با همه ی حرفاتون موافقمنقل قول:
با همه ی حرفاتون موافقمنقل قول:
دوست عزیز یه سری مسائل باید تجربه بشه و حالت ثابتی نداره.نقل قول:
اولا شما باید یه بار دستگاه خود رو با آخرین آپدیت به روز کنید.اگه درست نشد اون رو به یک مغازه ی کنسول فروشی برده و با یک هارد دیگه امتحان کنید .اگه مشکل از هارد باشه حتما باید پسش بدید.
سلام.نقل قول:
دوست عزیز من فریم ورم 1.51 هست بنابراین مشکلی از این بابت ندارم ولی میخواستم بپرسم چطوری وقتی یک بازی ای رو خریدم بفهمم که یه وقت فروشنده خودش wave3 رو تبدیل به wave2 نکرده باشه ؟ یعنی بدون اینکه من بخوام این کارو کرده باشه!
نقل قول:سلام به همه ی دوستان عزیز و ببخشید که دارم دیر جواب می دم چون که یه 2 روزی نبودم.نقل قول:
مگه از شما چیزی کم میشه که همه یدونه بخرن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اتفاقا بهتره همه بخرن و لذتشو ببرن چون من 2 هفتست خریدم ولی به اندازه ی 2 سال حال کردم .
فقط هم 4 تا بازی گرفتم :
Re5
geow2
fable2
mk vs dc
دوست عزیز آقا امید من واقعا معذرت می خوام.نمی خواستم بهتون توحین کنم و هیچ منظوری نداشتم.ببخشید اگه بهتون توحین شد.من فقط می خواستم بهتون کمک کرده باشم.من بازم ازتون معذرت می خوام اگه ناراحت شدید
دوست عزیز gorgnama من به شما هم سلام می کنم.من باید بگم ناراحت نمی شم کسی xbox360 بخره.من ناراحتم که چرا دستگاهی به این خوبی از لحاظ قیمت باید با psp برابری کنه.ارزش xbox360 بیشتر از این حرفاس.
با ارزوی موفقیت برای همه ی دوستان عزیز:10::11:
من هم اول میخواستم psp بخرم ولی دیدم 300 قیمتشه تازه یه مموری 4 8 16 میخواد دیگه که حد اقل قیمتش 350 تا 430 تومان میشه ولی حالا میگم خدا رحم کرد psp نخریدم xbox بهترین کنسول دنیاست
شما psp رو با x360 مقایسه میکنی؟ اصلا اینا توی 1 سبک نیستن! psp حالت mobility داره اصلا زمین تا آسمون باهم تفاوت دارن! اگه اینجوریه باید بگیم چرا یک کامپیوتر جدید که بهترین قطعات روش نصب شده و خیلی قویه با یه لپتاب متوسط هم قیمته!!! عزیز این 2 تا ربطی به هم نداره:46:.نقل قول:
در کل دیگه الان خریدن یه psp یه اشتباه بیش نیست چون هم پولتو دور ریختی هم از زمان تولیدش خیلی وقته که گذشته و امکان اومدن نسخه ی 2 آن خیلی زیاده اگرچه خبر هایی هم از اومدن نسخه ی 2 آن شده
دقیقا ناراحتی منم از همینه!!!دو تا دستگاه این همه باهم تفاوت دارن.ولی با این حال قیمتشون یکی هست.در حالی که psp کنسول دستی(پورتابل) و اصلا از لحاظ گرافیک و بازی های اختصاصی و ... به پای ایکس باکس 360 نمی رسه و حتی مقایسه ی اینها هم درست نیست!!!ولی اون وقت باید قیمت 360 به psp برسه و این طوری ارزشهاش کم بشه!!نقل قول:
بابا رفیق من که ناراحت نشدم اومدی به من کمک کنی شاید من خیلی بد نوشتم :40:نقل قول:
میشه یه توضیح راجع به فریمور بدین که چه مزایایی رو اضافه می کنه؟ چطور میشه آپدیت کرد؟