کاظم خان این راه رو برو احتمال زیاد درست شهنقل قول:
برو menu>massaging>options>settings>other>number of saved msgs
وقتی رفتی توی number of saved msgs عددش رو ببر بالا مثلا 900
Printable View
کاظم خان این راه رو برو احتمال زیاد درست شهنقل قول:
برو menu>massaging>options>settings>other>number of saved msgs
وقتی رفتی توی number of saved msgs عددش رو ببر بالا مثلا 900
آخه موزیک پلیر خودش به هم ریخته ریفرش می کنه بعد گیر می کنه.استپ هم میزنی دیگه نمیشه ریفرش کرد مگر اینکه خاموش روشن کنی گوشی رونقل قول:
sada جان به نظر من جز مديا پلير خودش coreplayer و jukebox خوبن اونا رو امتحان كن!
ولي من هيچوقت مشكل ريفرش نداشتم!
مال من999 بود پر نشد توی اینباکس هم همچین مشکلی دارم البته زیاد مهم نیست اما بعضی وقتا لازم میشهنقل قول:
ولی ماله من ریفرش نمیکنه.اعصابم خورد شده.با کورپلیر هم حال نمی کنم.jukebox خوب بود ولی مثل اینکه فقط mp3 می خونه درسته؟ دیگه سراغ ندارید.یا راهنمایی کنید با موزیک پلیر خودش چی کار کنم؟نقل قول:
سلام بچه ها
من چند روزه به مشگل برخوردم مشگل اینه که گوشی من وقتی مموری روشه بالا نمیاد هی ری بوت میشه تا ...
مجبورم مموری رو در بیارم تا گوشی بیاد بالا بعد بذارمش کسی نمیدونه مشکل از چیه؟
نقل قول:
دوست خوبم ممنون مه به سوال های من جواب میدی..من این کار را هم انجام دادم..و گوشی بالا امد..اما پیغام خاصی بهم نداد..ایا باید..پیغام خاصی بدهد..؟؟چون من ابتدا دکمه ستاره..3..و سبز را گرفتم ..وبعد گوشی را روشن کردم..تا کامل روشن شد و هیچ پیغامی نداد.. حتی جندین بار امتحان کردم..ولی هیچ پیغامی نمیده..فکر کنم این روش مربوط به گوشی های قدیمی نوکیا باشه نه این گوشی!!! و همچنان مشکل من در نصب برنامه ها هست...اخه چرا اینجور شده..من قبلا هم چند ماه پیش این کار را کردم..ولی بعد برنامه ها نصب میشد و این مشکل نبود...ایا باید گوشی را بدم بیرون فلاش کنند!!!...تو را خدا کمکم کن..نمیخوام گوشی را بدم بیرون که پدرش در بیاد!!!
:19::19::19::19:
وقتی تاریخ روی سال 2008 هست پیغام زیر را میدهد:
EXPIRE CERTIFICATE
وقتی تاریخ را به سال 2007 برمیگردنم..پیغام زیر میاد:
CERTIFICATE MAY NOT YET BE VALID.EXPIRE OR PHONE`S DATE SETTING MAY BY INCORECT
شما زیاد تاریخ رو بردی عقب.باید بین این 2 تا تاریخ که گفتی بزاری با اختلاف 2 3 ماه.نقل قول:
آره بعضي فرمتها رو ساپورت نميكنه متاسفانه ولي به نظرم pv player رو هم امتحان كني ضرر ندارهنقل قول:
فرمت هايي كه ميخونه:3GPP, MPEG-4, H.263, AVC, Windows Media, RealMedia, AAC, AAC+, WMA, MP3, AMR, QCELP
لينك دانلود:
http://www.divshare.com/download/870775-d08
کد:http://www.divshare.com/download/870775-d08
با سلام خدمت دوستانی که گوشی 5700 فارسی دارند یعنی از وقتی گوشی رو خریدند گوشی فارسی بوده
حالا از شما می خواهم که فایلی که در این آدرس وجود داره رو آپلود کنید زیاد حجم نداره با تشکر
z:\resource\multitap
سعی کنید اگه فایلی با نام PtiFarsi.rsc پیدا کردین بزارین