ايول...نقل قول:
اين دفعه كي بودش اين دروازه بانه؟
Printable View
ايول...نقل قول:
اين دفعه كي بودش اين دروازه بانه؟
سلام سری جدید پی اس یا همون pes2011 را با تکنیک بازی کنی بهتره یا ساده؟اصلان تکنیکهاش چی هست؟
اين آقاهه بود:31:اولش هم تا 32 سالگي دروازبان خودم بود اوورش هم 102 بود فروختمش 52 ميليوننقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقایون حرفه ای کسی پاسخی نداره واقعا!!!!!؟؟؟؟؟نقل قول:
اقای محترم زیاد فیفا بازی کردی!پی اس مثل فیفا تمام زیر لیگارو نداره!همه تیماش همونای که میبینی محدودهنقل قول:
لینک دانلود نسخه pc ... ؟!
ممنون
سلام به همه
من یک تازه کار در زمینه بازی PES هستم.
PES 2011 رو نصب کردم و یک پچ PES Edit 2011 Patch 1.0 رو هم دانلود کردم و ریختمش.
تو چند تا تاپیک بحث های زیادی در مورد پچ و... شده که من شناختی ندارم.
این پچ رو که ریختم چند تا توپ و استادیوم و... اضافه شد.از سایت دانلودها دانلودش کردم.
لطف میکنید هرچی نیاز هست دانلود و نصب کنم بگید و منو راهنمایی کنید؟
ممنون
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط mohandes e ekhraji [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه تكنيك فردي ميخواي اجرا كني همش با آنالوگ دسته هست اونم سمت راستش و سمت چپ:31:
به قسمت كومند ليست در حين توقف بازي برو همشو ميبيني
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بستگي به خودت داره دوست عزيز
اين سري پيشنهاد من فقط پاس كاري هاي متداوم هستش و پاس فرار هايي از گوشه به عمق محوطه جريمه حريف:11:موفق باشي
ببینید دوست عزیز نمیشه گفت چی نیاز هست چی نیاز نیست اصولا سلیقه شماست که نیاز های شما رو رقم میزنه مثلا یکی دوست داره توی بازی شاهد ورزشگاه های مورد علاقه اش باشه مثلا میخواد ورزشگاه مستایا باشه ولی توی بازی PES نیست پس براش تبدیل به نیاز میشه یا یکی دوست داره توی بازیش شاهد لیگ آلمان یا حتی لیگ برتر فوق حرفه ای ایران باشه ولی برای من مهم نیست پس از نظر من یک نیاز محسوب نمیشه... ولی از نظر کسی که دوست داره توی PES 2011 شاهد بوندس لیگا باشه باید توسط پچی چیزی این نیازش رو برطرف کنه... حالا شما ببین چه انتظاراتی از بازی که خریدی داری بعد بیا لیست کن تا یه پچ مناسب با نیازت بهت معرفی کنیم البته من امسال اصلا از این بازی خوشم نیومد و بعد از دو سالی که روی PES 2009 , 2010 کار کردم و با علاقه هم بازی کردم هم براش پچ ساختم امسال رسما گذاشتمش کنار و توی چم و خم کار نیستم ولی دوستان می تونن برات پچ مناسب با سلیقه و نیازت معرفی کنن. من پارسال و پیارسال که برای PES 2010 , 2009 پچ ساختم کارش اصلاح اسامی تقلبی بازیکنان تیم ها و اصلاح لوگو های تقلبی و پیراهن تیم ها و سایر مسائلی که در اثر Full Lisence نبودن بازی Fake بود رو اصلاح کردم.نقل قول:
او پچی که شما ریختی اومده تیم های لیگ دو انگلیس(2-3 تا بیشتر نیست :دی) پاک کرده جاش تیم های آلمانی گذاشته برا همین اینطوری میشهنقل قول: