-
12 پيوست (پيوستها)
صندليها تودوزي و نصب شدند.جنس مخمل آمريكايي و با دوام بسيار زياد انتخاب شد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هميشه براي جلوي پاي راننده و شاگرد بجاي لاستيكهاي كفي معمولي از اين قاليچه هاي ماشيني استفاده ميكنم ، هم زيبايي خوبي داره و هم دوام و كيفيت بالا. بخاطر پرزدار بودن گرد و غبار رو توي خودش نگه ميداره و نميگذاره كه به موكت سرايت كنه و با يك شستشوي معمولي دوباره مثل روز اول تميز ميشه.
دوتا پايه براي هلدر چراغهاي زير پاي راننده و شاگرد درست كردم و با سيم كشي اضافه از چراغ سقف همزمان با باز شدن دربهاي جلو اين چراغها هم روشن ميشه.
متشكرم جناب amir_toos
سالها پيش يكي از دوستان قديمي يه نوا مدل 58 داشت كه دزدگير هم روي اون نصب شده بود و خوب عمل ميكرد. مدلهايي از بيوك و نوا كه قفل مركزي دارن( هر 4 درب داراي پمپ باشن) به راحتي ميشه روي اونها دزدگير نصب كرد. درست مثل پرايد نو كه قفل مركزي داره و روي اون دزدگير سوار ميكنن.
تنها كافيه يه پمپ اضافه به پمپ توي درب راننده سري بشه و پايه لينك متحرك اون رو به ميله لينك ضامن قفل درب متصل كنن. يك سيم كشي معمولي هم لازمه تا از دستگاه دزدگير به اون پمپ جديد و آژير و حسگر متصل بشه.يك نصاب دزدگير به راحتي ميتونه اين كار رو بكنه و اگر بهانه آوردند مطمئن باشيد دنبال يه كار خيلي ساده و حاضر و آماده ميگردن و اهل كار كردن نيستن.
در مورد مارك و مدل به نظر من همين نمونه هاي رايج كه روي پرايد سوار ميكنن خيلي خوبه. بعضي از اونها امكانات جانبي هم داره و مثلا با شروع حركت ماشين دربها خودبخود قفل ميشه و يا ممكنه بتونين كنترل استارت از راه دور رو هم به اون اضافه كنين. در مورد كد دادن من تا حالا نشنيدم كه لازم باشه اين كار رو خريدار انجام بده و اين يه چيز از قبل تعيين شده است و در شركت سازنده انجام شده.
.........................
اين تبليغ رو الان ديدم..
واقعا تا وقتي اينجور افراد اينطوري روي آهن پاره قيمت ميزنن ديگه تكليف بقيه معلومه..
فكر كنم اين همونيه كه من پارسال رفته بودم سراغش و نهايتا 600 تومان قيمت دادم..البته با موتور روشن و سند و پلاك جديد..عكسهاشم حتما يادتونه كه با يه كاديلاك سبز بود.
حالا با اين وضعيت مونده رو دست صاحب جديدش و ميخواد جبران تمام اين خسارات و كلاهي كه رفته سرش رو از جيب خريدار بعدي در بياره!!
-
ممنون camaro lt عزیز.
خب وقتی 4تا در پمپ داره بازم نیازه که در راننده یکی دیگه از نوع پرایدی( چون فابریکی که مگنتی هست جا نداره دیگه) قرار بگیره؟
مساله سر اینه که این مگنت های خیلی آمپر میکشه! برای همینه هر کسی جرات نمیکنه دست بزنه!!!
نمیشه از روی شاسی هایی که روی در راننده و شاگرد هست برای باز و بسته شدن استفاده کرد؟ چون فرمان 4 تا در رو میده!
-
خیلی ممنون از راهنمایی خوب و استادانه شما دوست عزیز .راستش قضیه ی دست به اچار شدن بنده به 2 چیز برمیگرده یکی اینکه خیلی علاقه دارم به این کار و دومی اینکه بعد از چندین مراجعه به مکانیکی های مختلف (از سال 85 که اولین ماشینم که نوا 58 زرد با کارکرد خیلی کم و در حد صفر بود) متوجه شدم که انها اصلا کارشون رو درست و با انصاف انجام نمیدهند و با تراشیدن هزینه های حداکثری سعی در سرکیسه کردن هرچه بیشتر مشتری دارند و من هم در اخرین مراجعه به مکانیکی که ان هم دو سال پیش بود موتور نوا رو برای تعمیر دادم که پس از هزینه های خیلی سنگین (در ان زمان که پیستون استاندارد مات اصلی 105000 تومان بود و یکدست واشر کامل تعمیر موتور (جعبه ابی مارک رول اصلی )فقط 27000 تومان بود و خلاصه همه ی قیمتها از نصف الان هم کمتر بود من 1100000 تومان برای تعمیر موتور پرداختم به این امید که دیگه خیالم از موتور راحته و نتیجه اینکه بعد از تحویل گرفتن ماشین متوجه شدم موتور از هلالی ته میللنگ شروع به روغن ریزی کرده و من هم که دیگه توان و حوصله مراجعه ی مجدد به مکانیک رو نداشتم ماشین رو مدتی به همون شکل البته با چک کردن پی در پی روغن سوار شدم و چند وقت پیش خودم دست به کار شدم و با یک حرکت خیلی سنگین و سخت تونستم کارتل روغن رو بدون بالا اوردن موتور بیرون بیارم (همان موقعی که میخواستم ماشین رو اتومات کنم و گیربکس و فلایویل باز بود)و انجا بود که با بررسی موتور از زیر و مشاهده قطعات موتور کلی فحش و نفرین نثار مکانیک دزد کردم چرا که تمام پیستونها کهنه بود و یاتاقانها هم همینطور و میللنگ هم اصلا تراشکاری نشده بود در صورتی که پول تراش از من گرفته بود و برای لوازم موتور هم به من یک فاکتور نشان داد و طبق فاکتور پول همه ی قطعات که شامل پیستونها .رینگها.یاتاقانهای ثابت و متحرک.پمپ روغن شمعها.بود رو با من حساب کرد و من متوجه شدم که این نامرد چه کلاهی سر من گزاشته .البته موتور فعلا خوب کار میکنه ولی خوب بالاخره با لوازم کهنه خدا میدونه چقدر کار کنه!!!خلاصه اینکه طی این مدت ما که میکانیک منصف ندیدیم و راستش دیگه هیچ جور نمیتونم به جماعت میکانیک اعتماد کنم (البته بالاخری تو هر حرفه ای خوب و بد وجود داره و من مخلص اون دست مکانیکهای با انصاف هم هستم ).البته باز ماشین رو بررسی میکنم و در نهایت باید به یکی نشون بدم اگه مشکل حل نشه.
-
جناب MJ1970
مشكل شما در مورد مكانيكها دقيقا چيزيه كه اكثريت خودرو سوارها با اون مواجه شدن و البته بيشتر اينو كساني كه دقت زيادي ميكنن ميفهمن.
هميشه مشتريها از من سوال ميكنن كه مكانيك خوب سراغ داري؟
و جواب من به همه اونها اينه كه من ماشينم رو ميبرم پيش رفيق چندين و چند ساله مكانيكي كه دارم و به كارش هم اطمينان دارم و البته باز هم با تمام اين حرفها خودم لباس كار ميپوشم و دست بكار ميشم و از راهنمايي و كمك اون هم استفاده ميكنم.
فكر كنم همين جواب من به اونها كافي باشه كه متوجه بشن هيچ چيزي صد در صد نيست و هر چيزي ممكنه.
متاسفانه در مورد خودروهاي آمريكايي چون همه كس علم و تجربه كافي در مورد اونها رو نداره، ناچارا بايد به اهل فن اون مراجعه كرد و باز هم متاسفانه بيشترين مقدار كم كاري و اهمال و كج دستي و ناشيگري و..توي صنف مكانيكهاي آمريكايي ديده ميشه، چون صاحبان اونها اكثريت خيلي خوب خرج ميكنن و سعي دارن بهترين قطعه رو با بهترين كيفيت روي ماشين ببندن و همين باعث ميشه كه از اين خصلت اونها سوء استفاده بشه.
اينجا هم كساني هستند كه تعميرگاه دارن و البته به كج دستي و نامردي مشهور شدن. عملا قطعه نو رو برميدارن و كهنه جاي اون ميبندن و قطعات نو را كه مشتري آورده دوبرابر قيمت به يكي ديگه ميفروشن.
شايد بهترين كار اين باشه كه با توجه به تجربه و نتيجه كاري كه ديگران در مورد اتومبيل خودشون پيش مكانيكهاي مختلف بردن، به بهترين اونها مراجعه كرد و البته بازهم دقت كنين كه همه چيز رو به دست اون نسپاريد. مثلا قطعات مورد نظر رو كه قراره تراشكاري بشه خودتون به تراشكاري مورد نظر ببريد و تحويل بگيريد و يا براي بستن موتور و مونتاژ اون زمان مشخصي رو با تعميركار هماهنگ كنين تا اون موقع شما هم حضور داشته باشيد و اينجوري احتمال ايجاد چنين مشكلاتي توي تعويض قطعات و يا دستكاري و جابجا كردن اونها خيلي كمتر ميشه.
همينطور گرفتن تمام قطعات كهنه ماشين و مقايسه اون با وضعيتي كه روز اول باز شدن موتور داشته هم ميتونه كمك بزرگي باشه.
-
با کسب اجازه از سایر دوستان در مورد قفل مرکزی بنده یکبار روی نوای قبلیم قفل مرکزی نصب کردم و البته چون خودش قفل مرکزی و پمپ نداشت از 4 عدد پمپ قفل مرکزی پراید استفاده کردم که پمپ درب راننده 4 سیمه بود و دستور بالا پایین سایر دربها رو میداد و البته همه ی سیمها به یک رله ی پرایدی وصل میشه و اگر قفل دربها روان و بدونه ضربه باشه به خوبی هم کار میکنه.
-
خب با توجه به اینکه ساختار بیوک و نوا شبیه هم هستش میشه پمپ های در که از نوع مگنت هست و خیلی آمپر میکشه رو برداشت و بجاش پمپ برقی پرایدی گذاشت!!
-
شما اگر پمپهای فابریک رو دارید که دیگه مشکلی ندارید میتونید از همونها استفاده کنید (در مورد امپر مصرفی نگران نباشید ) مگه چقدر مصرف دارند.چون فقط یک لحظه میخوان درب رو باز یا بسته کنند.فابریک خیلی قویتر و راحتتره.البته از رله ی فابریک ماشینهای امریکایی اطلاعی ندارم ولی توی مثلا همین پراید فقط رله برای یک لحظه برق رو میفرسته و دربها رو باز یا بسته میکنه . فکر نمیکنم فابریک امریکایی هم چیزی غیر این باشه.
-
2 پيوست (پيوستها)
من هم با نظر جناب mj1970 موافقم. پمپهاي اصلي آمريكايي كارايي بسيار بهتر و دوام خيلي بالايي دارن. گاهي بيوكها و نواهايي رو ديدم كه سالها خوابيده بودند و رطوبت و زنگزدگي شديدي داشتند و البته پمپهاي داخل درب اونها بلافاصله با اولين جريان برق 12 ولت ماشين راه افتاده و درست مثل روز اول كار ميكردن. فكر نميكنم هيچ پمپ ديگه اي به اين خوبي و كيفيت كار بده.
دوتا عكس جالب:
ليفتينگ جديد به سبك آمريكايي!!
آخرين مدل شيشه برقي!!
-
والا روی ماشین پدر ( خدابیامرزدش) دزدگیر بود نصاب از باتری یک سیم مستقیم آورده بود و برای هر پمپ رله گذاشته بود!!! به مرور زمان گاهی یک رله میسوخت!!! آخر هم من نفهمیدم جریان چیه!!!!
-
عکسهای جالبی بود.در مورد رله من برای همه ی دربها 1 رله وصل کردم البته بعد از سوزوندن چند تا!!!چون فقط کافیه 2 تا سیم رو اشتباه وصل کنین رله سریع میسوزه . برای وصل کردن اون باید به نصاب دزدگیر مراجعه بفرمایید.