باتشکر از همه ..........خصوصا مهدی جان :40:نقل قول:
بیزحمت تا اطلاع ثانوی از هرنو ع اظهار نظر درمورد من خودداری کنید(شرمنده گل روی همه شما هستم)
ممنونم
Printable View
باتشکر از همه ..........خصوصا مهدی جان :40:نقل قول:
بیزحمت تا اطلاع ثانوی از هرنو ع اظهار نظر درمورد من خودداری کنید(شرمنده گل روی همه شما هستم)
ممنونم
حالا من با این 1 متر برف که تو خونمون اومده چی کار کنم ؟؟
سلام مجدد من بازم اومدم!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فرض کن میخوای به یه نفر که تا حالا خوک ندیده براش توضیح بدی که خوک چیه؟؟؟ چطوری اینکارو میکنی؟؟ (هیچ عکسی هم از خوک نداری و به هیچ باغ وحشی.. جنگلی.. تلویزیونی...چیزی دسترسی نداری که بهش نشون بدی!!) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آزادی ینی چی؟؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جواب دادن به سوالای کی از همه سختره؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تا حالا شده وقتی یکی خواب باشه بری از طوری از خواب بیدارش کنی که از ترس دیگه نتونه بخوابه؟؟ (اگه آره توضیح بده ماجرا چی بود؟) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سریعترین حیوون جهان چی بیده؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
===============================
این ساویس هم بدجور مشکوک میزنه ها؟؟؟(به خصوص پست آخرش) نکنه که نفربعدیه؟؟؟ ها؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منتظر يك ميهمان ويژه باشيد دوستان .
عيد همه مبارك .............
بهروز تو فقط بيا يك چيزي بگو و همه رو بذار توي كف بعدش برو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نکنه admin میاد.؟؟؟؟؟:18:
سلام گفتی که شاعر هستی:
خوب با این کلمات یه شعر قشنگ و در عین حال خنده دار بگو:
پفک - پی30وردلد- تخمه ژاپنی- بوی گندم- مهدی- تراکتور
تورو خدا رحم کن آقا مهدی:18:
مصراع بعدی را از خودت بساز:
میازار موری که دانه کش است........
که شلوار دارد ولی بی کش است(مطمئن باش خودم ساختم:31: )
توانا بود هرکه دانا بود.......
ز دانش دل پیر برنا بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام كيميا بانو
سلام آقا محمود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
صحبت دايناسور كش معرفو شد ( مونيكا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) چند تا سوال همين جوري به ذهنم رسيد
1- نسل دایناسورهاي قرن 21 كي برچيده ميشه ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فکر نکنم حالا حالا منقرض بشن
2- قبول داري كه دایناسورهاي قرن 21 فقط با آقايون نسبت داده نشده ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آره!
3- اين شير دختر دایناسور كش كجاست ، رفته چند تا رو از پا در بياره ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ازش خبر داري ؟
آره فکر کنم مسافرت باشه.....در هیچ حالی دست از مبارزه بر نمیداره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
4- الان چند تا دایناسور قرن بيست و يكمي توي انجمن داريم ؟ سر بسته بگو ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سر بسته هم خطرناکه گفتنش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سال نو رو بهت تبريك ميگم و آرزومند بهترين آروهات هستم كيما جان
توي سال جديد موفق و سربلند باشي و فعال تر از سال گذشته [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سال نوی تو هم مبارک ممنون از سوال ها و موفق باشی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
پس چی . حالا کجا شو دیدی...
نقل قول:
م مثل .....