشتر تلاش کنن هواداراشون به جای اینکه از ناراحتی سکته کنن ، از خوشحالی سکته می کنن :14:نقل قول:
واقعا خیلی ناراحت شدم. فکر نکنم هیچ جای دنیا و هیچ باشگاهی تو دنیا چنین طرفدارهایی متعصبی داشته باشه. باید براش یه مراسم یادبود بزرگ بگیرن.
حکم کمیته انضباطی اعلام شد مجتبی جباری ،جریمه نقدی و بازگشت به تمرینجلسه کمیته انظباطی درباره موضوع مجتبی جباری بعدازظهر امروز با حضور تمامی اعضا در محل باشگاه استقلال برگزار شد.
در پایان این جلسه و با توجه به تصمیم کمیته انضباطی در خصوص مجتبی جباری با توجه به توضیحات نامبرده در جلسه و پذیرش تخلفات انجام شده و عذرخواهی از مدیریت و کادرفنی باشگاه ، کمیته انضباطی این بازیکن را به مبلغ 200 میلیون ریال محکوم و مقرر شد نامبرده می تواند در ادامه تمرینات تیم استقلال حضور یابد .
باشگاه استقلال تهران اعلام كرد
جريمه 200 ميليون ريالي جباري و صدور مجوز بازگشت به تمرين
خبرگزاري فارس: كميته انضباطي باشگاه استقلال تهران، هافبك خاطي خود را به پرداخت 200 ميليون ريال جريمه نقدي محكوم كرد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به گزارش خبرگزاري فارس، جلسه كميته انظباطي مربوطه به تخلف مجتبي جباري بعدازظهر امروز با حضور تمامي اعضا در محل باشگاه استقلال برگزار شد.
با توجه به توضيحات نامبرده در جلسه و پذيرش تخلفات انجام شده و عذرخواهي از مديريت و كادرفني باشگاه، كميته انضباطي مجتبي جباري را به مبلغ 200 ميليون ريال محكوم كرد.
جباري مي تواند از روز آينده در تمرينات تيم استقلال حاضر شود.
انتهاي پيام/
پس از حضور در باشگاه استقلال
جباري: از مسئولان خواستم جلسه انضباطي زودتر برگزار شود
خبرگزاري فارس: هافبك تيم فوتبال استقلال تهران گفت: بارها و بارها از مسئولان باشگاه خواستم تا هر چه سريعتر تكليف مرا مشخص كنند.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به گزارش خبرگزاري فارس، پس از جلسه امروز كميته انضباطي باشگاه استقلال مجتبي جباري اظهار داشت: از روزي كه محروم شدم، در تماس با مسئولان باشگاه مي خواستم كه جلسه كميته انضباطي هر چه سريعتر برگزار شود. چون دوست داشتم به استقلال كمك كنم.
وي ادامه داد: در اين جلسه نقطه نظرات خود را بيان كردم. دوست داشتيم به جمع بندي لازم برسيم. منتظر تصميم باشگاه هستم تا راي نهايي را اعلام كرده و تكليفم مشخص شود.
جباري در خصوص نظر برخي كه معتقدند نبود وي در روند حركتي استقلال تاثير داشت، گفت: به نظر كارشناسان احترام مي گذارم. در استقلال فيكس بودم و شايد تا حدودي ميتوانستم به تيم كمك كنم.
جباري در خصوص مصاحبه هاي اخيرش مبني بر اينكه چرا پاداش و عيدي بازيكنان پرداخت نشده گفت: به هر حال ما مشكل مالي داشتيم و تا پيش از عيد هم مجبور بوديم به خاطر مشكلات مالي از دوستانمان پول قرض بگيريم. در اين زمينه با مديريت باشگاه صحبت كردم و آنها نيز قول دادند هر چه سريعتر اين مشكل را حل كنند.
وي در خصوص اينكه گفته بود اگر مبلغ پاداش و عيدي او پرداخت نشود، باشگاه استقلال را پشيمان خواهد كرد، تصريح كرد: به هر حال فكر مي كنم در خصوص پرداخت نشدن عيدي ها كار درستي انجام نشد؛ اما در هر صورت اين اتفاق افتاد زيرا در اين مدت كه در باشگاه استقلال بودهام پرداخت پول ها با تاخير نيز صورت ميگرفت، البته همان طور كه گفتم اين مشكل توسط مديريت باشگاه حل خواهد شد.
وي در خصوص شعار تماشاگران عليه خود گفت: يك لحظه عصباني شدم و شايد اگر بار ديگر اين اتفاق رخ دهم آن كار را انجام ندهم. درست مثل يك مربي كه امروز در رختكن صحبت هايي را به ميان مي آورد و فردا پشيمان ميشود. تماشاگران همان طور كه خوب همه چيز را متوجه ميشوند از يك سري مسائل بي خبر هستند.
جباري ادامه داد: مشكلي براي حضور در تمرين نداشتم؛ اما اين كادر فني بود كه از من خواست تا اطلاع ثانوي به محل تمرين نروم؛ بنابراين به صورت اختصاصي تمرين كردم تا از آمادگي دور نشوم.
وي در خصوص سه بازي آينده استقلال در رقابت هاي ليگ برتر گفت: نيمي از راه قهرماني را با موفقيت پشت سر گذاشتيم؛ بنابراين در 3 بازي آينده نيز ميتوانيم مسابقات را با پيروزي پشت سر گذاشته و عنوان قهرماني را از آن خود كنيم.
انتهاي پيام/
قلعه نویی باید کوتاه بیاد و جباری به تمرینات برگرده... ما تو سه بازی بعدی تو لیگ قهرمانان به همه قدرتمون احتیاج داریم. باید هر سه تا بازی رو ببریم. فقط در این صورت که صعود میکنیم.
جباري به تمرينات تيم استقلال باز مي گردد!!!
خبرگزاري فارس: كميته انضباطي باشگاه استقلال تهران، هافبك خاطي خود را به پرداخت 200 ميليون ريال جريمه نقدي محكوم كرد.
به گزارش خبرگزاري فارس، جلسه كميته انظباطي مربوطه به تخلف مجتبي جباري بعدازظهر امروز با حضور تمامي اعضا در محل باشگاه استقلال برگزار شد.
با توجه به توضيحات نامبرده در جلسه و پذيرش تخلفات انجام شده و عذرخواهي از مديريت و كادرفني باشگاه، كميته انضباطي مجتبي جباري را به مبلغ 200 ميليون ريال محكوم كرد.
جباري مي تواند از روز آينده در تمرينات تيم استقلال حاضر شود.
به تمرينات بازگشتن جباري از زبان ، شبكه ي خبر::
کمیته انضباطی باشگاه استقلال، مجتبی جباری را به عذرخواهی از مدیریت باشگاه و کادر فنی و پرداخت مبلغ دویست میلیون ریال محکوم کرد.
به گزارش شبکه خبر به نقل از واحد مرکزی خبر، عضو کمیته انضباطی باشگاه استقلال در این باره گفت: این کمیته مجتبی جباری را به علت حرکات ناشایست در زمان تعویض در بازی با الاتحاد عربستان، بی انضباطی های مختلف در تمرینات، برخوردهای ناشایست با سرمربی و مربی استقلال به کمیته انضباطی باشگاه احضار کرد.
وی افزود: محرومیت این بازیکن لغو شد و قرار است مجتبی جباری از فردا در تمرینات باشگاه استقلال حضور یابد.
ايشالا كه متحول ميشه!!
نه بابا !! حالا ديگه همه ي مشكلات حل شده!! تيم بدون حاشيه كارشو انجام ميده!!ايشالا تو ليگ كه قهرمانيم،اميوارم تو اسيا هم بتونيم 3 تا بازي آيدنه رو ببريم تا شايد از گروه بالا بيايم!! تو تا از بازي هاي برگشت هم تو آزادي هست!!
خدا کنه با این 20 میلیون همه چی تموم شه هم هم از طرف جباری هم از طرف امیر خان
از اول هم اخراج جباری اشتباه بود. امیر کارش خیلی درسته اما بعضی وقت ها شورش رو در میاره. نمونش اینه که داریم اسیا رو از دست میدیم. :10:
به نظر من امیر توی لیگ کارش خیلی بهتره هرچند که استقلال واقعا داره کم شانسی میاره تو اسیا
امیدار بشه همون مجتبی خوب خدمون
برخورد با هر بازیکنی که تو بازیای حساس به ضرر تیم کار کنه کار درستیه.نقل قول:
ولی در صورتیکه سرمربی در مورد بعضی بازیکنا مصامحه نکنه.
هممون یادمونه امیر چه جوری با کوشکی رفتار کرد بعد از اون اشتباه تو رفت دربی.
ولی بر خوردش با علیزاده بعد از دربی برگشت چه جوری بود؟
و چند مورد دیگه. قلعه نویی باید بفهمه تو تیمی که طرفدارش به خاطر باخت روبروی الاتحاد
جون خودشو از دست میده، جای تبعیض نیست.
این پیروز قربانی کدوم گوریه.
منیعی: بد بازی کردیم و باختیم، همین!
تیم استقلال سه شنبه شب در دیدار با ام صلال قطر با نتیجه یک بر صفر مغلوب شد تا در قعر جدول رده بندی گروه خود قرار بگیرد. میثم منیعی، هافبک آبی پوشان که در نیمه دوم این دیدار جای فابیو جان واریو در ترکیب استقلال را گرفت، معتقد است شانس صعود استقلال با این شکست بسیار اندک شده است.
• از بازی با ام صلال و شکست استقلال بگو!
- این دیدار بازی خوبی برای استقلال نبود. ما در حد و اندازه های نام استقلال ظاهر نشدیم و بازی را واگذار کردیم. در روزی که می توانستیم پیروز شویم و در رده دوم جدول رده بندی گروه قرار بگیریم، باختیم و قعرنشین گروه شدیم.
• به نظرت علت این باخت چه بود؟
- اصلی ترین عامل باخت بد بازی کردن ما بود. هر تیمی هم که بد بازی کند نتیجه مطلوبی کسب نخواهد کرد.
• با این حساب، چقدر به صعود از گروه خود امیدوارید؟
- فکر می کنم شانس ما برای صعود از گروه بسیار کم شده است. به هر حال ما هنوز هم امید به صعود داریم اما می دانیم که از شانس کمی برای صعود کردن برخورداریم.
• نبود پیروز قربانی چقدر در باخت استقلال تاثیر داشت؟
- پیروز از هر نظر فوق العاده است. تیم ما تیمی است که بازیکنان بسیار نزدیک به هم بازی می کنند و نبود یک بازیکن تاثیر چندانی ندارد. تاکید می کنم ما بد بازی کردیم و باختیم. در ضمن برخلاف خیلی ها که می گویند شرایط آب وهوایی قطر مناسب نبود باید بگویم آب وهوای قطر بسیار خوب بود و من از این هوا لذت بردم!
• صعود از این گروه سخت است اما قعرنشینی در گروه هم برای استقلال جالب نیست قبول داری؟
-بله. امیدوارم در ۳ دیدار باقی مانده نتایج خوبی بگیریم. ما تمام تلاش خود را خواهیم کرد تا با پیروزی در ۳ دیدار آینده به مرحله بعد صعود کنیم اما در فوتبال هیچ چیز قابل پیش بینی نیست.
• بعد از این شکست حاشیه خاصی در تیم به وجود نیامد؟
- خیر، هیچ حاشیه خاصی نبود و فقط از باخت ناراحت بودیم.
• اما شنیدم بعد از بازی اتفاقات ناخوشایندی رخ داده است!
- کذب محض است. نمی دانم این شایعات از کجا نشات می گیرد. واقعاً برای این افراد متاسفم. تنها قصد آنها تخریب استقلال است و بس.
• با این شکست فکر نمی کنی در ادامه مسابقات لیگ با مشکل مواجه شوید و قهرمانی را از دست بدهید؟
- خیر، ما امید اول قهرمانی در لیگ هستیم و همه چیز دست خودمان است. ۳ بازی را در پیش داریم اما می توانیم در این دیدارها نتیجه مطلوبی بگیریم و عنوان قهرمانی را به دست آوریم.
• بازی با فولاد را چطور می بینی؟
- تمام بازی ها سخت است اما ما نیز برای حفظ صدرنشینی باید ۳ امتیاز این دیدار را کسب کنیم و امیدوارم این اتفاق رخ دهد.
درگیری شدید صادقی با افراد ناشناس
مدافع جوان تیم فوتبال مس کرمان شب گذشته توسط چند فرد ناشناس مورد حمله قرار گرفت و به شدید مضروب شد.
شب گذشته چند فرد ناشناس مقابل درب منزل امیر حسین صادقی مدافع تیم فوتبال مس کرمان رفتند و او را به شدت مضروب کردند.
ماجرا از این قرار بود که این افراد ابتدا زنگ خانه مدافع سابق استقلال را به صدا درآوردند و پس از آنکه صادقی برای پاسخگویی به آنها مقابل درب منزلش حضور یافت،او را به شدت مورد ضرب و شتم قرار دادند.
این اتفاق در حالی رخ داد که حتی خود صادقی نیز هویت این افراد را نمی شناخت.
گفتنی است صادقی در این درگیری به شدت از ناحیه صورت و بینی مصدوم شد.
صادقی: فاصلهای با مرگ نداشتم.
دوشنبهشب افراد ناشناس، امیرحسین صادقی مدافع تیم فوتبال مس کرمان را مورد ضرب و شتم شدید قرار دادند که این موضوع سروصدای زیادی را در کرمان به وجود آورد.
صادقی در این خصوص میگوید: «ساعت ۹ شب بود که قصد رفتن به منزل را داشتم که دیدم یک پژو با چهار سرنشین نزدیک منزل شخصیام پارک کرده است. توجه زیادی نکردم و قصد ورود به خانه را داشتم که یک نفر صدا زد: «ببخشید آقای صادقی!» وقتی برگشتم اول با دو ضربه مشت به صورتم زدند و حدود ۵ دقیقه مورد ضرب و شتم قرار گرفتم. باور کنید که با مرگ فاصله چندانی نداشتم.»
صادقی ادامه میدهد: «کوچه تاریک بود و نتوانستم صورت افرادی که حمله کردند را ببینم. آنها با چوب مرا مورد ضرب و شتم قرار دادند و دقایقی بعد از این ماجرا پلیس حاضر شد که البته آن چهار نفر فرار کرده بودند. من هم به کلانتری شکایت کردم.»
وی در پایان حرفهایش میگوید: «حدود دو ماه پیش با دو لیدر مس درگیری داشتم ولی بعد از آن دیگر مشکلی برای من به وجود نیامد. واقعا نمیدانم این افراد چه کسانی بودند ولی کرمانیها خیلی خوب جواب زحماتم را دادند.»
پشت پرده برنامه شب گذشته نود
محمد مایلی کهن که قصد نداشت در برنامه شب گذشته(دوشنبه) نود شرکت کند، به درخواست مهدی تاج در این برنامه حضور یافت.
محمد مایلی کهن سرمربی تازه منصوب شده تیم ملی قصد نداشت در برنامه شب گذشته نود شرکت کند و به همین دلیل تلفن همراه خود را خاموش کرده بود،اما مجری برنامه نود که قصد داشت به هر شکل که شده مایلی کهن را به برنامه اش بیاورد،دست به دامن مهدی تاج نایب رئیس فدراسیون فوتبال شد.
وقتی فردوسی پور با تلفن خاموش مایلی کهن مواجه می شود،از تاج می خواهد با منزل وی تماس بگیرد. نایب رئیس فدراسیون فوتبال از استودیوی برنامه نود با منزل مایلی کهن تماس می گیرد. فرزند سرمربی تیم ملی می گوید: "پدرم خواب است". با اصرار تاج، مایلی کهن از رختخواب خارج شده و به برنامه نود می آید تا در یک مصاحبه پر از تنش با فردوسی پور شرکت و البته بر مجری برنامه نود که با سوالاتش قصد تخریب وی را داشت،غلبه کند.
استقلالی ها: جباری هنوز تنبیه نشده است.
وقتی مجتبی جباری در جدال با الاتحاد آن حرکت غیرحرفه ای را انجام داد و امیر قلعه نویی او را بلافاصله پس از بازگشت به تهران از حضور در تمرینات محروم کرد، همگان بر این باور بودیم که مساله خیلی زود حل می شود زیرا از این قبیل اخراج ها در فوتبالمان بسیار دیده ایم. حتی صحبت بر سر این بود که جباری حداکثر تا روز پنجم فروردین مغضوب باشد و پس از آن هنگامی که با دسته گل به منزل امیر قلعه نویی برود، جواز بخشش او صادر شود. البته واقعاً چنین طرحی هم وجود داشت و عده ای به صورت جدی آن را دنبال می کردند اما مصاحبه بسیار تند مجتبی و ادعاهایی که وی در مورد رفتار امیر قلعه نویی در رختکن مطرح کرد، باعث خشم مضاعف امیر شد و از طرف دیگر توقف خانگی مقابل الجزیره هم مزید بر علت شد تا گره ماجرای جباری کورتر از قبل شود و برای باز کردن آن دست های قدرتمندتری لازم باشد. نکته قابل تامل اینجاست که پس از پایان تعطیلات نوروزی هنگامی که مسئولان استقلال در باشگاه حاضر شدند تا مقدمات امور برای سفر به قطر و تقابل با ملوان را مهیا کنند، بحث جباری یک بار دیگر مطرح شد اما تقریباً تمام صاحب منصبان بر این نکته اصرار داشتند که تنبیه پیش از عید نوروز، مجتبی را به طور کامل متنبه نکرده و بهتر است کمیته انضباطی بعد از بازی با ملوان در مورد او تصمیم عاجلی اتخاذ کند. ظاهراً جباری هم حاضر نشده با قلعه نویی تماس بگیرد و از وی عذرخواهی کند.
اعتراض استقلالی ها به سازمان لیگ
باشگاه استقلال طی نامه ای به سازمان لیگ اعتراض خود در خصوص ساعت بازی این تیم در بازی با فولاد را اعلام کرد. سازمان لیگ ساعت بازی استقلال فولاد را از ۱۹ به ۱۶ و۴۵ دقیقه تغییر داد تا همین مساله سبب اعتراض استقلالی ها شود. با توجه به لزوم همزمانی بازی استقلال با ذوب آهن این تغییر ساعت صورت گرفت اما آبی های تهرانی به دلیل دمای بالای خوزستان نسبت به ساعت بازی معترض شدند. آنها بر این عقیده هستند که در این ساعت نمی توانند با گرمای اهواز کنار بیایند.حال باید دید سازمان لیگ مقابل این اعتراض ساعت بازی را تغییر می دهد یا استقلالی ها به ناچار مجبور به کنار آمدن با گرمای اهواز می شوند.
خشم واعظی آشتیانی از برهانی و جویباری
آرش برهانی مرد حاشیه ساز استقلال در جریان سفر به دوحه باعث نگرانی تمام اعضای حاضر در کاروان آبی گردید. ظاهراً آرش فراموش کرده بود گذرنامه قبلی خود را که ویزای قطر داخل آن خورده بود را به همراه بیاورد و همین مساله بهانه ای شد تا هواپیمایی قطر اجازه سوار شدن او را ندهد و این مهاجم را بالغ بر یک ساعت پای پلکان منتظر نگه دارد. البته سرانجام مساله با تلاش واعظی آشتیانی و امیر قلعه نویی حل شد تا مهاجم شماره یک استقلال از پرواز جا نماند اما... ظاهراً مدیرعامل استقلال از اتفاقاتی که در فرودگاه رخ داده ناراحت شده و نگاهی غضب آلود به علی نظری جویباری و خود برهانی داشته است. واعظی آشتیانی که به نظم و مقررات اعتقاد راسخی دارد، معتقد بود کنترل پاسپورت اعضای کاروان در ابتدا بر عهده خود اشخاص و سپس سرپرست تیم است اما برهانی و جویباری با اهمال خود نزدیک بود دردسرساز شوند. مطمئن باشید اگر برهانی همراه استقلال به قطر نمی رفت، هم او و هم جویباری توبیخ می شدند.
اردوی استقلال متاثر از یک خبر
امیر قلعه نویی وقتی شنید که سرمربی تیم ملی شده،این خبر را به اطرافیانش داد،اما هنوز ساعتی از شادی وی نگذشته بود که خبردار شد محمد مایلی کهن سرمربی تیم ملی شده است!
اردوی تیم فوتبال استقلال در کشور قطر روز گذشته(دوشنبه) تحت تاثیر یک خبر قرار گرفت. امیر قلعه نویی راوی این خبر بود. وی که به اطرافیانش خبر سرمربیگری در تیم ملی را داده بود،شادی اش خیلی زود رنگ باخت؛زیرا خبر سرمربیگری مایلی کهن به گوشش رسید.
این اتفاق که مشابه آن در زمان انتخاب علی دایی بهعنوان سرمربی تیم ملی برای افشین قطبی نیز رخ داده بود،ابهاماتی را به همراه آورد و خیلی ها از خود پرسیدند که چه کسی خبر سرمربیگری قلعه نویی را به وی داده است.
مهدی تاج نایب رئیس فدراسیون فوتبال که قلعه نویی مدعی شده وی این خبر را به او داده،به خبرنگار ورزشی برنا گفت: "بله، من با آقای قلعه نویی تماس گرفتم،اما جهت مذاکره نه خبر دادن.حتی این مساله را در جلسه کمیته تیم های ملی هم مطرح کردم،اما در نهایت تصمیم گرفته شد که آقای مایلی کهن سرمربی تیم ملی باشد."
استقلال حرفی برای گفتن نداشت
آنالیزور و مشاور تیم فوتبال استقلال در سال گذشته با انتقاد از شیوه بازی این تیم در مسابقات لیگ قهرمانان آسیا، تاکید کرد تیم قلعه نویی نمی تواند در این رقابتها موفق شود.
رضا رجبی ضمن بیان این مطلب در خصوص بازی استقلال مقابل ام صلال گفت: پیش از این هشدار داده بودم که استقلال با این شرایط نمی تواند در مسابقات لیگ قهرمانان باشگاههای آسیا موفق باشد و حتی گلزنی کند. علت بروز این مشکل را باید در طرح و برنامههای محدود این تیم و توانمندی تیمهای آسیایی جستجو کرد. برخلاف تیمهای ایرانی، رقبای آسیایی انجام کارهای ترکیبی و اضافه شدن به مهاجمان از حالت دفاع به حمله را به خوبی در زمین اجرا می کنند که همین مسئله استقلال را در مسابقات لیگ قهرمانان باشگاههای آسیا زمین گیر کرده است.
وی با اشاره به روند نزولی تیم فوتبال استقلال تهران پس از برگزاری دربی شهر تهران افزود: استقلال در لیگ برتر و مسابقات آسیایی با سیستم ۲-۵-۳ بازی می کند. این سیستم سنتی مدتی برای استقلال مثمرثمر بود، چرا که این تیم بازیکنان زیادی داشت و از فرصتهای خود به خوبی استفاده می کرد. سیستم ۲-۵-۳ در عین سادگی ضعفهای زیادی هم دارد که مهمترین آن ایجاد حفره در مقابل خط میانی و انتهای زمین است. به همین خاطر تیمی چون استقلال نمی تواند بی مهابا حمله کند و ناخوداگاه برای حمله به دروازه حریف روی به کنارههای زمین می آورد.
این کارشناس که سابقه بازی در تیم فوتبال استقلال را دارد، در تشریح ضعف سیستم ۲-۵-۳ همچنین افزود: استقلال در نیم فصل دوم بیش از اندازه از کنارههای زمین استفاده کرد و بیشتر گلهای این تیم روی ارسالهای خسرو حیدری از جناح راست به ثمر رسید. استقلال شب گذشته در اجرای این سیستم نیز ناکام ماند. ما ندیدیم که بازیکنان استقلال برای گذر از سد مدافعان ام صلال یک کار ترکیبی انجام دهند، پاس توی در بدهند، پاسکاری در عمق دفاع ام صلال انجام دهند و... انجام تمام این کارها نیازمند تمرین و برنامه ریزی است که گمان می کنم استقلالیها توجهی بدان نداشتهاند.
رجبی تغییر سیستم بازی تیم فوتبال استقلال از ۲-۵-۳ به ۲-۱-۴-۳ را برای این تیم راهگشا دانست و گفت: در سیستم ۲-۵-۳ حسین کاظمی هافبک دفاعی تیم است و غالبا مقابل مهاجمان حریف گرفتار می شود و نمی تواند در بازیسازی شرکت داشته باشد. با این شرایط توپ از دفاع استقلال به جان واریو و کناره زمین می رسد که او هم نمی تواند کار خاصی انجام دهد و همین می شود که با چند پاس اشتباه توپ به حریف رسیده و تیم استقلال مجددا در حالت دفاع قرار می گیرد.
آنالیزور و مشاور استقلال در سال گذشته که از این تیم کنار گذاشته شده است با بیان اینکه در تیم استقلال تنوع تاکتیکی دیده نمی شود، افزود: پاسهای اشتباه و اکثرا کم تعداد، فاصله زیاد بین بازیکنان میانی، استفاده از کنارههای زمین برای طراحی حملات، ارسالهای کورکورانه و... باعث شده تا این تیم خیلی راحت قافیه را به حریفان آسیایی ببازد. با ارسالهای چشم بسته شاید یک تیم بتواند در یک یا دو مسابقه موفق شود اما نمی تواند تضمیمن موفقیت را برای همیشه داشته باشد چرا که با وجود تنوع تاکتیکی در فوتبال از یک راه همیشه نمی توان موفقیت را حاصل کرد.
بازیکن پیشین تیم فوتبال استقلال همچنین افزود: استقلال در دیدار با ام صلال هیچ حرفی برای گفتن نداشت و سردرگم و پراشتباه بازی می کرد. استقلال به خوبی میزبان قطری خود را آنالیز نکرده بود و نمی دانست در بازی مقابل این تیم چه می خواهد و برنامه نداشت. تیم قلعه نویی با این شرایط در آسیا موفق نمی شود.
رجبی در خصوص غیبت مجتبی جباری در ترکیب تیم استقلال و مشکلاتی که از این بابت گریبانگیر آبی پوشان شده است، گفت: در فوتبال نفراتی هستند که به توپ فرمان می دهند و توپ را آنطور که خود می خواهند می گردانند. جباری در فوتبال ایران بازیکنی با این ویژگی است و از بهترینها به شمار می آید. بدون شک نبود جباری در ترکیب استقلال تاثیرگذار است چرا با هوشمندی و توانایی بالای خود می تواند در زمانی که تیم به بن بست می خورد، مشکلات را با نبوغ خود برطرف کند. جباری کارهایی می کند که دیگر بازیکنان از انجام آن عاجز هستند.
تیم فوتبال استقلال سه شنبه شب در مرحله گروهی لیگ قهرمانان آسیا برابر ام صلال قطر با نتیجه یک بر صفر مغلوب شد.
«بيژن كوشكي» مرد سال فوتبال لرستان شد
بيژن كوشكي ، مرد سال فوتبال لرستان شد.
مسئول روابط عمومي هيات فوتبال لرستان با اعلام اين خبر به خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا) – منطقه لرستان، گفت: طي نظر خواهي صورت گرفته از كارشناسان، مربيان ومطبوعات ورزشي لرستان، "بيژن كوشكي" مدافع تيم فوتبال استقلال تهران با اكثريت آراء به عنوان مرد سال فوتبال استان انتخاب شد.
محمود داوودي نژاد بيان داشت: پس از كوشكي، علي گودرزي ونويد شجاعي، مدافع و هافبك ملي پوش نوجوانان ايران به ترتيب دوم وسوم شدند.
وي تصريح كرد: در اين نظر خواهي سجاد بيرانوند، دروازه بان برق شيراز، عليرضا كردي مدافع شهرداري بندرعباس، حميد فتحي مدافع استيل آذين، مهرداد خادمي هافبك كوثر لرستان واصغر كرم الهي دروازه بان استيل آذين در رده هاي بعدي قرار گرفتند.
ببخشيد پيروز قرباني كجاست؟