سلام
من با اینکه حجمم تموم نشده و 2/3 انتن هم دارم اما هیچ چیز باز نمیشه.در حالیکه با سرویسهای دیگه مشکی ندارم.مشکل چیه؟
Printable View
سلام
من با اینکه حجمم تموم نشده و 2/3 انتن هم دارم اما هیچ چیز باز نمیشه.در حالیکه با سرویسهای دیگه مشکی ندارم.مشکل چیه؟
خیر , فقط adslنقل قول:
بله، TD خودش جدا یک همچین طرحی داره فقط محدود تر از ADSL.نقل قول:
بستههای نامحدود با در نظر گرفتن خط مشی استفاده منصفانه، از حجمی نامحدود برخوردار هستند.طبق خط مشی استفاده منصفانه در صورت استفاده بیش از «سقف استفاده منصفانه»، حداکثر سرعت اینترنت شما به 256 کیلوبیت بر ثانیه کاهش مییابد. سقف استفاده منصفانه برای بسته های مختلف عبارت است از:
- بسته تا 1 مگابیت بر ثانیه هفتگی 30 گیگابایت
- بسته تا 2 مگابیت بر ثانیه هفتگی 60 گیگابایت
- بسته تا 1 مگابیت بر ثانیه ماهانه 50 گیگابایت
- بسته تا 2 مگابیت بر ثانیه ماهانه 100 گیگابایت
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فعلا که از ADSL به صورت چشمگیر گرونتر هست، ولی با این طرح های جدید ADSL ممکنه TD هم ارزون کنه.
شاتل لاک شده رو میده 400 که البته چون مودم پدر مادر داریه در عرض چند دقیقه انلاک میشه ولی تو بازار ازاد گرون تره بالای 600 میرهنقل قول:
درسته شاتل عرضه کرده به صورت ازاد هم داخل بازار گیر میاد ولی گرونه ... شاتل مودم رو لاک کرده ولی در عرض چند دقیقه انلاک میشه دستگاهنقل قول:
درباره پشتیبانی هم بحث پشتیبانی نیست ! پشتیبانی میکنه ! بحث اینه که ایرانسل و مبین نت سیمکارتTD_LTE بدون مودم عرضه نمیکنن ! که البته قبلا هم عرض کردم ...
منطور من اینه که فرکانس TD_LTE ایرانسل و مبین نت باند 42 (3500) هست ولی باند های فرکانسی td این مودم باند 38 (2600) هست...نقل قول:
البته شاتل موبایل توی اپارات ویدئوی راه اندازی این مدل رو گذاشته و به نظر انلاک هست
دوست عزیز چیزی که من گفتم ، گفته وزیر بودنقل قول:
چیزی که شما گفتی ، طرح گرون نامحدود ایرانسل بود که ربطی به این موضوع نداره و خودش به صورت خود جوش واسه تشویق کاربرای نامحدود که حاضر نبودن تعویض تی دی کنن انجام داده
به هرحال دوستمون که این سوال روپرسیدن تصمیم گرفتن که جواب شما درسته
اما ، همون اول هم گفته شده بود
«این طرح مخصوص اینترنت ثابت و شامل اینترنت موبایل و سیار , یعنی وایمکس و تی دی ، نمیشه»
قرم ور 2101 آیا خودکار آپدیت میشه یا دستی؟ اگر دستی، از کجا پیدا میشه کرد؟
دوستان سلام
خوبید ؟؟؟
من یه سوال ذهنمو درگیر کرده در مورد این TDLTE
تو سایتش رفتم منطقه ما نصف خیابون زده بود پوشش داخلی نصف خیابون خارجی ! :n02:
فرق بین پوشش داخلی و خارجی چیه ؟؟
بله من دو مودم وایمکس داشتم که یکی رو از طریق نمایندگی تعویض آنی انجام دادم و دیگری از طریق سایت ، اون تجربه ی بدی که گفتم این بود : مودمی که از طریق نماینده تعویض شده روزی 60 بار اس ام اس میاد به گوشیم که مودمت رو ببر واسه ی تعویض با Td-lte در صورتی که من تعویضش کردم و مودم وایمکس هم تحویل ایرانسل و غیر فعال شده ولی همچنان پیامش میاد که زودتر برو مودم رو تعویض کن ولی اون یکی که از طریق سایت تعویض شده چنین مشکلی رو نداره متاسفانه این پیام رو هم نمیشه غیر فعال کرد چون موقع تماس یا استفاده از اینترنت هم میاد برای همین گفتم از طریق سایت باشه بهتره .ولی شمارش فکر کنم 707 بود نه 600 ، شاید عوض شده باشه ببین بقیه دوستان اطلاعی دارن ؟نقل قول: