دو رفم اولش واسه ساله ورودته بعدی هم 0 هست....ماله من 3 رقم اول 880 هست 6 رقم هم نمیدونم با چه معیاری گذاشته میشه
Printable View
دو رفم اولش واسه ساله ورودته بعدی هم 0 هست....ماله من 3 رقم اول 880 هست 6 رقم هم نمیدونم با چه معیاری گذاشته میشه
اقا حسابی دستت درد نکنهنقل قول:
کارت درسته
هیچی...خودتو محک بزنی...اونجا وقتی داری فرم ثبت نام رو پر میکنی یه قسمت هست که باید پر کنی مبنی بر اینکه آزمایشی میخوای امتحان بدی و در صورت قبولی هیچ عذری موجه نیست...البته دانشگاه آزاد تا دو سال اطلاعاته قبولی رو نگه میداره...یعنی چی؟ یعنی اینکه فرض کن شما تویه فرم قسمت آزمایشی رو پر نکنی و بری امتحان بدی...قبول هم بشی...اما چون گواهی پایان پیش دانشگاهی رو نداری نمیتونی بری uni...اما همینکه پیش دانشگاهی رو تموم کردی ، میتونی یه پرینت بگیری از اون سالی که قبول شده بودی و ببری دانشگاه مورد نظر و ثبت نام کنی (خیلی از دوستام تویه uni این کار رو کرده بودن)نقل قول:
سلام دوستان . من امسال سال 3 دبیرستان رشته ریاضی هستم . می خواستم ببینم میتونم تو کنکور کاردانی ازاد یا سراسری سال 90 شرکت کنم بدون مدرک پیش دانشگاهی ؟ اصلا قضیه این کنکور ازمایشی چیه؟
پس یادت باشه اگه تیک امتحان آزمایشی رو بزنی ؛ در صورت قبولی حتی نمیذارن بری اونوره در uni چه برسه بری درس بخونی تووش
---
یکی هم به سوال ما جواب بده...دعاش میکنم به خدا :دی
[HTML]http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5800327&postcount=5259[/HTML]
سلام به همه دوستان من دانشجوی رشته علوم قضایی دانشگاه تاکستان هستم (ورودی 89 هستم) میخواستم در کنکور آزاد 90 شرکت کنم انتخاب اولمو حقوق کرج بزنم و انتخاب دوممو فقه و مبانی حقوق اسلامی کرج بزنم (همین دو تا انتخاب) در کنکور سال قبل انتخاب اولم حقوق کرج بود و انتخاب دومم علوم قضایی تاکستان بود(که قبول شدم)
درصدام هم این جوری بود:
زبان و ادبیات فارسی:53.4
عربی عمومی:48.4
دینی:55
زبان خارجه:0
تاریخ و جغرافیا:26.7
علوم اجتماعی:33.4
فلسفه و منطق:82.3
روانشناسی:22.3
ادبیات فارسی تخصصی:31.7
عربی تخصصی:35
جمع تراز نمرات دروس عمومی:5780
جمع تراز نمرات دروس اختصاصی:5968
تراز کل:5906
آخرین فرد قبول شده رشته حقوق در کرج:6273
آخرین فرد قبول شده رشته علوم قضایی در تاکستان:5155
کسی اینجا میدونه رشته فقه و مبانی حقوق کرج برای انتخاب دوم به بعد ترازش چند است؟سال قبل این رشته را نزدم و اگر میزدم با این تراز قبول میشدم؟
به نظر شما احتمال قبولی من در رشته حقوق کرج وجود دارد؟
بعید میدونم مشکلی باشهنقل قول:
اما سعی کنید حتما از مدیر گروه یا کارشناس رشته نیز سوال بگیرید که بعدا مشکل سازط نشه چون از ائین نامه تفسیر های مختلفی صورت میگیره
امیدوارم که همون "بعید میدونم شما درست باشه":40:
حالا فردا بعده امتحان برم از مدیر گروه بپرسم ببینم چی میشه...خیلی لحظاته ترسناکیه :دی کوهی از فرمول رو سرم خراب شده :دی
کسی نیست جواب بده؟نقل قول:
نقل قول:
این که واضح نوشته دیگه:
تبصره 3 – در صورت استفاده از ماده 35 رعايت حداقل 12 واحد در نيمسال (موضوع ماده 19) لازم نيست.
من خودم از 35 استفاده کردم و 9 واحد پاس کردم. خیالت راحت.
والا من خودمم با این تبصره بی خیال خوندن چند تا واحد شدم...که دیروز یکی از دوستام گفت ترم پیش میخواسته همین کار رو بکنه و مدیر گروهمون (الان عوض شده) بهش گفته اگه زیر 10 واحد بخوای پاس کنی کل ترمت حذف میشه، به همین خاطر اومدم اینجا پست گذاشتم تا شاید کسی دقیق بدونه.نقل قول:
ممنون از راهنماییت..حالا باز فردا از مدیر گروه میپرسم
زمان ثبت نام كارشناسي ناپيوسته از چه تاريخي شروع ميشه و چقدر زمان داره؟