ما که دیگه بی خیال شدیم اون یکی که شبانه رایگان نداره اون یکی هم که رو dlc سرویس نمیده :n02:
فقط الان یه سوال مثل خوره افتاده به جونم. اونم اینه که dlc همون فیبر نوریه یا فرق داره؟؟؟ کدوم بهتره؟؟؟؟
Printable View
ما که دیگه بی خیال شدیم اون یکی که شبانه رایگان نداره اون یکی هم که رو dlc سرویس نمیده :n02:
فقط الان یه سوال مثل خوره افتاده به جونم. اونم اینه که dlc همون فیبر نوریه یا فرق داره؟؟؟ کدوم بهتره؟؟؟؟
دوست عزیز رنگین کمان زیر مجموعه مخابراته. یسر به سایتش بزن و ببین پیش شمارت ساپورت میشه یا نهنقل قول:
از منم dlc هست و گفتن ساپورت میشه....۲۰۳۱.ir
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2
عوام میگن فیبر نوری. اما فقط تو خود مرکز مخابرات از فیبر استفاده شده نه در باقی موارد سیم مسیه:Dنقل قول:
ممنون
اول زنگ زدم با اینکه گفتم الان از adsl مخابرات استفاده میکنم ولی نفهمید انگار
دوباره زنگ زدم و فهمید و یه سه ماه ثبت نام کردم
dlc سرویسیه که فیبر نوری را تا دم محله میارن و بعد با کافو (فکر کنم اسمش همینه ) تبدیل میکنن به سیم مسی و میاد در خونه ها
اوپس عجب سرعتی یعنی الان با رنگین کمان آنلاینی ؟ سرعت دانلودت چقدره؟نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
dlc مخفف digital loop carrier که تعدادی خط تلفن به صورت تنها مثلا 24 تا را روی یک خط T1 یا E1 یا فیبر نوری انتقال می ده . کارش هم اصولا افزایش برد و بازدهی و سادگی نصبه . حالا اینکه از مرکز مخابراتی تا اون جعبه هایی که معمولا کنار خیابون هستند (جعبه های سبز را نمیگم اون سفید بزرگها) کدوم هست بستگی به مخابرات داره. تا اونجا که یادم میاد چند سال پیش از ما را که عوض کردند فیبر کشیدن . مشکله اکثر isp ها اینه که روی dlc نمیتونند سرویس بدند. چون اصولا توی ایران کل زیرساخت دست مخابراته اگه شرکتی روی این خطوط سرویس می ده با مخابرات قرار داد داره و تجهیزات مال مخابراته اون اینترنت را فراهم میکنه. به هر حال به مرور همه خطوط باید dlc بشند این اینترنت هم اگه مخابرات روی این خطوط ارائه نده هیچ شرکتی نمیتونه بده بدشانسی ما اینه که مخابرات الان داره به کل خطوط توی استان سرویس میده اگه همون سرویس را فقط به dlc ها می داد وضع خیلی بهتر بود.
30% تخفیف بخوره تو فرق سر اعضای هیئت مدیره محترم شرکت مخابرات اصفهان !نقل قول:
با سلام و احترام
با توجه به مصوبه جديد هيات مديره محترم شرکت مخابرات استان اصفهان نسبت به اعمال 30 درصد تخفيف شبانه از ساعت 02:00 بامداد لغايت 06:00 صبح و همچنين افزايش قيمت هرگيگا بايت از مبلغ 2500 تومان به 3500 تومان اقدام گرديد.
ما 30% تخفیف نخوایم باید با کدوم ..... حرف بزنیم ؟
شدید با این مورد حجم منم مشکل دارمنقل قول:
مثلا قبلا برا شرکتمون یکساله از پیشگامان گرفته بودم کل سال 15 گیگ حجم داشت اخرش زیاد هم میمومد ولی الان 4 گیگ اینو فعال کردم هنوز هیچی نشده مصرفم نزدیک 600 مگ شده
خونه هم قبلا انتخابی نداشتم (چون فیبر بوده اول تا حالا فقط از مخابرات دارم) اما بازم مقایسه میکنم میبینم اصلا اینقدر مصرف من نیست حالا این وسط چیکار میکنن خدا میدونه
کسی هم جوابگو نیست
بچه ها اگه همه این مشکل رو داشته باشن (داشتنش که دارن اگه متوجه شده باشن چون ریز بشی میبینی تو پاچت کردن) همه دسته جمعی پیگیر بشیم چون با این قیمت ها و انحصار طلبی دیگه ترافیک هم تو پاچمون بکنن زور داره
به نظر من برید فعلا زرین رو انصراف بدید تا هزینه این دیگه اضافه نشه چون با این قیمت دیگه اصلا نمیصرفه
من تنهایی هم پیگیری کردم هیچ فایده ای نداره باید دسته جمعی بشیم بریم چند جا حتما درست میکنن
سرعت ها توی روز زیاد فرق نداره .. ولی خب 1 مگ سریع تر هستنقل قول:
عمده تفاوت توی شبانه هست.
من با سرویس 1 مگ ماهی حدود 60 گیگ شب ها دانلود میکردم ، (بعد عید هنوز استفاده نکردم)
در کل اگر شبانه میخوای بهترین ها یکی همین شبکیه هست و یکی هم صبا نت
من الان سرویس 3 ماهه رنگین کمان گرفتمنقل قول:
3 ماه 20 گیگ 41 تومن ..
یعنی هر گیگ حدود 2000 تومن
البته وقتی مخابرات گرون کنه این ها هم پرو میشن و گرون میکنن.
بهترین کار این هست که یک خط دیگه بگیرید و پیگیر این باشید که dlc نباشه ، بعد هم یه سرویس درست حسابی بگیرید.
وایمکس هم بد نیست فقط هزینه اولیش زیاده
برای من جالبیش این هست که عمده ی شرکت ها از قبل عید قیمت ها رو کاهش دادن
اما اینها در کمال پرویی میان و قیمت رو افزایش میدن
الان قیمت آسیاتک و صبانت و... یا کاهش یافته یا اینکه حجم رو اضافه کردن.