م مثل ..... ميثم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
م مثل ..... ميثم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام کیمیا خانمممممم
خوبی؟
میشناسی منو؟!:3:
نمیدونی چرا من تیک دارم و هی اسم کاربریم عوض میشه؟!:9:
من اگه بخوام شما رو زیارت کنم، به جز انجمن متفرقه کجاها باید بیام؟!!!:15:
چرا هیچ کدوم از خانم های گل پی سی، اصلا نزدیک انجمن موبایل هم نمیان؟!:41:
راستی، گوشی شما چیه؟!
حدس میزنی نفری بعدی کی باشه؟!:13:
سال نو شما مبارکککککککککککک:11::11::11:
نقل قول:
الف مثل.....
خدایی این اخریش بود دیگه پست خارج از موضوع نمی دم...
نظرت در مورده افراد زير چيه لطفا در مورده هر کدومشن يه جمله بگو؟
behroooz
پسر خوبیه و البته دیرجوش
Wookman
محبوب دل کاربران پی سی..بی حرف بی بحث و بدون خیارشور...
hoseinquest
باهاش تا حالا برخوردی نداشتم
Master
پایه ی اکثر تاپیک های متفرقه
Venus
نه طرفداره خانوماست نه طرفداره آقایون....جیگره
magmagf
مهربون و با معرفته
glaxy_110
فعلا که رفته...سفرش بخیر
Saviss
..........(گفتن اظهار نظر نکنیم:46: )
bb
تاپیک هاش تو زمین شناسی عالیه
Meisam
مدیر خلاق
Amin
نمیدونم
Mafia
مدیر همیشه در صحنه حاضر....
POP
نمیدونم
Aminzizak
نمیشناسم
Dash Ashki
تاپیک هاش تو ادبیات حرف نداره
hamedkhatar
خیل باحاله
Kamal_iut
نمیدونم
حالا من با این 1 متر برف که تو خونمون اومده چی کار کنم ؟؟
تو خونتون یا روی خونتون؟:20:
سلام مجدد من بازم اومدم!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام:18:
فرض کن میخوای به یه نفر که تا حالا خوک ندیده براش توضیح بدی که خوک چیه؟؟؟ چطوری اینکارو میکنی؟؟ (هیچ عکسی هم از خوک نداری و به هیچ باغ وحشی.. جنگلی.. تلویزیونی...چیزی دسترسی نداری که بهش نشون بدی!!) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میگم خوک یه حیوونیه که خپله صورتی رنگه بعدش دماغش سر بالاییه....دست و پاش کوتاهه....
آزادی ینی چی؟؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آزادی که خیلی معنی داره....بستگی به دید شخص داره
جواب دادن به سوالای کی از همه سختره؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تا حالا شده وقتی یکی خواب باشه بری از طوری از خواب بیدارش کنی که از ترس دیگه نتونه بخوابه؟؟ (اگه آره توضیح بده ماجرا چی بود؟) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه!اصولا حساسم رو این قضیه ....آخه یکی از فامیل ها خوابیده بود یکی پرید روش بیدارش کنه طرف سکته کرد به دیار باقی شتافت!
سریعترین حیوون جهان چی بیده؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یوزپلنگ
===============================
این ساویس هم بدجور مشکوک میزنه ها؟؟؟(به خصوص پست آخرش) نکنه که نفربعدیه؟؟؟ ها؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ازادی چیه و ازاد کیه؟
سلام کیمیا خانمممممم
سلام
خوبی؟
مرسی تو خوبی؟
میشناسی منو؟!:3:
اوهوم!تو همکار انجمن موبایلی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نمیدونی چرا من تیک دارم و هی اسم کاربریم عوض میشه؟!:9:
نمیدونم والا
من اگه بخوام شما رو زیارت کنم، به جز انجمن متفرقه کجاها باید بیام؟!!!:15:
فکر کنم ، اگه اشتباه نکنم موضوعات علمی!
چرا هیچ کدوم از خانم های گل پی سی، اصلا نزدیک انجمن موبایل هم نمیان؟!:41:
چرا اتفاقا من دیروز اون جا بودم......
راستی، گوشی شما چیه؟!
w550
حدس میزنی نفری بعدی کی باشه؟!:13:
ساویس.....
سال نو شما مبارکککککککککککک:11::11::11:
عید شما هم مبارک
فعلا:11:
با عرض شرمندگی من یه بار دیگه اومدم!!(فقط سکته نکنی ها...)
1- 5 رقم اول شماره موبایلت!!(کد موبایل هم میتونی به عنوان شماره موبایل درنظر بگیری)؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2- مشخصات کامپیوترت!؟؟
3- بعد از پدر و مادر چه کسی را بیشتر از همه دوست داری؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
4- خواهر یا برادر داری؟؟ چنتا؟؟؟ رابطهات با اونها چطوره؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
5- تا حالا خودت را قلقلک دادی؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
6- فرض کن بخواهیم با سرعت 12.1 کیلومتر بر ساعت به سمت ماه حرکت کنیم!! چقدر طور میکشه تا به ماه برسیم؟؟ (میدونم غیرممکنه ولی میخوام بدونم چقدر طول میکشه؟) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
7- ویندوزت چیه؟
8- بک گراندت چیه؟
9- الان چه چیزایی روی میز کامپیوترت هست؟
10- فکر میکنی چند سال عمر میکنی؟
11- آدم منظمی هستی؟؟ یانه؟؟
12- نظرت در مورد سوپ سوسک چیه؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
13- کدوم را انتخاب میکنی؟ تالیا------------ایرانسل---------مخابرات
14- آخرین باری که خندیدی؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
15- آخرین باری که گریه کردی؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
16- چرا به کلمه خانومی حساسیت داری؟
17- نظرت در مورد افراد سیگاری و کسانی که تو محیط بسته سیگار میکشند چیه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
18- بسه دیگه!! چون نمیخوام خیلی اذیت بشی...
ببخشید که خیلی سوال کردم!!! امیدوارم از دستم ناراحت نشین!!
سال خوبی را پیش رو داشته باشی و ایشالا عیدتون مثل من خراب نشه و همیشه شاد باشی.. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز سلام .
کم کم به فکر هدیه دوستان باش .
فردا اخرین روز شماست .
با تشکر .