برای من دیشب ساعت 1 صبح آنتن پرید و چند دقیقه بعد که برگشت دیدم سرعت رفته بالانقل قول:
الان برا من سرعت شده 40 مگابیت و با idm هم 5مگابایت سرعت میده
Printable View
برای من دیشب ساعت 1 صبح آنتن پرید و چند دقیقه بعد که برگشت دیدم سرعت رفته بالانقل قول:
الان برا من سرعت شده 40 مگابیت و با idm هم 5مگابایت سرعت میده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
بله،ظاهرا آپلود بهتر شده
برای من همچنان اپلود محدود کردن، شاید دارن نوبتی محدودیت بر میدارن
ویرایش: امروزچک کردم یک و نیم مگ شده بود اپلود ، نسبت به قبل بهتر شده بودحالت 3g و پوششبهتر اما 4g همچنان پوشش ضعیفه تو تهران.
Sent from my iPhone 6s using Tapatalk
با سلام، ظاهرا رایتل تخفیف بسته 144 گیگی اینترنتش رو برداشته و الان 408 هزارتومان فروخته میشه که واقعا زیاده.
از دوستان کسی اطلاعی از شرایط و تخفیف های جدید مخصوصا تو نمایشگاه تلکام نداره؟
Sent from my iPhone using Tapatalk
ظاهرا رایتل داره محدودیت دانلود ۳۰ مگابیت و اپلود ۲ مگابیت را منطقه به منطقه برمیداره.
الان تو جلال ال احمد این تست رو گرفتم، اپلود واقعا عالی شده:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اقتصادآنلاين/ سريال حذف بي سر و صداي بسته هاي اينترنت ادامه دارد، رايتل هم مانند ايرانسل بسته هاي پرطرفدار را حذف کرد.
چه بسته پر طرفداری حذف شدهنقل قول:
شخصا دو تا بسته ای که بنظرم میارزید را چک کردم هنپز هست.
رایتل مگه بسته ی پر طرفداری هم داره؟نقل قول:
اینقدر تبلیغ کردند واسه سیم کارتهای دیتا که بسته های متنوع داره و فلان ....
بسته ی بلند مدت 1 ساله برای سیم کارت های دیتا کلاً 3 تا دونه داره اون هم حجم و قیمتاش بالاست.
یه بسته ی یکساله 4.8 گیگی داشت که میداد 100 و خورده ای هزار تومن .... واقعاً این کارا یعنی دزدی توی روز روشن :n21:
بسته پرطرفدار = توهم = ؟؟؟ = ای کاش یک ذره کیفیت و تنوع در این اپراتور پدیدار میگشت و ای کاششششششششششششششش......
P.S حکایت همچنان باقیست
آیا شبکه 3g رایتل در شهر شما هم به صورت : +hspa هستش ؟ در حالی که 2 اپراتور دیگه بیشتر شهرها به صورت :
+dc-hspa هستن و سرعتی 2 تا 3 برابر بیشتر از رایتل ارائه میدن .