آقا 67 با Dial-up میشه خدا دقیقه.نقل قول:
یک ویدیوی جالب که PC و XBox رو باهم مقایسه میکنه با کیفیت HD منتشر شده که از لینک زیر قابل دریافت هست:
دانلود با حجم 67.8 مگ
توضیح بده ببینیم چیه.
شفاهی بگو :دی
Printable View
آقا 67 با Dial-up میشه خدا دقیقه.نقل قول:
یک ویدیوی جالب که PC و XBox رو باهم مقایسه میکنه با کیفیت HD منتشر شده که از لینک زیر قابل دریافت هست:
دانلود با حجم 67.8 مگ
توضیح بده ببینیم چیه.
شفاهی بگو :دی
ندیده میشه حدس زد چه خبره !نقل قول:
ما دانلود میکنیم واستون توضیح میدم . :46:نقل قول:
آقا 67 با dial-up میشه خدا دقیقه.
توضیح بده ببینیم چیه.
شفاهی بگو
نه بابا مشکل از کرک نیست . من کرک رازور دارم ولی دوربین با ماوس حرکت می دم. فکر نکم این عیب بازی باشه. :46:نقل قول:
خوب شفاهی گفتم دیگه گیم پلی رو توی یک تصویر که از وسط نصف شده نشون میده سمت راست xbox و سمت چپ pc رو نشون میده کاملا رندانه عمل کرده و اومده تصویر xbobx رو سیاه سفید کرده و کم کیفیت نشون میده که مثلا هرکی این ویدیو رو ببینه بگه بابا pc خیلی بهتره گرافیکش:27: خدایییش این راک استار عجب شرکت نفرینی هست اینکه pc بازها رو حسابی حالگیری کرد اصلا ککشم نگزیدنقل قول:
آقا من تا اینجا که بازی کردم کلاً از شخصیت نیکو خوشم اومد.خیلی آرومه.ولی اون یارو گندهه فکر کنم اسمش Vlad بود هی راه به راه به این نیکو ماموریت میده.هنوز رو صندلی ننشسته میگه برو فلان کار رو بکن.ضمنآ من تا اینجا غیر از عکس صحنه مورد داری ندیدم.
بله از اولش هم گفته بود زیاد شایعه درست کرده بودند بازی خیلی هم معمولی هست و صحنه دار نیستنقل قول:
منم همینطور کرک زارور دارم ولی بازم موقع پیچیدن باید با موس دوربین رو تنظیم کردنقل قول:
البته اگه دست به موس نزنی خودش بعد از چند ثانیه درست میشه ولی تا اون موقع با ماشین زدی دخل 10-20 نفرو آوردی:31::31:
کسی سیو مرحله آخرش را نداره با کلی پول؟؟؟؟؟
نقل قول:
اقا کسی سیو بازی رو نداره بزاره یکی جواب بده خواهش
اینم سیو 65 درصد بازی ، فقط قبل از ریختن حتمآ فولدر XLive و Rockstar Games رو پاک کن .نقل قول:
تو بازی هم که رفتی دکمه Home رو بزن و اکانت من رو Ok کن .
تشکر فراموش نشهکد:http://www.2shared.com/file/4535905/80afcf65/Gta_IV_Danial_4139_Save.html