کیفیت خط شما خیلی عالیه . با 2020 تماس بگیرید و درخواست بدید خطتون رو روی 10 مگابیت ببندند چون روی 8 بسته شده، ممکن یک الی دو روز طول بکشهنقل قول:
Printable View
کیفیت خط شما خیلی عالیه . با 2020 تماس بگیرید و درخواست بدید خطتون رو روی 10 مگابیت ببندند چون روی 8 بسته شده، ممکن یک الی دو روز طول بکشهنقل قول:
مال من هم رو 10 مگ بستن امروز ولی سرعت دانلود از 500 بالاتر نمیره... از سرورهای مختلف امتحان کردم (داخلی و خارجی)
1 مگ 46440 توماننقل قول:
2 مگ 79920 تومان
البته در تبریز ارائه نمیشن
اخرش خطم رو رو 4 مگ بستن و میتونم روزی 7 گیگ دانلود کنم ولی اقای نماینده شما که گفتین میتونیم 8 گیگ با مگا دانلود کنیم که
Line State :Showtime Modulation :G.DMT Annex Mode :ANNEX_A Downstream Upstream SNR Margin :15.0 7.0 db Line Attenuation :50.5 25.5 db Data Rate :4096 960 kbps Max Rate :6944 1160 kbps POWER :19.0 12.0 dbm CRC :0 0
ولی یک مشکلی هست اونم اینه که الان برا من 10 روززه زده بودن از تاریخ 20 به من 500 مگابایت حجم داده بودن اون داره تموم میشه الان باید چیکار کنم
چون اکانت شما 2 مگ جشنواره هست که نهایتا 4 مگ سرعت میده البته برای اکثر یوزرها روی 380 لیمیت شدهنقل قول:
تمدید کنیننقل قول:
اقای نماینده پس پرداخت هست الان موندم چه کنمنقل قول:
می تونین حجم بزنیننقل قول:
اون رو بزنم فقط تو این ماه باید مصرف کنم که ممکن نیست برای نقدی کردن باید برم مخابرات خیلی کارو سخت کردننقل قول:
نه حجم اضافه فقط تو پس پرداخت واسه ی ماه دیگه هم می مونه ولی متاسفانه تو پیش پرداخت نمیمونهنقل قول:
الان من شارز رو زدم مطمنید واسه ماه بعد میمونه
ببخشید اگر از 2020 درخواست 10 مگابیت کنم مشکلی که نداره با یک تلفن روی 10 مگابیت می بندند،ضمنا خطم کیفیت خوبی داره و تا 16 مگابیت میکشه تا کجا مخابرات میبند اگر هزینه اضافی بدیم روی 16 مگابیت میبندند یا نه با تشکر ؟؟؟؟؟
بله میمونه ولی فقط برای یکماه دیگه. اگه اکانت شما از مخابرات باشه باید جمع آوری کنین دوباره جشنواره بگیریننقل قول:
شما اگه اکانت جشنواره بگیرین رو 10 مگ می بندهنقل قول:
مثلن ماه بعد که که به من 2 مگ میدن راستی ماهانه مگا پس پرداخت چنده و اینکه 2 گیگ که ماه بعد میدن اونم میشه واسه ماه دیگه بمونه
نه اون حجمی که اضافه میگیرین فقط واسه ی ماه دیگه می مونه نه حجم خود سرویس . قیمت مگا با 2 گیگ حجم ماهی 15120 هستنقل قول:
تو قبض هم همون 15120 و میزنن یا بیشتر میشهنقل قول:
به نظرتون با این خط مشکل قطع و وصل ندارم که نمیدونم چرا گیر میدادن که خطم نمیکشه این خط که مشکلی نداره
Line State :Showtime Modulation :G.DMT Annex Mode :ANNEX_A Downstream Upstream SNR Margin :15.0 7.0 db Line Attenuation :50.5 25.5 db Data Rate :4096 960 kbps Max Rate :7008 1168 kbps POWER :19.0 12.0 dbm CRC :0 0
نه دیگه 3888 تومن هم به ازای هر گیگ اضافه میشه. 15120 هم واسه ی یک ماهه و معمولا قبض تلفن 45 روز یکبار میاد یعنی ماله 45 روزو حساب می کنن نه یکماهنقل قول:
خب من گفتم بهتون که میکشه و مشکلی نداره.نقل قول:
نه مال ما هر 60 روز یک بار میاد اینم 10 روزه زدن ماه بعد ماهیانه میزنن درسته
سلام آقای نماینده ببخشید الان سرویسم اولترا هست چطور میتونم تغییر بدم و جشنواره بگیرم تا روی 10 مگا ببندند، الان روی 8 مگا بستن باید سرعت دانلود چقدر باشد مال من از امروز بسته شده دانلودم روی 450 می باشد و قبلا یه توضیحی هم در مورد استفاده از چند لینک توضیحی داده بودید یکمی بیشتر توضیح بدید تا ما هم با حداکثر سرعت (900الی 950 )بتونیم دانلود کنیم معذرت همیشه به شما دردسر میدیم با تشکر%%%
اگه دو ماهه بیاد یعنی 15120*2 میاد رو قبضتون + شارژ حجم های اضافینقل قول:
اقای نماینده مخابرات داره یواش یواش محدود میکنه قبلن میشد 8.5 گیگ رو دانلود کرد ولی لان شده 7.4 گیگ
سلام دوست عزیز. من واقعا خوشحال میشم از اینکه بتونم کمکی بهتون بکنم. اگه بخواین اکانت جشنواره بگیرین همونطور که قبلا هم گفتم باید تشریف ببرید مرکز آزادی (چهارراه ابوریحان) و اکانتتونو جمع آوری کنین بعد می تونین اکانت جشنواره بگیرین. اما توجه داشته باشین که اونجا ازتون می پرسن چرا می خواین جمع آوری کنین نگین که میخواین اکانت جشنواره بگیرین. بگین میخواین از یه شرکت دیگه اینترنت بگیرین وگرنه جمع آوری نمیکنن. بعد میتونیم اکانت جشنواره رو براتون بزنیم.نقل قول:
در مورد چند لینک همزمان باید به اطلاعتون برسونم که در دانلود رایگان شبانه سرعت دانلود یک لینک رو پایین میارن و برای اینکه تقریبا بتونین به سرعت دانلود روزانه برسین باید سعی کنین از چند دانلود به طور همزمان با نرم افزارهای دانلود که میشه گفت IDM بهتر از بقیه عمل میکنه استفاده کنین و در قسمت زمانبندی -> فایل های موجود در یک صف -> دانلود همزمان فایل ها -> تعداد اونها رو افزایش بدین تا مقداری که سرعت قابل قبول براتون بدست بیاد.
بله همینطوره الان خیلی سخته که بتونیم به همون سرعت روزانه برسیم ولی میتونیم با چند لینک همزمان خودمونو بهش نزدیکتر کنیم مخصوصا در مورد لینک های خارج کشور. ولی باور کنین بازم همین قدر هم در مقایسه با شرکت های دیگه خیلی عالیه و در هیچ شرکتی نمیتونین به این اندازه دانلود رایگان داشته باشین. یعنی تفاوت فاحشی بین مخابرات و دیگر شرکت ها وجود داره.نقل قول:
ولی درسته 7.5 گیگ دانلود رو هیچ شرکتی نمیده
میدونین چرا چون هیچ شرکت قدرت اینکارو ندارهنقل قول:
بالاخره سرعت دانلود جشنواره بیشتره یا کمتر؟؟ :n02:نقل قول:
مال من رو فرمودین جشنواره اس ولی خوب 450 - 500 بیشتر سرعت نمیده... حالا خط چه روی 4 مگ بسته شده باشه چه روی 10 مگ...
آقای نماینده بالاخره سرعت باید با این وضعیت خط و پهنای باند ذیل(سرویس اولترا) چقدر باشد روی 8 مگا بیشتر از 450 نمیده::::
Downstream Upstream SNR Margin :24.2 32.7 db Line Attenuation :27.0 17.7 db Data Rate :7999 504 kbps Max Rate :16660 2240 kbps CRC :2 0
ممنون از پاسخ شما.....نقل قول:
البته من میتونم به عنوان مشترک غیر خانگی درخواست بدم.....
خیلی ممنون میشم در مورد سرعتا هم راهمایی بفرمایید... مثلا الان ۱۲۸مخابرات رو ۳۵سرعتش بسته شده ایا ۵۱۲ و ۱مگ هم چند برابر سرعت اسمی هستن یا خیر؟
....
در مورد قیمتا هم ۵۱۲ رو فک کنم زدن ۳۹ تومن.... این با قیمت ۱مگی که شما دادید,کمی عجیبه... ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
از طریق اکانتینگ محدود شدیدنقل قول:
از سر خط هم تست کنید ببینید سرعت همین هست یا خیر
ببخشید منظور از اکانتینگ محدود شدم چیست و باید چکار کنم ضمنا از سرخط تست کنم منظور شما چیه شرمنده اطلاعات زیادی ندارم%%نقل قول:
اکانت شما جشنواره نیست اولتراست و سرعت دانلودتون هم باید حدودای 900 باشه. چون اکانتتون جدیده ممکنه یکمی طول بکشه ببرن رو 7 یا 8 مگ . البته اگه تا شنبه بالا نبردن با پشتیبانی تماس بگیرین اگه مشکلی داشتین به من بگین تا خودم باهاشون تماس بگیرمنقل قول:
اکانت شما هیچ مشکلی نداره و رو 8 مگ بسته شده و باید 950-900 رو بده. با پشتیبانی تماس بگیرین حل میشهنقل قول:
من خودم زنگ زدم سرعت دانلود اولترای همارا 192 هستش تمام شرکت دانلودشون خیلی پایین هست فعلن مخابرات قوی ترین شرکت تا اینکه رقیب پیدا کنه
من چند روز پیش زنگ زدم و دیروز هم بردن رو 10 مگ (DataRate=9999) ولی سرعت دانلود 450 هست...نقل قول:
خیلی ممنون که جواب میدین :n01:
این مشکل برای من هم بود که مال من رو 2 مگ بسته بودن باید زنگ بزنی پیگیری کنینقل قول:
آقای نماینده با 2020 تماس گرفتم گفتن خط شما مشکلی نداره فقط روی سیستمتان نرمافزار TeamViewer نصب کنید مشکل حل میشود ولی نرم افزار TeamViewer بنظرم برای کنترل کامپیوتر از راه دور می باشد بنظر جنابعالی با این نرم افزار مشکل حل میشود؟نقل قول: