دوستان به سوالات پیش و پا افتاده ما هم جواب بدید.نقل قول:
*همه دارن از سیستم های 4~5 میلیونی صحبت میکنن، آدم خجالت میکشه همچین سوال هایی بپرسه:n03:
دوستان به سوالات پیش و پا افتاده ما هم جواب بدید.نقل قول:
*همه دارن از سیستم های 4~5 میلیونی صحبت میکنن، آدم خجالت میکشه همچین سوال هایی بپرسه:n03:
سلام دوسته من راستش من 206 ندارم و اطلاعی ندارم از اون اگه نه حتما راهنماییتون میکردمنقل قول:
اما اونجور که معلومه کراس اور نداره تیوتر و باند خودش به پخش وصله .
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط aquamarinaquamarin [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببخشید من مسافرت بودم و چند روزی خدمتتون نبودم. عید قربان رو هم با تاخیر خدمت همگی عزیزان تبریک عرض میکنم.:n16:
در مورد قطعاتتون من خیلی موافق به هزینه برای امپ نیستم.(تو چپاسخ قبلی هم خواستم بنویستم ارزش ندارن که نونش جاافتاده :n02:)ولی میتونید یه 6604 تهیه کنید.اما ساب رو نمیتونه درایو کنه و باید برای ساب هم به فکر یه امپ جدا باشید.
این ست برای داشتن یه موزیک تو ماشین در حد قیمتی خودش خوبه اما اگر بخواهید صدای باکیفیت تری داشته باشید بهتره قطعاتتون رو ارتقاء بدین.
خودتون الان از صدا راضی هستید؟
ان شاءالله فردا کلیه محصولات گلیدن موجود خواهد شد و قیمتهای دقیق رو بنده سوال میکنم و خدمتتون عرض میکنم.فقط شما و دیگر دوستان لطف کنید نوع قظعه ای رو که میخواید بنویسید. مثلا کامپ چه مدلی یا چه رده ای؟نقل قول:
حمید جان عرض ارادت.نقل قول:
کل مطالبتون رو مطالعه و استفاده کردم.امیر حسین عزیزم هم که واقعا سنگ تموم گذاشتن اما من آخرش برات 200.4 و زیرو dc میگیرم.میخوای بخواه نمیخوای هم بخواه:n19:
با سلام :
آقا حمید پشت آمپ من که مسیو هستش دور ولوم گین اگه اشتباه نکنم از عدد 0.2 داره تا 4 حالا در حالت خوب و ایده آل اون جهت ولوم باید به سمت کدوم عدد باید بره ؟ خروجی پخش 4 ولته
با تشکر
نقل قول:
ما مخلصیم :n40:
میگم حالا اگه PP بخوایم یعنی نمیگیری برامون ؟:n24:
مرسی همچنین تبریک به شما و سایر دوستان، خب والا تنها مشکل تو وضوح صدا هست، که وضح خوبی به نظر من نداره، کیفیتش بد نیست، خب پس با صحبتهای شما بهتره کلا تعویض کنم ،من زیاد با ساب موافق نیستم ، بیشتر قصد دارم یه ضبط با کیفیت البته حتما پنل رنگی و باندهای خوب بعلاوه یه آمپلی ببنم. خیلی هم نمیخوام هزینه کنم به نظر شما یه سیستم خوب با این سه قطعه چی بخرم خوب هست؟ مرسی از راهنمایات.نقل قول:
دوستان یه پخش تصویری خوب معرفی میکنید ترجیحا 2din انشالله که ماشینمون رو دیر تحویل بدن پولمون به این هم برسه ( اگر 1din هم هست که ارزش خرید بالاتری داره لطف کنید بگین)
این مشخصات رو داشته باشه
1- بلوتوث و USB و AUX و اگر شد کارت SD هم بخوره ( آخری خیلی مهم نیست )
2-قابلیت اتصال به دوربین عقب
3-کیفیت صدای خوب ( حداقل در حد همین 8019)
4-حداقل 3 جفت RCA
5-بشه با هزینه معقول روش نویگیشن راه انداخت
6-بشه با هزینه معقول شبکه های تلویزیونی رو روش گرفت (این خیلی مهم نیست)
7-حدالامکان کابل ها و رابط ها همراهش باشه مجبور نشم پول یه پخش رو خورد خورد بدم اکسسوری بخرم
8-صداش تیز نباشه
9-توی نور آفتاب قابل استفاده باشه
-------------------------------------------------
نظرتون در مورد DNR 8035BT کنوود چیه؟
میشه از نویگیشن موبایل روی این پخش ها استفاده کرد؟
سلام.نقل قول:
باید کاملا بسته باشه یعنی روی 4 ولت.
ارادت.همونطور که دیشب عرض کردم pp تموم شده و کلش از قبل به نوعی پیش فروش یا به سفارش کنار گذاشته شده بود.من خودم دو جفت برای دو نفر از دوستان که یکیشون از بار قبلی و یکی دیگه هم از حدود 3 ماه پیش خریدشون رو قطعی کرده بودن گرفتم.شما هم بهت قول میدم همین dc راضیتون میکنه.نقل قول:
بدون ساب یعنی لذت و هیجان =0:n03:نقل قول:
نوشته شده توسط aquamarinaquamarin [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همه فکر میکنن ساب بستن یعنی گوم گوم کردن و لرزش و ویبره بازی.نه میشه از ساب خوب یه نمه بیس عالی سوار بر موزیک گرفت و رنج رو کامل کرد.
به نظر من از ساب قافل نشو.یه ساب 10 تو باکس کوچیک صدای خیلی خوبی بهتون میده. یه جفت کامپوننت هم جلو داشته باشید طاقچه هم تعطیل.لذت گوش دادن به موسیقی خوب رو با این روش واقعا میچسبه.
شما پقدر بودجه دارین؟
حمید جان دو دین پایونیر میتونی بگیری.بالاترین مدل وجدیدترین.8850bt اگر موجود باشه فکر کنم 2 باشه قیمتش.یه مدل پائینترش هم 5850bt هست که حدود 1350-1400 هست.هر دو 7 اینچی و سه خروجی 4 ولت دارن.نقل قول:
درود گرامی، والا خیلی نمیتونم هزینه کنم ولی اونچه که مهمه قصد بستن سیستمو دارم . حالا که شما میفرمایید بدون ساب معنایی نداره اگر امکانش هست شما یه سیستم مناسب با قیمت مناسب معرفی کنید نهایتا اینه که طی چند وقت قطعاتشو میخرم، :n02: فکر کنم ضبط و باندهای خودمم باید میفروشم. ضبطتم deh-x2750 و باندای عقب 6965s و باندای جلو هم که g104sr . سپاسنقل قول:
تا 2 خوبه بین 8850 پایونیر و 8035 کدوم بهتره؟نقل قول:
فک کنم 8035 باید جنش صداش مثل 8019 خودم باشه
صدای پایونییره که تیز نیست؟
8035 وای فای داره فک کنم.
روی کدوم میشه نویگیشن با نقشه های ایران راه انداخت و حدودا چقدر هزینه میبره؟
سلامنقل قول:
بدون ساب یعنی لذت و هیجان =0
همه فکر میکنن ساب بستن یعنی گوم گوم کردن و لرزش و ویبره بازی.نه میشه از ساب خوب یه نمه بیس عالی سوار بر موزیک گرفت و رنج رو کامل کرد.
کاش اینو قبلا به من هم گفته بودید.
سلام
از دوستان کسی 117 الپاین داشته یا باهاش کار کرده؟
اینکه میگن همش بنکینگ میکنه سرعت خوندنه usb خیلی کم هستش کلا کار باهاش عذابه زاسته یا نه؟
چون این موضوع رو از چندین نفر که باهاش کار کردن شنیدم
میخوام برای تیبا فعلا دوتا باند بگیرم و به پخش فابریک خودش ببندم و بعدا هم یه پخش بگیرم و بعدانتراا :n27: یه امپ هم بگیرم. اهل ساب که نیستم فقط میخوام یه چیزی که کیفیت صدای خوبی داشته باشه و سردرد نیاره و و خسته کننده نباشه.
بودجه هم 300-400 برای باند فعلن میتونم بدم :n18:
اخلاقمم جوریه که وقتی اهنگ میزارم اصلا توجه نمیکنم خواننده چی میگه:n31: فقط به صدا و ریتم اهنگ و بیس و تریبل اینجورچیزا دقت میکنم :n01:
با تشکر از دوستان :n16:
سلام باند بیضی یا گرد ؟ اهل سوراخ کردن تاقچه عقب هستین یا نه ؟ :n02:نقل قول:
سلام:n18:نقل قول:
اره بابا سوراخش میکنم مهم نیست :n02:
منظورتون اینه کامپونت ببندم رو تاقچه؟ من صدای کامپونت رو تا حالا اصلا نشنیدم کیفیت که خب مسلما داره ولی از لحاظ بیس چی خیلی خیلی کم نیست؟
:n18::n16:
نه، منظور ایشون دقیقا چیزی بود که گفتن.نقل قول:
باند ها بعضی ها بیضی هستند و بعضی دیگه گرد (که کمپوننت ها هم از این دسته هستند)
ایشون پرسیدن که گرد میخوای یا بیضی.
و یک سوال هم خودم بپرسم از اساتید:
اگه 2 تا باند مستقیم به پخش وصل باشه، و 2 یا 4 تای دیگه به امپلی متصل باشه ، مشکلی پیش میاد!؟
*مثلا ممکنه باند هایی که روی آمپلی هستند تاخیر داشته باشن و باعث بهم ریختگی صدا بشن!؟
نه ! ولی خب اون خروجی پخش کنار آمپلی فایر اصلا به گوش نمیاد !کار بیهوده ای هست - مگر اینک بخوای صدا فراگیر بشه که اونم با دو دست کامپ یا کواک برای عقب و جلو میشه !نقل قول:
سلام به دوستان گرامی و اقا حمید من یه سوال داشتم ممنون میشم جواب بدید:n16:
میخام میدرنج بخرم رفتم عباسی اونجا هر کی مارکی که خودش داشتو پیش نهاد میکرد و میگفت برند دیگه اشغاله
به نظر استادان گرامی کدوم برند بهتره (mtx-power sound-digital audio-dragster)
سلام دوستان
اقا منبع اين دمپينگ و عايق صدا و حرارت و ... كجاست؟
فوم، ابر، شونه تخم مرغ ي ...
ممنون
با سپاس:
آقا حمید"
hpf را تا 100 روی یخش تنظیم کردم گین آمپ را تا 3.5 بردم بالا
حالا به نظر شما اگر hpf را تا 125 بذارم از اون ور گین را بیارم روی 4 به نظر شما منطقیه ؟
یا اینکه روی تنظیمات دیگه پخش کار کنم؟
با تشکر
سلام صبحتون بخیر.ولادت حضرت امام هادی (ع) رو خدمت عزیزان تبریک عرض میکنم.:n16::n12:نقل قول:
به نظر من ابتدا لوازمتون رو بفروشید تا نقد بشین بعد خورد خورد با هم میریم جلو.ماشینت رو یکبار دیگه بفرمائید چی هست؟
سلام مسلم جان. من تقریبا همیشه مخصوصا تو خوصویها و تماسهای تلفنی به همه این موضوع رو میگم.نمیدونم چطور شما از قلم افتادین.:n03:نقل قول:
سلام.نقل قول:
کامپوننت نسبت به کواکسیال از حجم بیس کمتری برخورداره.لذا بهتره برای استیج جلو یک جفت کامپوننت و برای عقب رو طاقچه یک جفت کواکسیال بیضی یا دو جفت کواکسیال گرد تهیه کنید.
سلامنقل قول:
من با MTX بیشتر موافقم.
سلامنقل قول:
منظورتون از منبع رو متوجه نشدم.؟
سلامنقل قول:
فرکانس با گین کاملا فرق داره و هیچ ربطی به هم ندارن.
گین و تنظیم کردن اون ولتاژ خروجی پخش رو با ورودی امپ تنظیم میکنه.
کات کردن و فرکانس کات دادن برایی بالاتر برند کیفیت خروجی صدا با توجه به توانائیهای درایور هست.هرچقدر نقطه کات آف فرکانس رو بالاتر ببرید صدا به سمت میدرنج میل میکنه. و برعکس به سمت مید باس و باس.
به طور عموم در حالت HPF:
برای درایورهای 10cm بهتره نقطه کات از 125 به بالا انتخاب بشه
برای درایورهای 13cm بهتره نقطه کات 100 هرتز انتخاب بشه.
برای درایورهای 16cm نیز بهتره این نقطه 80 هرتز انتخاب بشه.
موفق باشید.
سلامنقل قول:
بحث 2DIN که فعلا کنسل شد طبق صحبتها درسته؟
ممنون آقا حمید :
با توجه به اینکه من 2 تا آمپ دارم برای آینکه کات آف باند 10 cm که از روی پخش باید روی 125 باشه آیا برای باند بیضی عقب جهت جلوگیری از تداخل کات آف با باند جلو می تونم از روی
امپ hpf را تنظیم کنم؟
کامل نهنقل قول:
فعلا در حال برآوردهای مالی و فنی ام.
گفتم برای این بحث فعلا عجله ندارم
مرسی گرامی ماشین پراید صبا هست، پس فعلا بدرود تا فروش لوازم خودم. حدودا چقدر باید جور کنم؟نقل قول:
سلامنقل قول:
من تقریبا همیشه مخصوصا تو خصوصیها و تماسهای تلفنی به همه این موضوع رو میگم.نمیدونم چطور شما از قلم افتادین
نه نفرمایید داداش مشکلی نیست.
بحث رو یکم بازتر میکنم.
راستش تازه که تو بحث Car Audio وارد شده بودم گفتم ساب نمیخوام.
شما فرمودید کواک ببند و با پخش 850 دراومد پام.
بررسی صدها پست شما که اصلا شماره نداره و تجربه 19 سالتون نظرمو تغییر داد.الان هم اطلاعاتم بالاتر رفته و هم مخصوصا انتظاراتم.
حالا میبینم شما چقدر زیاد رو استیج جلو و ساب تاکید می کنید.
اصلا نمیدونستم ساب اینقدر تو اغناء بیس و بالاخص تکمیل رنج فرکانسی و هیجان مهمه.
همیشه فکر میکردم کواک و کامپ همون حدنهاییه که من میخوام.با توجه به اصل قیمت مناسب.
البته هنوز نه آمپ بستم نه کامپ. پس اون تفکیک کامپ و نرمی بیس کواک به گوشم نخورده تا بهتر بتونم تصمیم بگیرم.
ممنون از این همه زحمات بیدریغ و کمکهای بی شائبه شما به همه دوستان.
بازم میگم کارتون واقعا خیلی درسته.
ممنون حمیدخاننقل قول:
خب برای استیج جلو کامپوننت چی پیشنهاد میدین و برای عقب کواکسیال چی پیشنهاد میدین. ؟؟ برای هرکدوم 300 الی 400 بشه خوبه. البته کم کم میگیریم :n01:
بازم ممنون که انقدر خوبین :n16::n18:
نقل قول:
آقا حمید یه سوال برام پیش اومد:
امروز پخش ماشین رو باز کرده بودم (پخش فابریک 206 مدل 95 )
*از این بلوتوث دارها مارک کوروز
پشت پخش یک برچسب بود که در مورد سیمکشی سوکت ها توضیح داده بود!
یه چیزی توجهم رو جلب کرد:
2 جفت پین توی سوکت آزاد بودن که با توجه به توضیحات روی برچسب " line out 1 " و " line out 2 " بود!
اینا چی هستند؟ امکانش هست همون خروجی آمپلی باشه!؟
**توی تنظیمات هم یه گزینه on و off برای line out هست.
***بفکرم رسید که خروجی آمپلی باشن، چون توی همون سوکت سیم ریموت آمپلی هم هست.
و اینم از تجروبیات ناچیز خودم بگم:
هفته پیش باند 2503i پایونیر رو با پخش JVC KD-R406 قدیمی تست کردم (روی هر خروجی 19rms میده)
کلا نا امید کننده بود! بدون کوچکترین بیسی!
ولی همون باند با این پخش فابریک 206 کل ماشین رو به لرزه انداخته بود! من که کلا تعجب کرده بودم از قدرت خروجی این پخش...
روی پخش نوشته 4 تا 25 وات ولی اگه بخوام با 19rms ای که روی پخش jvc نوشته بود مقایسه کنم، حداقل توان این پخش بالای 30~35 وات هست!
و این بازم در یک مورد دیگه نگران کننده هست! هیتسینک پشت پخش، عبارت هست از یک صفحه فلزی کوچیک! و من شک دارم بتونه گرمای حاصل از همچین توانی رو کنترل کنه.
سلامنقل قول:
بله اگر بتونید هر دو کات رو از فیلترهای امپ استفاده کنید نه پخش بهتره.
ارادت.حدود 1500 برای داشتن یه سیستم ساده حد اقلی اما با کیفیت و استاندارد.نقل قول:
خواهش میکنم.شما لطف دارید و من رو شرمنده میکنید.:n40:نقل قول:
بله من به دوستانی که ساب نمیخوان میگم برای داشتن باس ناچار باید از کواک 9*6 استفاده کنند.ولی واقعا باس یک ساب با کیفیت تاثیر بالائی تو لذت بردن از موسیقی خوب داره.
مخلصم.تو این رنج البته کمی بیشتر میتونید هلیکس e62 بگیرید اما ابه خاظر ضعیف بودن محصولات هلیکس (در کنار کیفیت صدای خوبشون) من کمتر دیگه پیشنهاد میکنم.چون اصلا نمیشه بهشون فشار بیاریم.نقل قول:
من پیشنهاد میکنم پولتون رو جمع کنید حالا که داری کم کم میای جلو یه جفت sqx165 بگیری قیمتش 760 تومن شده.بعد برای امپ و یه ساب هم تو باکس اقدام کنید.موافقین؟
عقب هم از فکر کواک بیاید بیرون.این نظر منه.اما اگر مسر هستید بعدا برای اون هم یه فکری میکنیم.
سلام.نقل قول:
بعید میدونم خروجی داشته باشن.احتمالا دکوری هستن چون من هیچ پخش 206 فابریک رو ندیدم که خروجی Low Level داشته باشه .
در مورد تجربتون هم جالبه که تونسته به این اسپیکر یه تکانی بده:n08:
سلام :n18:نقل قول:
والا خیلی دوست دارم ولی اصلا دلم نمیاد برای صدا تو ماشین انقدر هزینه کنم :n01: قدیم یه باندی رو گفته بودید اسمش 609 بود mc یا co فکر کنم. نمیشه همینو ببندم فعلنه راضی بشم ازش.:n27: قیمتش الان چنده؟
من دوباره پیدام شد :n08:
میگم این داستان پروسسور هم چه داستانیه برای خودش:n02:
دیدم توی این فروم و فروم های همسایه و حتی فروم های خارجکی بچه ها میگن بیا پشت پخشت یه پروسسور مثلا بیت وان بگذار دیگه باقی چیزا رو بسپار دست اون ... کیفیت میشه توپ
حالا یه مشکلی برام پیش اومده
به نظر من یکی از مهم ترین بخش ها توی کیفیت صدای خروجی: DAC هست ( البته به شرطی که سورس مناسب داشته باشیم وگرنه برای MP3 که دیگه از کیفیت صحبت نکنیم بهتره)
وقتی خروجی پخش ما آنالوگ هست ما در هر صورت داریم از چیپ DAC پخشمون استفاده میکنیم و پروسسور تنها کاری که برای ما میکنه جدا سازیه دامنه فرکانسی به بازه های دلخواه ما و با تنظیمات پیشرفته تر و فرستادنشون به آمپ هست.
اضافه کردن پروسسور به خودی خود یعنی افزودن نویز اون هم قبل از آمپ که خودش باعث میشه نویز تشدید بشه ( اینا همش ذهنیات من هست اگر اشتباهه بگید)
پس به نظر شما اگر میخوایم کیفیت رو حفظ کنیم بهتر نیست به جای افزودن پروسسور بعد از پخش . خود پخش رو به صورتی انتخاب کنیم که جواب گوی نیاز ما باشه؟
یا اینکه پخشی رو انتخاب کنیم که خروجی دیجیتال داشته باشه و وظیفه تبدیل دیجیتال به آنالوگ رو به پروسسور بعدش بسپاره ( داریم این پخش رو؟! )
خود این چیپ DAC که روی پروسسور ها هست نسبت به DAC روی پخش ها در چه حدی قرار داره؟
نمیشه از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که اتفاقا کارایی بسیار زیادی دارند و حتی برخی مدل ها دارای هارد دیسک داخلی هستند به همراه پروسسور توی ماشین استفاده کرد؟ میدونم دستگاه هایی مثل bit play هست اما خوب قیمت آنچنانی دارند.
توی سیستم های خونگی خیلی ها این کار رو میکنن که به جای یک سورس گران قیمت از یه سورس بسیار ارزون قیمت که فرمت های lossless رو پشتیبانی کنه و خروجی دیجیتال داشته باشه به علاوه یه DAC خوب استفاده میکنند وخروجی در حد سیستم های چند برابر قیمت خودشون میگیرند.
اگر کل بحث به درد این فروم نمیخوره دوستان بگن توی پیغام خصوصی اذیتشون کنم. :n16:
سلام .نقل قول:
اقا خیلی پیچیدش کردی حرف dac و خروجی انالوگ و دیجیتال و استفاده از اپتیکال پخش و نویز و این چیزا :n02:
ببین خیلی ساده اینجوری میشه اگر شما از پروسسور استفاده کنی 90درصد صدایی که میگیری برمیگرده به پروسسور و 10% از اون برمیگزده به پخش یعنی عملا انتخاب پخش زیاد مهم نیس اما اگر نخواید از پروسسور استفاده کنین پخش های خیلی خوبی هم هستن که صدای خوبی داشته باشن مثلا 7998 الپاین و 7949 الپاین و 786 و 956 و 955 کلاریون و 9887 و p99 و سری odr و d2 کلاریون و ... اینجور چیزا.
اما باز اینا برمیگرده به انتخاب بقیه قطعات و هدف شما که 4وی باشه سیستمتون یا 3وی .
اگر 4وی میخوای ببندید باید برای پخش حداقل بالای 2500 هزینه کنید که به صرفه نیس خرید یه پروسسور مثه بیت وان هم اقتصادی تر و هم صدای بهتری بهتون تحویل میده اما اگر بحث 3وی باشه باید یه پخش خوش صدا گیر بیارین که خیلی راحت تر و بیشتر به کارتون میاد که نتورک ببندید و به صدای دلخواه برسین.
باز بحث پخش های دودین فرق داره:n02:
برای اون سوالتون هم میشه به جای پخش از ایپاد استفاده کرد و وصلش کرد به بیت وان بدون داشتن پخش
مطمعن باشید بیشتر از یک تکان ساده هست.:n04:نقل قول:
تو اولین فرصت یه فیلم میگیرم تا ببینید ایران خودرو تو پخش سنگ تموم گذاشته:n02:
Iran khodro vas l90 kenwood gozashte pakhsheshoنقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk
سلامنقل قول:
ببخشید که من نظر میدم ولی اتفاقا خروجی داره خروجی خوبی هم داره تنها مشکلش اینه که 1 جفت میشه ازش خروجی گرفت
سیم ریموت آمپلی هم داره
من تا همین 1 هفته پیش پخش 7150 داشتم چون پنلشو ازم دزدیدن و نتونستم که پیدا کنم دیگه بیخیال شدم و میخواستم یه پخش دیگه بخرم که دیدم به همین پخش فابریکش میخوره هرجا که نصاب بودن بردن گفتن نمیشه!!!
خودم 3=4 تا تندیل 2 به 1 خریدم و 2 تا فیش RC با سیم لحیم کردم و طبق نقشه خود پخش وصل کردم به جرات می تونم بگم 5 درصد فقط کیفیت صدا فرق کرده تنها ایرادش نداشتن اکولایزر همین ولی من ازش راضیم
موفق باشید
اکولایزر داره ولی فقط bass و treble قابل تنظیم هست.نقل قول:
*از دفترچه راهنمای پخش، نقل قول میکنم:
*صفحه 7 دفترچه راهنما اینو نوشته!نقل قول:
نکته:تنها در حالت EQ OFF مقادیر bass و treble قابل تنظیم هستند
*تو ماشین قبلیم که 206 مدل 93 بود که پخشش با این فرق داشت هم همینطور بود! یعنی باید EQ رو روی OFF قرار میدادم تا تنظیمات دستی فعال میشد.
سلام .
این تنظیم گین برای این قطعات ( پخش 3850 - آمپ 3602 - باند 6965v3 ) درسته ؟!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تنظیمات اکولایزر پخش چجور باشه با توجه به تجربه اساتید ؟
دوستان براي كامپنونت جلو سه وي خوبه يا دو وي با يه دونه ساب
ممنون
با درود :
آقا حمید بعد از اینکه گین آمپ را روی 4 ولت یا 3.5 میذارم اسپیکر ها شروع به تق تق می کند توی بعد از یه ولوم به بالا حالا به نظر شما گین را کم کنم یا تنظیم خاصی روی پخش داره که بتونم گین را بالا ببرم تا از نهایت کیفیت آمپ بهره ببرم ؟
با تشکر