آقا شما یه لطفی کن و این دفعه این مورد رو به مدیر مربوطه انتقال ندید . شما که میدونید وضع چجوریه دیگه؟نقل قول:
Printable View
آقا شما یه لطفی کن و این دفعه این مورد رو به مدیر مربوطه انتقال ندید . شما که میدونید وضع چجوریه دیگه؟نقل قول:
این مورد رو همه خبر دارن و حتی از زمان تاسیس صبانت بوده تا به حال برای خیلی ها پیش اومدهنقل قول:
نگران نباشید هر چی میتوانید استفاده کنید
به قول یکی از کاربران حق شما بیشتر از این هست
آقای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به این نمایندتون توو شیراز (کاوش رایانه) بگید اینقد دزدی نکنن.بابا دولا پهنا حساب میکنن. یه صفحه باز میکنی جای 4 تا صفحه از آدم ترافیک کم میکنن.... یعنی چی آخههه
درسته.. دستتون دردنکنه.نقل قول:
سلام
این طلایی 2 مگ با سرویس 128 چه فرقی داره چون الان من 128 دارم ولی سرعت دانلود من 2 مگ هست
انگار چیزی که اصلا ارزشی برای شرکن صبانت نداره درخواست کاربراش هست
خیلی وقت هست که کاربرای صبانت درخواست تغییر ساعت شبانه رو داده بودن
مثل خیلی از شرکتا که شبانه از ساعت 1 شروع میشه صبانت هم ساعت 3 رو به جاش ساعت 1 شروع کنه
حتی تو الکامپ تو غرفه صبانت هم من وقتی این موضوع رو بهشون گفتم گفت خیلیا این موضوع رو به ما گفتن
ولی چیزی که ارزشی براشون نداره همین درخواست کاربراست
دوست عزیز سرعت شما چند هست مگه 6 گیگ دانلود کردید:18:نقل قول:
هر چند میگن سرعت شبانه هم ربطی به سرعت اولیه نداره و برای همه یکی هست
من که سرویس 1 مگ دارم خیلی خوب دانلود کنم از سرور با سرعت خوب از 3 هم شروع کنم چیزی نزدیک 1 گیگ فقط میتونم دانلود کنم
یه سوال ..اگه روز آخری که مدت شارزم به اتمام میرسه,من هنوز حجم اضفی داشته باشم..این حجم با تموم شدن مدت میسوزه یا به شارژ جدیدی که میکنم اضافه میشه؟
مگه امکان داره با این شارژ دزدی این بی شرفا کسی شارژ اضافه بیااره ؟!!!:31:نقل قول:
جواب سوالت : باید درخواست بدی اونجایی که ازش نت گرفتی اضافه کنن به حجمت:11:
وضعیت دیشب دوستان چطور بوده (تهران) مال من فکر کنم 3تا 4 کانکت بوده بعد Dcشده دیگه وصل نشده idm همه فایل ها رو ارور داده
نقل قول:
نه من تو روز دانلود کردم