هر روز تعرفه ها گرون تر و قطعی و پاسخگویی بدتر از اون ، باید فکر اساسی کنن مسئولین ، البته اساسا به کارهای اساسی اعتقاد ندارن !
Printable View
هر روز تعرفه ها گرون تر و قطعی و پاسخگویی بدتر از اون ، باید فکر اساسی کنن مسئولین ، البته اساسا به کارهای اساسی اعتقاد ندارن !
منم تا الان ۴ ۵ بار بیشتر در طی ۶ ماه شبانه فعال نکردم اونم برای آپدیت بازی هام از اوریجین و استیم و یوپلی بودهنقل قول:
نیازی نیست میزان دانلود جنابعالی رو بدونم جناب کاراگاه وقتی از دانلود دفاع میکنی!!!!
من با خارجی ها بازی میکنم و تا ۳ ۴ باهاشون هستم آخر هفته به خاطر اختلاف زمانی کاراگاه گجت!!!!
سیمکارت برای دانلود نیست ولی برای بازی هست به خاطر تکنولوژی LTE که پینگ خوبی داره دانشمند!!!!
تو شهر ما سیمکارت برای بازی نیست شمارو نمی دونم.
در ضمن تا 3 4 بازی می کنی دیگه مشکل از خودته 1 درصد ایران هم نصف شب بازی نمی کنن..اونم انلاین.
اون موقع مال ما دانلودر هاست
این محدودیت حجمو کلا بردارن الآن بهتره باور کنید الآن مصرف طوریه که اگه محدودیت حجم نداشته باشیم کمتر مصرف میکنیم :n02:
آدم وقتی پول واسه بسته نامحدود شبانه میده حالا هرچقدر که قیمتش هست میخاد 1 ریال باشه یا 1 میلیون فرقی نمی کنه این حق رو داره توی اون بازه زمانی فعال بودن بسته هرکاری که دلش خواست بکنه حالا بعضیا دانلود می کنن بعضیا بازی می کنن دیگه نه به وزیر ربط داره نه به بعضی کاربرای بی سواد ... در ضمن از اسم بسته نامحدود مشخصه که واسه چی ارائه شده نامحدود ساعت 2 شب اینو ارائه دادن که کاربرایی که میخوان دانلود کنن بخرن نه کسایی که میخان بازی کنن فکر نکنم کسی که بازی می کنه اینترنت نامحدود احتیاج داشته باشه کلا نیم درصد افراد هم شب دانلود نمی کنن با سیمکارت که اونم قطعا فشار به شبکه وارد نمی کنه
محتوای مخفی: اسپم . ترول
این انجمن مدیر نداره ؟
واقعا کسی نیست این صحبتهای بچگانه رو از تاپیک حذف کنه ؟
اومدیم اینجا چهارتا مطلب مفید بخونیم
نیومدیم که دعوای دخترانه ی چندتا بچه دبیرستانی رو ببینیم
----
----
دوستان دقت کردین سرعت دانلود از سرور های مختلف متفاوته
مثلا من با اسپید تست سرعت هشت مگابیت میگیرم اما وقتی با شونزده کانکشن چیزی دانلود میکنم مجموعا سرعت دانلودم به دو مگابایت در ثانیه هم میرسه
اهکنقل قول:
چی شد تو که دانلود نمیکردی حالا شدی دانلودر؟:n08:
خوب خودت مچ خودت رو رو کردی و لو رفتی
فشار به شبکه که اومده فشار به کسایی که دوست دارن همه چی دانلود کنن هم اومده ظاهرا از کامنت ها:n31:نقل قول:
نه داداش به هرکی دانلود می کنه میگن دانلودر(2تا8)
زرشک:n08:
قشنگ معلومه فشار به کی اومده
نقل قول:
کسی که بخواد دانلود کنه دانلود می کنه حالا ایرانسل نشد جای دیگه .. کامنت ما فشار رو نشون داد کامنت شما هم ادبت رو :n09:
دلیلش واضحه: عدم اعتماده. وقتی از بالا تهدید می کنند به زودی کف قیمت تعیین می کنیم، وقتی می ترسیم بسته های خوب حذف بشن، این طور میشه. باید از کل اینترنت بک آپ بگیریم تا اگه اون بالایی هایی ها کرمشون رو ریختند، مشکلی پیش نیاد.نقل قول:
با توجه به کرم بالایی ها، نمیدونم در آینده به سرعت الان می خندیم یا حسرتش رو می خوریم.
به گزارش خبرآنلاین، دیروز یکی از مدیران صحبت از ارزان بودن اینترنت موبایل کرده و گفته بود با هزار تومان میشود یک فیلم دانلود کرد!
خوب این بندگان خدا حقدارند چون با تکنولوژی آشنایی کافی ندارند و به هر چیزی هم اینترنت میگویند!
اما اینترنت یعنی چه؟
آیا در کشوری که پهنای باند 1 مگ موبایل را بین 2000 نفر تقسیم میکنند اینترنت معنی دارد؟
آیا در کشوری که آنتن دائما بین 3 جی و 2.5 جی و 2 جی و... سوئیچ میشود و موبایلها به دلیل معماری غلط اپرتورها داغ میکند و باتری موبایل به همین دلیل زودتر از حد معمول خالی میکند، اینترنت معنی دارد؟
آیا در کشوری که دانلود غیرقانونی فیلم از طریق سرورهای.ir و بهصورت local انجام میشود اینترنت معنی دارد که باافتخار دزدی فیلم و نقض کپیرایت را افتخار دانسته و بگوییم با هزار تومان فیلم دانلود میکنیم؟
آیا در کشوری که حجمی حساب کردن دیتای دریافتی که مصداق بارز کمفروشی است، اینترنت نام میگیرد و کنتوری برای محاسبه اینترنت و اینترانت وجود ندارد و کاربر با یک کلیک حجمش تمام میشود؛ میتوان از اینترنت باکیفیت نام برد؟
اپراتورها که نمیتوانند سرعت استاندارد 3 جی را برای یک کاربر معمولی فراهم کنند، چطور میتوانند از 4 جی حرف بزنند و چطور برخی مغزهای نابغه!!! در حال بحث روی 5 جی در کشور هستند؟
چرا وزارت ارتباطات در زمین اپراتورها افتاده و برای آنها بازی میکند؟ مگر وزیر محترم اولین شعارش کیفیت خدمات نبود؟ که امروز فقط درباره کف قیمت صحبت میکند؟
اگر واقعاً میخواهید معنای اینترنت را بدانید لطفاً سایت یوتیوب را بازکنید تاکمی به سرورهایتان فشار بیاید تا شاید کمی معنی اینترنت را درک کنید. البته پرواضح است اپراتورها ترس دائمی از سایتهایی مانند یوتیوب دارند و هرگز حاضر به باز شدن آن نیستند. به همین خاطر پشت فیلترینگ خیمه زدهاند!
تعریف اینترنت نه در یک کشور پیشرفته بلکه در کشوری که اینترنتش را از ما میگیرد(عراق) شبیه ماست؟ یا در افغانستان شبیه ماست؟
3 گیگ اینترنت موبایل در افغانستان 400 افغانی قیمت دارد (لینک) یعنی 20 هزار تومان! آیا این درست است که سر مردم خود را کلاه بگذاریم و صحبت از ارزانترین کنیم درحالیکه کیفیت زیر صفر است وهیچ کاربری از این وضعیت راضی نیست؟
اصلاً چرا اپراتورها بهجای کمفروشی و زدن جیب مردم بانام «کف قیمت» و «دامپینگ» و ... به فکر کیفیت اینترنت ایران در حد افغانستان نیستند؟ افغانستانی که درآمد متوسط اش کمتر از ایران است. بگذریم از یک کشور غربی که درآمد ماهیانه 2 هزار دلار (7 میلیون تومان) دارد و برای اینترنت نامحدود موبایل باکیفیت بالا و 4 جی در کنار 200 دقیقه مکالمه رایگان فقط ماهی 20 پوند 100 هزار تومان میپردازد که 100 هزار تومان هزینه در کنار درآمد 7 میلیون تومانی ماهانه، رقم ناچیزی است.
اینترنت 4 جی شرکت three (چند برابر سریعتر از 3 جی افغانستان و هزاران بار سریعتر از اینترنت ایران) با مکالمه رایگان از 200 دقیقه در ماه به بالا
کد:http://www.khabaronline.ir/detail/535620/ict/internet
نقل قول:ای خدا یه پول به ما بده یه عقل هم به بعضی هانقل قول:
نمیدونم من که دارم کارمو میکنم خوشحال هم هستم از حذف شدن احتمالی بسته های مزخرف فشار اومده یا بعضی ها که دارن از شدت استرس تموم شدن دانلود های فضایشون اینجا پست میذارن
بحث که به چرت و پرت برسه تموم بشه بهتره
اون میگه دانلود نمیکنم بعد میگه دانلودرم بعد میگه ۲ تا ۸ میشه دانلودر ، نه تو رو خدا ۲۴ ساعته دانلود کن
این یکی هم از شدت حرص حذف شدن بسته پست میذاره بعد به من میگه فشار اومده
نمیدونم بخندم یا گریه کنم از بعضی هانقل قول:
میخواد بک آپ از اینترنت بگیره که سرورهای دیتاسنترش داون نشه و شرکتش از کار نمونه:n08:
سرورهای دیتاسنتر؟؟؟؟؟ شرکت؟؟؟؟ !!!!!!!!!!! من؟؟؟؟نقل قول:
تازه باید کل روز این طور بشه. تازه سرعتش هم باید برسه به حداقل یک گیگ در ثانیه.
این مسخره بازی ها باید یک روز تمام بشه و یک روز هم تمام میشه.
آقا بیخیال شید دیگه، برید توی خصوصی از خجالت هم در بیاید، بنده تاپیک رو مشترکم هی برام پیغام میاد میام میبینم هی شما ها دارین پست میزارین، ما الاف نیستیم که،
اقا من اشتباه کردم( یه اشتباه خوب :n05:)شرمنده .
الان خالی شدی؟تمومه؟
دیگه نمی خوام شخصیت خودمو ببرم زیر رادیکال.ولی بعضی ها انگار علاقه زیادی دارند به این کار
از این بهم فشار میاد که من شروع نکردم بد بختی ولم نمیکنه.
سرور ترکسل
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sent from my D6503 using Tapatalk
اینایی که شارژ میکنن بعد ایرانسل بهشون شارژ رایگان و اینترنت هدیه میده چجوریه؟من 50 تومن شارژ کردم میخواستم بسته بخرم هیچی بهم نداد.من زیاد از ایرانسل سردر نمیارم چون سیمکارت اصلیم همراه اوله.
از مای ایرانسل خریدم
بعد از خرید سیم 4g
ایرانسل سمنان
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
بسته ساعتی 3G
سرعت لحظه ای تا ۴۰۰KB میره ولی میانگین ۲۰۰ بیشتر نیست
روشی هست سیگنال رو به rssi نشون بده توی مودم 3372؟
همه چی مال شهرستان هاست بعد میگن ما امکانات نداریم !نقل قول:
تو تهران سرعت منم همین قدره و بعضا زیر 100 کیلوبایته
من چطور میتونم سرور 3G یا همون آنتن سیگنال دهی رو عوض بکنم و از دکل دیگه ای سروییس بگیرم ؟
3G
ســــــــــبزوار:n33::n20:
این که الان 80KB در ثانیه هستش !نقل قول:
عجب سرعتی!!!!نقل قول:
فرستاده شده از SM-G360Hِ من با Tapatalk
اپلود ۸۰ . دانلود حدود 200نقل قول:
سلام فکر نمی کنم شما خودت بتونی اینکار رو انجام بدی.نقل قول:
خود اپراتور در bsc فکر کنم اینکار رو انجام میده و hand over میشین بین بقیه bts ها حالا یا با جابجایی خودتون و گوشی و تغییر مکان یا با توجه به ظرفیت هر bts و هر sector و ادامه ماجراها.......
دوستان که ساکن مشهد هستن میانگین سرعت دانلود 4G شما چند هستش ؟!
٢٠نقل قول:
نوشته شده توسط [emoji769
بعد عيد خيلي خراب شده
اگه آنتنای منطقتون رو فرکانس های مختلف باشن مثلا یکی رو 2100 یکی رو 2600 یا 1800 اون وقت می تونین توی مودم فقط یک فرکانس رو انتخاب کنین و با عوض کردن اون آنتنتون عوض میشه برای من اینطوری جواب داده و در مورد سرعت هم فرکانس بالاتر بهترهنقل قول:
سلام
ببخشید که اینجا میپرسم ولی بسته مکالمه بلند مدت وفاداری چطوری استفاده میشه؟ زنگ که میزنی از شارژ میره. تا فلان تاریخ هم اعتبار داره. 10 دقیقه مکالمه درون شبکه رایگان تا هف روز دارم.
میشه چند تا از اونهمه همه چیز را مثال بزنید ؟نقل قول:
از سال 83 کاربر اینترنتم ، هنور رنگ adsl ندیدم ! هر چقدر هم صبر کردیم خبری نشد ( فیبر نوری )
مودم وایمکس ایرانسل که داخلی هست را بستم به میله ی آنتن پشت بوم که سیگنال بگیره !
تیری جی ایرانسل کلا یک خط آنتن دارم اونهم داخل حیاط و با rssi 110
حالا خودت بگو امکانات چی هست که داریم ؟
منطقه به منطقه متغییر هست و میشه گفت شانسی هست .
دقیقا منم شرایطم همینطور هست منتها مودم مبین نت داشتم بالای کنتور برق میزاشتم تا آنتن میداد، adsl هم که هیچی.. ایرانسل هم الان تو خونه نت نیس به زور روتر و آنتن و این چیزا یکم نت ایرانسل دارم.نقل قول:
Sent from my D6503 using Tapatalk
خوبه بسته ماهانه جدید ایرانسل پنج گیگ چهارده تومن الان فعالش کردم
Sent from my SM-J110F using Tapatalk
کسی نیست راهنمایی کنه؟نقل قول:
به کسایی که تازه سیم کارت خریداری میکنن هدیه تعلق میگیرهنقل قول:
من تازه سیم خریدم 5 تومن شارژ کردم 1 گیگ هدیه داد به همراه 2000 تومان اعتبار مکالمه
lte تبریز کوی لاله
اپلودش چرا کمه ؟ ولی دانلودش عالیهنقل قول:
اینجا اپلود تا 27 مگ هم میده اما دانلود تا 25 مگ