بله برای منم هنینقده تو پنلم دقت کنی یکی از عکسها دقیقا همینهنقل قول:
فرستاده شده از E6533ِ من با Tapatalk
Printable View
بله برای منم هنینقده تو پنلم دقت کنی یکی از عکسها دقیقا همینهنقل قول:
کامل نه قبلن ها که مشکلی نداشت 3 ساعت که شب بازی م کردم یک بار هم تایم اوت نداشت و قطع نمی شد...همین الان که داشتم پست های رو می خوندم دو بار پشت سر هم قطع شد...دیشب که بازی کردم دو بار قطع شد ولی بعدش اوکی بود کلا الان دو روز هست که مشکل به شدت یه هفته پیش نیست برای من خیلی بهتر شده ولی نه صد در صد....نقل قول:
آره کارشناس بی شعورش به من هم گفت که بازی آنلاین ساپورت نمی کنیم ولی شما اصلا حرفی از بازی آنلاین نیازی نیست بزنی بحث پینگ هم اصلا نیست مشکل قطعی و وصلی و تایم اوت زیاد هست...وقتی نت قطع و وصل بشه فقط برای بازی آنلاین مشکل پیش نمی یاد موارد دیگه هم هست که مشکل پیش میاد مثلا من خودم اون موقع که زیاد قطع و وصل میشد یه پرداخت الان داشتم که همون لحظه که پرداخت انجام شد قطع شد پول رو کم کرد ولی توی سایت پذیرنده نزده بود البته بعد اصلاحی خورد پول برگشت ولی قطع و وصلی و تایم اوت زیاد واسه مواردی مهمی مثل پرداخت آنلاین هم مشکل پیش میاره... در مورد ساپورت نکردن بازی آنلاین هم isp های ایران همینن بی شعور تر از این حرف ها هستن که براشون بازی آنلاین مهم باشه...البته من چون توی شهرکمون که حومه تهران هستیم adsl فقط مخابرات میده isp های معروف adsl هیچکدوم اینجا خدمات نمی دن...شما اگه می تونی از isp های دیگه بگیری تست کن یه بار من یه جا شنیده بودم که بعضی isp های adsl نت مخصوص بازی آنلاین دارن...
در آخر هم این سامانه پاسخ گویی وزارت ارتباطات می تونی ثبت شکایت کنی اتفاقا یه گزینه داره با عنوان "کیفیت اینترنت" که می تونی انتخاب کنی برای شکایت من که ثبت شکایت کردم از خود مخابرات دو روز بعدش زنگ زدن: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
طرح فعال کردمنقل قول:
حالا این حجم برای 183 روز یا هر ماه شارژ میشه ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
والا تو توضیحات نوشته ماه به ماه حجم لحاظ میشه و مثلا حجم این ماه به حجم ماه بعد منتقل نمیشهنقل قول:
منظورم اینه هر ماه 90 گیگ بین الملل داره که هر ماه شارژ میسه براتنقل قول:
سلام قیمت بسته های VDSL و FTTH هم تقریبا مثل ADSL شده کسی از دوستان سرویس های جدید رو گرفته ؟
VDSL
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:FTTH
سلام mr korash منم گرفتم اما انگار حجم کل 6 ماه بود
دوستان به نظرتون حجم مخابرات زود تمام نمیشه؟ انگار اصلا سایتهای داخلی را حساب نمیکنه .
نه عزیز توضیحاتش نوشته که این حجم ماه به ماه لحاظ میشه.نقل قول:
دقيقا ، برا منم همينطور بود عمرا من ميتونستم ٧٥ گيگ ماهيانه استفاده كنم ! ٢٨هزار كشيد رو قبض ، خيلي بي دروپيكر هست اين مخابرات ! تازه قبلش هم از طريق ٢٠٢٠ بهشون گفته بودم بعد از اتمام اينتزنتم طبق قانون بره رو ١٢٨ كه اينكارو نكردن ! شما هم اگر مخابرات هستي هنوز پيش پرداختش كن ! كه رو قبض نياد.نقل قول:
دوستانی که مشکل کم شدن حجم ( ترافیک داخلی رو حساب نمیکنه ) یا توی بازی های آنلاین مشکل دارند برند سایت 195 شکایت کنند
توی گوگل بزنید سامانه شکایت 195 بعدش تلفن ثابت و adsl رو انتخاب کنید و شکایت خودتون رو ثبت کنید.
من که احتمالا بدم جمعش کنن پارس انلاینی چیزی بگیرم تا اومدن پچ wow 1ماه وقت دارم نتمو فیکس کنم :/ اخر فروردین 8 مگ گرفتم تازه داره 360 گیگش تموم میشه 9 گیگ مونده بعدش احتمال زیاد کوچ میکنم میرم بعد از 7 8 سال از مخابرات
دوستان بنده امروز با 2020 تماس گرفتم و گفتن این حجم جشنواره نسیم ماه به ماه شارژ میشه یعنی مثلا من ک 6 ماهه دو مگ(سرعت چهار برابر که میشه 8 مگ) حجم 90 گیگ خارجی گرفتم،هرماه 90 گیگ حجمم میشه و ماه به ماه این 90 گیگ لحاظ میشه و اگر این 90 گیگ قبل اتمام 31 روزه یا 30 روزه تموم بشه سرعت میاد رو 128 ولی اگه حجم بخری باز میاد رو سرعت قبل.
ماله منم هفته پیش خراب شد یه دو سه روز درست شده بود دوباره سه چهار روزی که خراب شدهنقل قول:
هیچ کاریشم نمیشهکرد یهو ۳۰ دقیقه خوبه ۱ دقیقه تایم اوت میده
Sent from my BLA-L29 using Tapatalk
برای من هم تا پریروز خوب بود ولی دوباره دیشب 4 بار توی بازی قطع شد...خاک بر سرها معلوم نیست چه تری زدن توی نت نمی تونن درستش کنن...نقل قول:
سلامنقل قول:
من دو بار با 2020 تماس گرفتم ، گفتن هر ماه همین حجم شارژ میشه :n10:
دوستان تو پورتال مخابرات میتونید وارد بشید ؟
هر چی یوزر پسورد میزنم میگه ارور نامشخص ! و وارد نمیشه ...
سلام چه طرح هاش گرون کرده !!سرعت 1 مگ سالانه 212 تومن واسه 25 گیگ !!! این جوری موبایل به صرفه تره که !!!
از طرح های کمپین با صرفه چیزی نداره این مخابرات الان؟؟؟
سلام.
من به اجبار دارم از اینترنت مخابرات استفاده می کنم. سرعت 8 مگ برداشتم که خط نوسان و قطعی داشت و گفتن خط نمی کشه. حالا رو 4 مگ فیکس کردن و باز سرعت بین 2 تا 4 نوسان داره.
سوالم اینه که با توجه به سرعت 4، سرعت دانلود فایل ها باید چقدر باشه؟ یعنی باید تقسیم بر 8 کنم که بشه 512 یا همون 4 مگ باید باشه؟
دوست عزیز حداکثر کشش سیستم adsl, بیست و چهار مگابیت بر ثانیه هست که بسته بع فاصله از مرکز مخابراتی یرعت کم میشه. هرسرعتی گفتن باید بر 8 تقسیم کنی چون هر هشت بیت میشه یک بایت.نقل قول:
اون حجم منصفانه هر ماه هست که میتونی مصرف کنی نه کل سالنقل قول:
کسی از دوستان از سرویس VDSL استفاده می کنه؟
یا اطلاعات موثق از هزینه های اولیه و کیفیت اون داره؟
دوستان کسی در این رابطه نظری نداره ؟نقل قول:
در ضمن میخایم اینترنت مخابرات و قطع کنیم از یه شرکت دیگه بگیریم . خطمون هم در حال حاضر معمولیه مشکلی نداره ...
ولی مخابرات تهدید کرد گفت اگه قطع کنی خطتون و کاری میکنیم از هیچ شرکتی نتونی سرویس بگیری . حالا نمیدونم فیبر میخان بکنن یا چی خودم چون حضورا نرفتم خبر ندارم .
کسی جدیدا با همچین پدیده ای روبرو نشده ؟
به 195 شکایت کنیم تو این مورد فایده ای داره ؟
دوستان کسی در این رابطه نظری نداره ؟نقل قول:
در ضمن میخایم اینترنت مخابرات و قطع کنیم از یه شرکت دیگه بگیریم . خطمون هم در حال حاضر معمولیه مشکلی نداره ...
ولی مخابرات تهدید کرد گفت اگه قطع کنی خطتون و کاری میکنیم از هیچ شرکتی نتونی سرویس بگیری . حالا نمیدونم فیبر میخان بکنن یا چی خودم چون حضورا نرفتم خبر ندارم .
کسی جدیدا با همچین پدیده ای روبرو نشده ؟
به 195 شکایت کنیم تو این مورد فایده ای داره ؟
زیاد حرف میزنند ولشون کن
تو دوباره زنگ بزن اگه گفت چرا میخواید برید بگو ، حجمش کمه یا میخوام برم روی دیتا
البته میتونند محدودیت بزارند که نتونی از جایی بگیری و فقط باید از خودشون بگیری
ولی مثل اینکه شاتل و اسیا تک ارائه میدن ( طبق گفته جهرمی )
با سلام
دوستان من با این وضعیت چیکار کنم
میخوام برم فردا لغو کنم
هیچکاری نمیتونم کنم همش قطع و وصل میشه
چند دفعه هم زنگ زدم به 2020 کاری نکردن
قطع کردم ، چند روز بعد اینترنت پارس آنلاین وصل شد بدون مشکل هیچ خاصی ! :n24:نقل قول:
مخابرات خیلی هار شده ...
همیشه اذیت میکرد ولی دیگه تهدید رسمی نداشتیم قبلا :n23:
.....................................
خب دادم جمعش کردن الان نمیدونم پارس بگیرم یا شاتل :/ 300 تومن مودم +vdsl2/adsl2 خریدم دیروز موند رو دستم میگن به 4 تا مجتمع کلا میدیم 250 میفروشمش کسی خواست مدل : TP-link w9970 v2نقل قول:
طرح 150گیگ نامحدود مخابرات تهران شبانه نداره؟
سلام،من سرعتم 512 هست تا چند روز قبل سرعت دانلودم 124 بود ولی الان رسیده به 40-50 :| میخوام کلا قطعش کنم با این که نامحدوده خیلی رفته رومخ.چه شرکتی توصیه میکنید ؟
سلام من دیروز درخواست تخلیه دادم امروز هم شکایت ثبت کردم تو 195 ولی فقط اکانتمو پاک کردن و تو سایت زده سرویس قطع شده ولی هنوز چراغ رانژه روشنه(دیگه ای پی نمیده ) :/ میخواستم ببینم عادیه؟ چقدر طول میکشه؟ چون از پارس آنلاین در خواست سرویس کرم دیروز برگشت خورده گفتن خط پره
من تو پنل قسمت تغییر سرویس طرح نسیم رو نمی بینمنقل قول:
نقل قول:
شما کارمند مخابرات هستید؟ این لیست بالا رو از کجا آوردید من هر چی میگردم تو هیچ سایتی نیست جز اینجا
با 2020 و یا عوامل فروش تماس برقرار کنید. این طرح الان در بیشتر استان ها دایره و به گفته ی دوستان چون بعضی طرح هایش برای برخی مشترکین امکان فعالسازی نداره در پنل بعضی دوستان وجود نداره.نقل قول:
به هیچ وجه پیشنهاد نمیکنم از اینترنت مخابرات استفاده کنید واقعا به درد نخوره
من خطم فیبرنوریه مجبورم از مخابرات بگیرم ، این طرح 2 مگ و 40 گیگش چطوریه کسی استفاده کرده ؟؟
من از طرح 2 مگ 160 گیگ داخلی (40 گ بین الملل) در استان هرمزگان استفاده میکنم. خطم روی 8 مگابیت بسته شده. سرعتم خوبه اما کیفیت میتونست بهر باشه.نقل قول:
البته پیشنهاد میدم طرح جدید نسیم رو بخرید که سرعت دو برابر طرح خریداری شده رو بهتون میده.
Pinging 8.8.8.8 with 32 bytes of data:
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=175ms TTL=116
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=171ms TTL=116
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=171ms TTL=116
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=172ms TTL=116
Pinging 4.2.2.4 with 32 bytes of data:
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=168ms TTL=50
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=166ms TTL=50
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=168ms TTL=50
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=165ms TTL=50
سلام
آیا امکانش هست مثلا من یک میلیون تومن اینترنت مخابرات رو شارژ و مصرف کنم و دو ماه بعد رو قبض بیاد و پرداخت کنم؟
دوستانی که بازی های آنلاین میزنند و مشکل داشتند متن زیر رو بخونند
بعد 2 ماه چند روزی هست دیگ مشکلی توی بازی های انلاین نیست
بازی رینبو برای پی سی ، بازی های Xbox - ps4 و گوشی خود به خود مشکلش حل شده ولی بازی هایی مثل PUBG و gta v باید مراحل زیر رو برید تا Cache بازی پاک بشه و بازی بدون مشکل اجرا بشه.
توی استیم خودتون برید روی بازی راست کلیک کنید properties رو بزنید local file و سپس verifiy intergrity رو بزنید ( حدودا 10 دقیقه طول میکشه حداکثرم 20 دقیقه )
بعدش برید داخل بازی و مشکل بر طرف شده
توی Gta v اگه با ارور Connection lost - unknown network error مواجه شدید مراحل زیر رو برید
روی cmd راست کلیک کنید و Run as administrator بزنید و دستور زیر رو بنویسید.
netsh interface ipv4 show subinterface
کارت های شبکه رو مشاهده میکنید مثلا Wi-fi - Ethernet و... از هر کدوم که استفاده میکنید توی متن زیر جایگزین کنید.
netsh interface ipv4 set subinterface “Esm network shoma” mtu=1450 store=persistent
جای esm network shoma اسم اون شبکه ای که وصلید رو بزنید برای مشاهده اسم شبکه Control panel برید سپس به Network and Sharing Center برید و سمت راست رو به روی Connections اسم شبکه شما رو زده !
سپس کامپیوتر رو ریستارت کرده و تموم :)