سلام
من میخام بعد از دوره کاردانی آموزش ابتدایی که دو ترم دیگه تمام میشه آزمون کاردانی به کارشناسی " آموزش ریاضی "
شرکت کنم
بهترین منابع برای این رشته چه کتاب هایی هستند؟
سلام
من میخام بعد از دوره کاردانی آموزش ابتدایی که دو ترم دیگه تمام میشه آزمون کاردانی به کارشناسی " آموزش ریاضی "
شرکت کنم
بهترین منابع برای این رشته چه کتاب هایی هستند؟
نه واسه ما هم نداشتنقل قول:
سلام.
دوستان لطفا نظر بدین:
کتاب هندسه پایه نشر دریافت هم از نظر تست و هم درسنامه. سطح تست ها
کتاب ریاضیات تجربی مهر و ماه هم از نظر تست هم درسنامه . سطح تست ها
:11:
موفق باشید.
سلام
یه سوال دارم لطفا جواب بدین
جزوهای گزینه 2 کاملا؟
میشه اعتماد کرد؟
مجموعه ی فیزیک مبتکران برای کنکور کافیه ؟
یا به نظرتون به جاش گاج بهتره یا فار ؟
سلامنقل قول:
معلومه که نه!
ببین من نمیگم بده ها ولی خب مسلما کامل که نیست همه نکته ها و ....درسی رو نداره شما اگه رشتت ریاضی هس اصلا نباید خودتو محدود کنی باید از این جزو ها در کنار کتاب تست استفاده کنی اون طوری به دردت میخوره !:10: تو ریاضی که خودم میدونم تو درسای اختصاصی اینقد باید سوال حل کنی که اون جزوه فکر نکنم کامل باشه ! ولی خب خوبه بد نیست :20::46:
اگه نگرفتی از دوستات اگه کسی داره بگیر ببین (همه خیلی تعریف می کنن ) ولی خودت بینی مطمءنن نمیگیری ! اگه نگیری هیچ ضرری نمیکنی چون یه سری نکته و تست که تو همه کتاباها هست جدا کردن !تو اونا نوشتن !
+ غلط هم داره !نقل قول:
+در نسبت به سایر کتب کمک درسی زیاد!نقل قول:
+ غلط هم داره !
تو این تاپیک همین اشکالات رو میزارم و می خوام که بزارید(!). تو یکی دو روز آپدیت می کنم با یک سری اشکالات دیگه گزینه 2:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=435218
اره داره من يه هفته پيش رفتم يه جا رو جلد كتاب نوشته بود زبان سال چهارم دبيرستان و يه dvd هم لاي كتاب بودنقل قول:
بچه ها اين زبان پيش دانشگاهي شهاب اناري DVD داره ؟ واسه من كه نداشت اصلا ولي رو جلدش نوشته كه داره
حالا اين DVD چي هست ؟ و چطور تويح داده ؟
دوستان لطفا راهنمایی کنن! ممنون
1- تست های ادبیات گاج رو بزنم بهتره یا خیلی سبز؟
2- تستای گسسته خیلی سبز رو خوبه بزنم یا نه؟