با سلامنقل قول:
برای مشترک های جدید شبانه رایگان نداره. فقط ظاهرا برای مشترکان قدیمی در پنل هست.
برای بازی هم طاهرا بعید زنگ برنید که پروفایل گیم رو براتون فعال بکنند که کمی پینگ بهتر بشه.
Sent from my E2333 using Tapatalk
Printable View
با سلامنقل قول:
برای مشترک های جدید شبانه رایگان نداره. فقط ظاهرا برای مشترکان قدیمی در پنل هست.
برای بازی هم طاهرا بعید زنگ برنید که پروفایل گیم رو براتون فعال بکنند که کمی پینگ بهتر بشه.
من دو سال پیش از مخابرات رفتم پارس آنلاین ... الانم از پارس آنلاین رفتم ایرانسل ... نیای سمت پارس آنلاین بهتره ... برای بازی هم اصلا خوب نیست ... بازی های که من تست کردم FIFA17 - Starwars - NFSنقل قول:
مرسی از شما و بقیه ولی با این عگس سرویس خودم بهتر هست من الان دارم بین85 تا 89 دارم با این حساب زیادی تفاوتی نیس من فکر کردم این قدر تعریف می کنن از پارس انلاین وضعیت گیمینگ بهتر هست ولی گویا بهتر نیس و در همون سطح هستنقل قول:
بله حجم رو الکی محاسبه میکنه پشتیبانی هم پاسخگو نیست. اگه میتونید از isp دیگه سرویس بگیرید.نقل قول:
گول پینگ پایین رو نخورید. پارس آنلاین پینگ 20 هم بده وقتی هر 5 دقیقه اینترنت 10-20 تا و time out میده اصلا نمیشه بازی کرد. این پینگ الان به هیچ دردی نمیخوره یه پینگ 200 بدون time out ازین پینگ بهتره.نقل قول:
مرسی از شما و بقیه ولی با این عگس سرویس خودم بهتر هست من الان دارم بین85 تا 89 دارم با این حساب زیادی تفاوتی نیس من فکر کردم این قدر تعریف می کنن از پارس انلاین وضعیت گیمینگ بهتر هست ولی گویا بهتر نیس و در همون سطح هست
این دوستمون اوضاعش خیلی هم خوبه. نگاهی به وضعیت سرویس من بندازید!!نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پارس آنلاین به حجم دزدی معروفه، منم به علت حجم دزدی از پارس آنلاین رفتم، پشتیبانی هم تماس بگیری خیلی پاسخگو نیست و خیلی پیگیر باید باشی و وقت بزاری بتونی ثابت کنی شاید حجم رفته رو برگیردونن و این روال همینجوری ادامه داره! شما حجم عادی مصرف رو هم کنترل کنی میفهمی بسیار بیشتر از مصرف حجم کم می کنه!نقل قول:
من تازه پروفایل گیم داشتم با پینگ زیره 100 و بدون تایم اوت و زمانیکه فیفا 17 بازی می کردم از هر 10 بازی حداقل 2 تاش مپرید بیرون!!!
یعنی هیچ کدوم از دوستان از شرایط تایم رایگان اطلاع نداره؟نقل قول:
واقعا ممنون میشم اگه جواب بدید، آخه تایم رایگان خیلی واسم مهمه.
با سلامنقل قول:
دوست عزیز اگر که الان مشترک پارس آنلاین نیستید برای مشترکان جدید، شبانه رایگان نداره.
اونهایی هم که از قبل دارند، هم تاجایی که من میدونم محدودیت خاصی نداره.
منم قبل از مخابرات پارس آنلاین داشتم گیر یدونه از همین آب دار ها (به قول خودت:n33:) تو پشتیبانی افتادم! جواب داد؛ گفت سلام اپراتور شمارهی فلان. آقا اصلا یادم رفت چی میخواستم بگم:n19:نقل قول:
نقل قول:32 گیگ دانلود از شاتل لند رو 40 گیگ محاسبه کرده.نقل قول:
من هم به خاطر پینگ پایین های وب رو ول کردم اومدم روی پارس آنلاین، این شده وضعیتمون
آخه اینترانت ایران چی داره که من 8 گیگ بیشتر دانلود کرده باشم؟
باز اگر اینترنت عادی بود میشد بهانه اورد که شاید یه دستگاهی اتوماتیک آپدیت شده و استفاده روزمره بوده و از این چیزا!