m- rayan با تشکر . نظرت در مورد ست Onkyo TX-NR609 Receiver و جامو S 428 HCS 3 چیه؟
Printable View
m- rayan با تشکر . نظرت در مورد ست Onkyo TX-NR609 Receiver و جامو S 428 HCS 3 چیه؟
دوستان من یک دستگاه دیجیتال provision x5 برای برادرم خریدم بالاخره .
امروز کلی باهاش ور رفتم دستگاه خیلی خوبیه با mkv هیچ مشکلی نداره و راحت پخش میکنه و کیفیت 1080p هم هست .
اما با زیرنویس srt فارسی بر خلاف اونچه که گفته شده اصلا خوب نیست و حروف رو جدا جدا نشون میده . کلی با encoding های مختلف امتحان کردم ولی هیچ فرقی نکرد . حتی اندازه زیرنویس رو هم نمیتونی تغییر بدی یا من بلد نبودم چون تو تنظیماتش چیزی نداشت .
ولی یه مزیتش این بود که زیرنویس sub/idx رو براحتی اجرا میکنه و مشکلی نداره باهاش . یعنی میشه srt رو به sub/idx تبدیل کرد و فیلم دید باهاش .
حالا امیدوارم با آپدیت مشکلش برطرف بشه .
حالا اگه دوستان نظری یا سوالی چیزی دارن در خدمتم .
من نگرفتم.فکر اشتباه متوجه شدید.یکبار دیگه پست من رو بخونید.نقل قول:
---------- Post added at 02:29 AM ---------- Previous post was at 02:28 AM ----------
به نظرم عالیه.نقل قول:
درسته رایان عزیز حق باشماست اشتباه خوندم رفتم جامو رو دیدم منتها دوباره بدون تست فکر کنم همون پایونیر رو بگیرهم چون زیر 1میلیونه
T16 = 80نقل قول:
T14+ = 90 بود!
الان نیست و ظاهراً بیاد گرانتر هم هست
نقل قول:نقل قول:پروویژن خیلی کیفیت دلچسبی ندارهنقل قول:
این مدل فعلاً با توجه به قیمتش و امکاناتش از بقیه به صرفه تر است.
کد:http://www.isfahaneshop.com/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=25&category_id=2&option=com_virtuemart&Itemid=67
انشالله ده سال دیگه که اومد من را هم خبر کن!نقل قول:
سه چهار سال پیش یک دستگاه به نام کلون آیزر قرار بود بیاد و همه جا را متحول کنه!
خیلی چیز عالی بود ولی من فقط موفق به دیدن کاتالوگ و آدرس کارخانه اش شدم والسلام
mr_rayan اگر شما بخوای یک سیستم سینمایی با قیمت مناسب و کارکرد عالی پیشنهاد بدی چه ستی رو معرفی می کنی؟ بین ست( آمپلی RX-A710 یاماها و جامو 3 S 428 HCS ) و یا ست Onkyo TX-NR609 Receiver و جامو S 428 HCS 3 کدوم بهتره؟ احیانا قیمت این ستها رو می تونی حدس بزنید؟ ست دیگری هم پیشنهاد دارید بفرمایید صدا برایم خیلی اهمیت دارد و بهد از آن upscaling خوب . آیا آمپلی های AVENTAGE یاما مثل A2010 تو ایران پیدا میشه ؟ قیمتش چنده ؟
من بالاخره DENON F-107 رو گرفتم . 900 تومن.
تجربم رو میگم برای دوستانی که مثل من تو فکر خرید مینی های فای هستن.
تو اینترنت که داشتم سرچ میکردم میگفتن مناسب اتاق خواب و آشپز خانه ، اصلا این طور نیست باهاش میتونید یه هیات کوچیک هم را بندازید ، به عبارت بهنتر این عبارت مینی های فای کمی گول زنندست و برای خودش بچه غولی بح حساب میاد.
.
.
اگر دنبال صدای بوم بوم هستید سراغ این سیستم نرید ، به قولی اوپ دیس ترین آهنگ ها هم تو این سیستم در حجم صدای بالا هم همچین حسی رو بهتون منتقل نمی کنه .
.
.
باید بگم کل تنظیمات صدایی که داره فقط باس و تریبله که تقربا به یک تنظیم خواص برای آهنگها خواهید رسید و دیگه سراغ تنظیم نخواهید رفت.
-
-
کلا 60 واحد صدا داره که در عمل شما از 50 به بعد باید برای رسیدن صدا به هم در منزل داد بزنید تا بتونید صدای هم دیگر رو بشنوید تاز ه شاید هم نشنوید !
.
.
در حجم صدا تا 20 فکر می کنید پولتون رو کاملا دور ریختید همون صدایی رو میده که سینمای خانگی فیلیپیسی که 3 سال پیش 300 تومن گرفته بودیم.ولی وقتی ولوم رو به 35 میرسونید واقعا ازش لذت میبرید ، من تا به حال توی هیچ سیستمی صدای سیاوش قمیشی رو اینطوری نشنیده بودم (یه ترکش رو برای تست تو تمام مغازه های جمهوری چرخونده بودم !) اصلا قابل مقایسه با سینمای خانگی مون نیست و در مقابلش مثل یک اسباب بازیه. تفکیک صداش عالییه تا به حال نمیدونستم یه cd هم می تونه هوا داشته باشه ! فکر نکنم هیچ جزئییاتی از موزیک رو جا بندازه و در واقع صدای اغراغ شده (بوم بوم - دیس دیس الکی !!!) نداره. تصنیف های شجریان و شهرام ناظری و کلا موزیک سنتی رو وقتی با این دستگاه گوش می کنید یک تجربه کاملا جدیدیه انگار که تو کنسرتشون هستید و واقعا لذت بخشه ولی موزیک پاپ امروزه که بر پایه موسیقی الکترونیک هست تو ای سیستم اصلا حال نمیده.
.
.
.
.
فوق العاده طراحی زیبا ، کوچک که هر گوشه ای از خونه جا میشه و نباید نگران جا دادنش باشید. با باندهای چوبی.
چون هیچ گونه خروجی تصویر نداره نیاز نیست بچسبونیدش به تلوزیون!
..
..
دسترسی به فولدرهای فلش مموری و ipod تون فوق العاده راحت و سریعه و دیگه مثل سینماهای خانگی مجبور نیستید حتما اول تلوزیون رو روشن کنید ببینید چی به چیه ! با هزار تا بد بختی یه فولدر رو پیدا کنید.
.
.
نتیجه گیری کلی من.
من از خریدم راضیم .
قیمتی که براش مناسبه یه چیزی بین 500 ال 600 باید باشه یعنی خیلی گرونه ... البته دارید پول برندش رو میدید.
اگر در منزل سینمای خانگی ندارید و می خواهید تنها تنها یک بار خرج کنید اصلا سراغش نرید .
اگر فقط و فقط به دنبال موسیقی هستید می تونید بهش اعتماد کنید. و جون میده برای مهمونی و پارتی . شک نکنید پشیمونتون نمیکنه.
فاتحـــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــه
با عرض سلام به دوستان من سینمای hts3540 خریدم و 2 سوال از محضر دوستان داشتم یکی اینکه تلویزیون بنده خروجی صدای ابتیکال داره و خروجی صدای دیگه ای نداره و سینمای خانگی بنده هم ورودی ابتیکال نداره چطوری میتونم صدای تلویزیون رو به سینما وصل کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دوم اینکه usb فرمتهای تصویری فیلمها رو نمیشناسه چکار کنکم تا با فلش بتونم فیلم تماشا کنم؟
سوم اینکه این مدل ساخت کدوم کشوره؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
لطفا منو با توضیحات کامل منو راهنمایی کنید.
آقا مباركه:8:نقل قول:
اي كاش يكم بيشتر از صدا مي نوشتي؟
سلام دوستان در ابتدا قصد خرید سینما خانگی داشتم اما بعد از کمی بررسی به این نتیجه رسیدم آمپلی فایر پایونیر 920 بگیرم(با بودجه 600تومان).
حالا میخوام هم پلیر مناسب انتخاب کنم که Dlna رو ساپورت کنه و هم تمام فرمت ها و بلوری رو انجام بده خودم به Xtreamer SideWinder2 که یه مولتی پلیر هست رسیدم و یه درایو بلوری براش بگیرم که نمیدونم چه مواردی در خرید درایو بلوری درر نظر بگیرم(اگه گزینه بهتری هست راهنمایی کنید)
در مورد باند و اسپیکر چه موارد و قابلیت هایی در نظر بگیرم و چه برندی مد نظر داشته باشم(با بودجه نهایت 600تومان)؟