من که از حریدش پشیمون شدم قیمتش غیر منصفانه شدهنقل قول:
Printable View
من که از حریدش پشیمون شدم قیمتش غیر منصفانه شدهنقل قول:
برای خرید گیرنده دیجیتال فقط سراغ ایکس ویژن برو چون با وجود اینکه قیمتش توی رنج بقیه مدلهای بازاره ولی خدمات خیلی خوبی ارائه میده و اگه دستگاهت به مشکلی بر بخوره سریع براش آپدیت ارائه میدن . به خاطر همین پشتیبانی معتبری که داره بازار فروش dvbt دستشه .نقل قول:
من مدل 353 رو بهت پیشنهاد میدم چون کاملترین ویژگیها رو داره و یه کابل hdmi هم روی خود دستگاه میدن .
تصاویر ارسالی از صدا و سیما که حتی HD هم نیست ولی Full HD بودن این گیرنده ها برای پخش فیلم وتصویر از usb یه ویژگی خوب حساب میشه .
گیرنده های انرژی سیستم چطوره ؟
به نظر من از روی مشخصاتش عیب بزرگش فقط ساپورت نکردن mkv بود ولی در عوض قیمت خیلی مناسبی داره وصدای ac3 را پشتیبانی میکنه
چطور همه فایلی را پخش کرد؟ اخه تو مشخصاتش فقط divx و xdvi و و vob را نوشته ساپورت میکنهنقل قول:
سلامنقل قول:
میخاستم بپرسم شما که دستگاه رو اپدیت کردین چه فرقی با قبلش کرده ؟؟
من یه ایکس ویژن 232 خریدم لازمه آپدیتش کنم . با آپدیت چه چیزیش بهتر میشه ؟
دوستان دیگه هم اگه میدونن لطفا جواب بدین
دوست عزیز عموما با آپدیت هایی که ارائه میشه یه فایل .txt هست که نوشته چه مواردی توش تغییر کرده شما موقع دانلود اونو بخونی حله چون همیشه آپدیت ها براساس مشکلاتی هست که رفع شده ارائه میشه
دوست عزیزی که ایکس ویژن داشت و تصویر نشون نمیداد اگه با hdmi وصل کرده با کابل rca وصل کنه و یه بار بازگشت به تنظیمات کارخانه کنه چون احتمالا تلویزیونش از 1080p پشتیبانی نمیکنه و گیرنده رو این حالت تنظیم شده اگه هم بعد از بازگشت به تنظیمات کارخانه باز هم روی مد1080p بود دستی تنظیمش کنه مشکلش حل میشه
مگه قیمتش چند شده؟نقل قول:
با گارانتی 135 تومننقل قول:
دوستان سلام
میشه لطفا یک گیرنده در حد عالی برای کامپیوتر معرفی کنید که قابلیت ضبط برنامه ها رو با کیفیت بالا داشته و البته با فرمت های رایج /
گیرنده دیجیتالی دارم که برای تی وی هستش اما ضبط برنامه هاش با فرمت مسخره ای که باید برای پخش شدن صداش تبدلیش کنم اونم با نرم افزار خاص که کلی طول میکشه تبدیل بشه و در اخر هم بیشتر اوقات یا تصویر خش داره یا صدا عق ب و جلو شده . دستگاهی که برای تی وی دارم و ازش ناراضی هستم ایکس ویژن هستش .
حالا میخوام یک گیرنده برای کامپیوتر بخرم اما نمیدونم چی بخرم که هم کیفیت بالایی داشته باشه و هم قابلیت ضبط کردن برنامه ها با فرمت رایج مثل mpg یا mpg4 یا avi داشته باشه .
منتظر راهنمایی دوستان هستم .