اگه انصرافی یا اخراجی از دانشگاه باشی 6 ماه و اگه درست تموم شده باشه 1 سال فرصت داری تکلیف خدمتت رو مشخص کنینقل قول:
Printable View
اگه انصرافی یا اخراجی از دانشگاه باشی 6 ماه و اگه درست تموم شده باشه 1 سال فرصت داری تکلیف خدمتت رو مشخص کنینقل قول:
سلام
هم رزمان عزیز:
تحت پوشش بهزیستی کمکی در مسائل مربوطه سربازی میکنه؟؟ مثلا خودمون رو به شهر خودمون انتقال بدهیم!!(قبلا داداشی ازش برای معافیت استفاده کرده ومن نمی تونم)
تحت پوشش بهزیستی بودن یکی از آیتم های در شهر خود خدمت کردن هست ولی صد در صد نیست،ولی شما تمام مدارک لازم رو با خودت ببر و ارایه بدهنقل قول:
خودم به شخصه یک مورد دیدم تو آموزشی که از این مورد تحت پوشش استفاده کرد و هیچ نتیجه ای نگرفت
سال نو همگی مبارک:n16:
درخواست تعویق دادم به نظرتون معمولا موافقت میکنند؟
بله امکانش خیلی زیادهنقل قول:
به درخواستتون موافقت میشه
سلام
دوستان بنده الان فقط خودم تنها موندم کنار پدر و مادرم
پدرم 72 سالشه و کلا مشکلات قلبی و دیابت داره ....
برادر بزرگم موقع کنکورش کفالت پدرم رو بعهده گرفته الان حدود 5 یا 6 سالی هست ازدواج کرده معلم هم هست که از شانس من میتونست معافیت رو بدونه کفالت به دست بیاره
برادر وسطی هم سربازی رفته
خواهرام هم همه ازدواج کردند
هیچ راهی نیست بنده معافیت بگیرم
یک کلام نه!نقل قول:
مگر اینکه اگه معافیت پزشکی داداشت 100% هست بره اونجوری معاف شه که شما کفیل شی که اونم داداشت قبول نمیکنه.
برای مادربزگ و اینا هم اگه شرایط داشته باشی میتونی اقدام کنی.
دوستان سلام. میخواستم بدونم من صفر اول شماره حساب رو تو برگه درخواست وارد نکردم و شماره حسابم 12 رقمیه. میخواستم بدونم این صفر ابتدایی که ننوشتم مشکل ساز میشه یا نه؟
من 14 اسفند دفترچه رو ارسال کرده بودمنقل قول:
19 اسفند برگ سبز آماده شده بود، به تاریخ اول تیر 93
درخاست تعجیل دادم که بعد از 4 روز اس ام اس اومد که با درخواست تعجیل شما موافقت شده است.
صفرهای اول مزوبط به شماره حساب های بانک سپه هستش که بزاری یا نزاری تفاوتی نداره. (موقع وارد کردن شماره حساب توسط اپراتور بانک، هرچقدر عدد باشه وارد میشه، بقیه خود به خود صفر وارد میشه)نقل قول:
با سلام خدمت اساتید بزگوار
آقا من مدت خدمت رو پاره وقت یعنی همون بعد از ظهراش رو میخوام برم جایی کار مرتبط با رشتم بکنم
اگر ازش بخوام برام بیمه کامل رد کنه مثلا خودم بگم از حقوقم کامل کم کنه یا خودم بیمم رو کامل بهش بپدازم که بعدا برام سابقه بشه آیا همچین چیزی امکانش هست ... بعدا میتونم از این بیمه و سابقه کار استفاده کنم یا نه چون خدمت میرفم کل اینا منتفی هست ؟؟؟
با تشکر
آخه تو یکی از پستها خوندم که اولین صفر رو مثل اینکه باید وارد کنی تا 13 رقمی بشه. من فقط از اولین عدد شروع کردم. یعنی 4 تا صفر قبلشو ننوشتم. والا اون پست رو خوندم شک کردم الانم که شما این طور میگی. آخر نفهمیدیم کدومش درسته :n03:
همیشه بدونید که اپراتور بانک وقتی داره شماره حساب رو وارد میکنه اعداد از راست به چپ ثبت میشن!یعنی اینکه خود سیستم اول صفر های شماره حساب شما رو میذارهنقل قول:
ولی
ولی این رو هم بگم من 16 ماه در حسابداری کار کردم و اولین ماهی که حقوق پرسنل رو حساب کردم و با شماره حساب های بدون صفر(فکر میکردم مشکلی نداره)از خود بانک سپه برگشت خورد و مجبور شدم صفرهاشو خودم بذارم
کلا این رو از من داشته باش
همیشه مشخصاتت رو کامل بنویس
وقتی از آموزشی برگشتین و موقع تقسیم یه فرم به شما میدن که ازتون میخوان شماره حسابت رو توش بنویسی و اگه مشکل داره درستش کنی اون موقع میتونی تصحیحش کنی
وقتی شما سرباز هستید نمیتونید دو جا بیمه باشیدنقل قول:
تمام سربازا بیمه نیروهای مسلح هستند و در صورتی که شما بیمه دیگری برای خودتون پرداخت کنید خلاف قانون هست و شما و بیمه گذار مجرم هستید
ممنون.پس یعنی بعدا میشه ردیفش کرد؟ نگرانیم از اینه که بعدا مشکل ساز بشه و برای درست کردنش صد تا اتاق و نهاد بری و از این قسم گرفتاریها. آخه من دیدم 4 تا صفر قبل اعداد اصلی بود و اصلا فکر نمیکردم اون 4 تا صفر رو هم باید وارد کنم
آره بعدا میتونی اصلاحش کنینقل قول:
خودشون یه فرم بهت میدن بعد آموزشی اونجا صحیحش رو بنویس و تمام
هیچ دنگ و فنگ هم نداره
دوستان وضعیت منشی ها از نظر مرخصی و بقیه چیز ها چطوره؟
امکانات اضافی هم دارن نسبت به بقیه؟:n29:
سلام دوستان
تگه بخوام تاریخ اعزامم رو تمدید کنم باید چکار کنم؟ چیز خاصی میخواد؟ لطفا هرکسی که اطلاع دقیقی داره بگه . چون در اسرع وقت میخوام اعزامم رو تمدید کنم؟ :n13: :n28:
در مجموع بله از مرخصی ساعتی بگیر تا بیکاری بله خیلی بهترهنقل قول:
منشی ها کارشون تنظیم لوحه نگهبانی و تعیین و تکلیف کارهای سایر افراد گروهبان طی برنامه ای که بهشون ابلاغ میشه،جواب دادن تلفن،حضور و غیاب سرشماری،هماهنگی گروهان با گردان،نامه نگاری و پیگیری امور و تهیه لیست افراد برای رجوع به بهداری و تحویل گرفتن اسناد سربازا برای پیگیری در کارگزینی و ...نقل قول:
شرایط:دست خط خوب
محاسن:هیچ وقت پست نمیدی،یک جا نشستی،سفارش جهت گرفتن درجه خوب
معایب:تلف شدن و صرف شدن وقتت برای امور گروهان،نبودن زیاد با رفقا و خلق هزاران خاطره شیرین،ارجاع حس حسودی،نداشتن استقلال نسبی،مسعولیت و ...
پ ن : من املام خوبه ولی جای همزه رو بلد نیستم (مسعولیت)
بله که شرایط خاصی میخوادنقل قول:
شما با شرایط خاص باید به پلیس +10 رجوع کنید
مثل:مدارک شکستگی و حادثه از بهداری نیرو انتظامی،فوت یکی از بستگان،وجود بیماری و مساعل پزشکی و ...
دوستان یک نصیحت.قصد تخریب روحیه ندارم فقط میخوام واقعیتو بگم.تا اگر افتادید ناجا تا میتونید کاری کنید که در مرز خدمت نکنید.
تایید شهادت جمشید دانایی فر ، یکی از پنج مرزبان ربوده شده توسط گروهک تروریستی جیشالعدل
ارسال توسط: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ۰۴ فروردین ۱۳۹۳ در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
معاون امنیتی و انتظامی استاندار سیستان و بلوچستان خبر شهادت یکی از مرزبانان ربوده شده ایرانی توسط گروهک تروریستی را تایید کرد.
به گزارش سایت خبرده ، علی اصغر میرشکاری گفت: بر اساس تحقیقات به عمل آمده خبر شهادت یکی از پنج مرزبان ایرانی تایید شده است.گروهک تروریستی رباینده پنج مرزبان ایرانی از منطقه مرزی جکیگور در جنوب سیستان و بلوچستان یکشنبه شب ادعا کرد که یکی از مرزبانان به نام جمشید دانایی فر را به شهادت رسانده است.وی که با خبرگزاری جمهوری اسلامی گفتگو می کرد، افزود: ˈجمشید دانایی فرˈ تنها درجه دار از میان پنج مرزبان ربوده شده به شهادت رسیده است.
اعضای گروهک تروریستی موسوم به جیش العدل ۱۷ بهمن ماه گذشته پنج مرزبان ایرانی را در منطقه جکیگور شهرستان سرباز در جنوب سیستان و بلوچستان ربودند.ˈموسی دانایی فرˈ برادر کوچکتر مرزبان جمشید دانایی فر گفت: جمشید دانایی فر متولد ۱۳۶۶ محمد آباد سیستان و دارای مدرک دیپلم است که از سه سال پیش در مرزبانی مشغول به خدمت شده است.وی افزود: جمشید دوسال پیش ازدواج کرده و نخستین فرزندش ۱۰ روزه است و هنوز پدر و فرزند، یکدیگر را ندیده اند.
سایت خبرده ، شهادت این مرزبان غیور را تسلیت عرض نموه و از درگاه ایزد منان برای خانواده آن شهید گرانقدر و مظلوم ، صبر مسئلت می نماید.
دوست عزیز با تشکرنقل قول:
ولی چه کار میتونند بکنند این بنده خداها که دست خودشون نیست تو مرز خدمت بکنند یا نه
تو آموزشی :نقل قول:
1- اگه شهر خودشون خدمت کنند معمولا 5 شنبه و جمعه ها میفرستنشون خونه
2- معمولا رژه و تیر اندازی و تمرینات و ... نمیرن
3- معمولا منشی یه اتاق کار واسه خودش داره و کلا سرو کارش نوشتن و دستورات فرمانده گروهان هست
معمولا میگردن از افراد معاف از رزم منشی میکنند و یا اگه هم کسی سفارششو کرده باشند
ولی منشی بشید خیلی به نفعتونه . همون روز اول اموزشی اگه شرایطو مسائد دیدید سریع و گاز انبری خودتونو نشون بدید ! :n26:
من 28 بهمن ترخیص شدم، چون 7 ماه کسر داشتم (البته 8 ماه و 10 روز، جوابش رو دیر دادن ما هم نتونستیم کامل استفاده کنیم) از قبل مدارک ترخیصی ندادم، فرماندهی آشرقی گفته بود کارت تا عید میاد هنوز خبری نشده.
دوستانی که اون حدود ترخصی شدن کارتشون اومده یا نه؟
سلام دوستان .
چندتا سوال دارم .
1.خدمت سال 93 چند ماهه؟
2. آیا کسری پدر جبهه هنوز هست؟
1-معلوم نیست، فعلا تغییر رسمی اعلام نشده.نقل قول:
2- اگه متولد سال 72 و ماقبل باشین و غیبت، فرار و... نداشته باشین شامل میشه.
به غیر از محاسنی که نام بردی بقیه حرفات کاملا درسته. اولین کسی هستی که می بینم میفهمه منشی چقدر کار داره. و معایبی که گفتی خیلی درستند مخصوصا زیاد نبودن با رفقا ثبت نشدن خاطره با اونا و...نقل قول:
در مجموع به نظرم اگه کسی آدم با وجدانی باشه نباید بره سمت منشی شدن چون بهش سخت میگذره ولی اگه آدمی باشه که فقط به فکر خودش باشه میتونه این 2ماه رو بیشتر از بقیه خوش بگذرونه
بی کاری؟؟؟؟ اگه فقط دستم بهت میرسید...:n02: با اینکه بیش از 1 سال از اون زمان میگذره ولی نمک پاشیدی به زخمم با این حرفتنقل قول:
بله بیکاری. امار گرفتن حضور غیاب و پشت میز نشستن نسبت به پست دادن پاسبخش شدن و رژه های طاقت فرسا بیکاری محسوب میشه.بخاطر پست و رژه 3 ماه کمردرد داشتم.ولی منشی هامون همشون چاق شده بودن.بله دوست من به نسبت بیکاری محسوب میشه. شاید اگر 4-4 پست میدادی این حرفو نممیزدینقل قول:
دوستان واسه بردن گوشی به داخل بعد میان دوره و دور از چشم دژبان ها چه ترفندی رو پیشنهاد میدید ؟:n02:
و اینکه اگه دژبان بفهمه و بگیرش چی میشه ؟
بچه ها من یه اشتباه بزرگی کردم
امریه قرارگاه خاتم بودم
اونجا پام شکست و همینو ردم بهونه و نتقالی گرفتم به سپاه شهرمون (قرارگاه شهرمون پروژه نداره)
آقا حالا میفهمم چه اشتباه بزرگی مرتکب شما
دوستان بنظرتون راهی واسه برگشت هست؟ قانونا میشه دوباره برگردم؟
پادگان شهید دستغیت جهرم (جهنم سبز ) رو مثال میزنمنقل قول:
از بعد از میان دوره که خودمم دوست داشتم موبایل با خودم ببرم و نوع چک کردن دژبان ها رو میدیدم اونا هیچ وقت از کسی نخواستم پوتینش رو در بیاده
شما به نظر من میتونید موبایل رو قلا از اینکه وارد پادگان بشید بذارید کف پوتین و بعد با هنر خودتون که نشکنه راه برید
فقط میدونم یه بنده خدایی گوشی رو میخواست یواشکب ببره داخل و دژبان فهمید موبایل و داد به امانت یه مغازه که بعد از پایان آموزشی بگیره و دفترچه مرخصی رو ازش گرفت
اونم موند و یکم خواهش و التماس کرد و دوباره بهش برگردوند
یه ریسکه !
شما تسویه حساب کردین و الآن دوباره نمیتونید به راحتی برگردید به یگان قبلینقل قول:
شما میتونید تمام مراحل رو کی رفتید دوباره از همین الآن اینجا شروع کنید
فقط چون از اونجا تسویه گرفتین دیگه سخته که برگردید
دوست عزیز میشه برد، به خودت و حرکاتت بستگی داره و از همه مهم تر باید یه چیز مهمی هم داشته باشی :n05: (خودت میفمی که چی میگم)نقل قول:
آموزش بازداشت زیاد نمیزنن ولی اگه گرفتن باید خودت رو برای چند چیز (یکیش آماده کنی)
1- بازداشت (البته اضافه نداره)
2- لغو مرخصی تا آخر دوره
3- از همه سخت تره، برگه همه رو میدن برن، تو رو چند روزی نگه میدارن، جلو دوره بعدی ها هم کمی خرابت میکنن. اگه کسی میگه نمیشه بدونه که خیلی هم قشنگ میشه.
من حاضرم سر پروژه قبلی که تسویه کردم نرم و حاضرم هر کدوم از پروژه هاشون برم، بیشتر راهنمایی کنیدنقل قول:
دوستان کمک کنید واسم مهمه
برای خرید یا گرفتن معافی یا پابان خدمت هنوز هیچ راه و روشی وجود نداره ؟
کسی آشنایی چیزی نداره بتونه با هزینه کردن کاری انجام بده برام و بتونم معافی ،چیزی بگیرم ؟
ممنون
1.خوب کسی که پدرش 22 ماه جبهه بوده چقدر کسری میگیره؟نقل قول:
2.آیا سال 93 هم این کسری رو میشه گرقت؟
حالا نمیخواد حرص بخوری.. نه آدمها شبیه همدیگه هستند نه شرایط خدمت. شما بخشی از کارای منشی ها رو میبینی. همونطوری که اون منشی های شما که به قول شما چاق شده بودند هم تمام سختی های شما رو نمیدیدند. ولی من به عنوان کسی که هم پست دادم -نگهبانی و گشتی- هم کارای منشی رو دوشم بود کاملا با شرایط آشنام. من 5 کیلو تو 2 ماه آموزشی لاغر کردم.نقل قول:
پ.ن : لطفا این بحثو ادامه ندید. جوابی نمیخواستم بدم فقط به خاطر اینکه گفتی منشی هاتون چاق شدن در یک آن خون جلو چشمام رو گرفت:n02:
=============================
اینو دارم بعدا اضافه میکنم (دیشب خوابم میومد نمیفهمیدم چی داری میگی:n23:)
دیشب اینو ندیدم وگرنه...:n25:نقل قول:
شاید اگر 4-4 پست میدادی این حرفو نممیزدی
الان من چی بهت بگم...؟ فقط یه توصیه ی برادرانه بهت میکنم (نه تو اینجا بلکه کلا به درد میخوره) هیچوقت درمورد چیزی که حتی درموردش 1% هم شک داری صحبت نکن.. چه رسد به اینکه...!
با توجه به سیستم جامع ناجا و کارت های هوشمند از راههای غیر قانونی امکانش خیلی خیلی کم و تقریبا صفر هست، از دست کسی بر میاد که خیلی بالا بالا ها باشه اونم نمیاد به خاطر من و شما خودش رو خراب کنه و زیر سوال ببره.نقل قول:
اگه 72 و ماقبلش هستین و غیبت ندارین:نقل قول:
1- اگه 22 ماه تمام منطقه عملیاتی داشته باشه اگه اشتباه نکنم حدود 6 یا 7 ماه میشه.
2- فعلا که مسئولین در مورد سال 93 سکوت کردن ولی صحبت از کاهش معافیت ها و افزایش زمان خدمت بود، احتمال داره به کل حذف و یا کمتر بشه.
شما فکر کن 2 سال باید خدمت کنی . حالا 22 یا 24 زیاد فرقی به حال شما نداره
فقط دعا کنید نیفتید تو ارتش که ... :n27: