نقل قول:
واقعا مرسی بابت راهنمایی.البته یادم رفت بگم فروشتده گفت چون تو هارد وسترن بورد و هارد به هم چسبیده هستن اینجوره ولی مثلا هارد cegate va a data بورد و هاردشون از هم جداست و میشه اطلاعات رو بر گردوند.
Printable View
نقل قول:
واقعا مرسی بابت راهنمایی.البته یادم رفت بگم فروشتده گفت چون تو هارد وسترن بورد و هارد به هم چسبیده هستن اینجوره ولی مثلا هارد cegate va a data بورد و هاردشون از هم جداست و میشه اطلاعات رو بر گردوند.
بطور دقیقتر و صحیحتر هاردهای وسترن my passport به اصطلاح usb on board هستند یعنی خبری از قسمت sata to usb نیست ولی این مسئله از کیفیت هارد چیزی کم نمیکنه . کم پیش میاد این قسمت خراب بشه .نقل قول:
سلام .نقل قول:
مشکل شما به خاطر یکسان بودن signature هارد دیسکها هست . از روش زیر برای تغییر disk signature استفاده کنید .
1.برنامه cmd را بصورت run as administrator اجرا کنید .
2. دستور diskpart را تایپ اینتر بزنید .
3. دستور list disk را تایپ و اینتر بزنید . در عکس زیر لیستی از هارد دیسکهای mount شده را مشاهده میکنید (درایو 30 مگابایتی درایو مجازی هست) .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
4. برای فهمیدن signature هارد دیسک باید هارد مورد نظر را از لیست انتخاب کنید . دستور select disk x را وارد کنید . به جاری x شماره هارد دیسک مورد نظر در لیست را وارد کنید . همانطوریکه در عکس زیر میبینید disk 0 انتخاب شده است .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
5. تایپ کنید uniqueid disk تا signature آن هارد دیسک مشخص شود . برای تغییر این signature به شماره دیگر دستور زیر را تایپ کنید . به جای NEW SIGNATURE شماره دیگر باید بنویسید به طوریکه با signature هارد دیسک دوم متفاوت باشد (کلیه signature هارد دیسکهای موجود در سیستم باید چک بشوند).
برای راهنمایی بیشتر در مورد signature جدید میتونید دستور help uniqueid disk رو تایپ کنید .
نکته اول : اگر نمیدونید برای signature چه عدد و حروفی بدهید پیشنهاد میکنم که فقط یکی از عدد های موجود در signature فعلی را تغییر بدهید (یک شماره بالا یا پایین ببرید) . مثلاً فرض کنید signature هاردی برابر با abcd4s44 باشه پس signature جدید برابر با abcd4s45 باشه . البته دقت کنید که با signature هارد دیسکهای دیگر مشابه نباشه .کد:uniqueid disk ID=NEW SIGNATURE
نکته دوم : این روش رو روی هارد دیسک مجازی و واقعی تست کردم و مشکلی پیش نیومد ولی ممکنه استثنائاتی پیش بیاد که هارد دچار مشکل بشه.
نکته آخر : اگر هارد دوم بازهم در my computer دیده نمیشه پیشنهاد میدم یک بار خاموش و دیسکانکت و پس از چند ثانیه تاخیر دوباره متصل کنید .
6. برای خروج از برنامه DiskPart کلمه exit را تایپ کنید .
نقل قول:
بسیار ممنون از توضیحات کامل و دقیقتون:n16:
چرا هاردای سیلکون پاور نسبت به وسترن یا سیگیت گرونتره؟ الان1 سیلیکون 360تومنه درصورتی که وسترن320 و حتی کمتر هست
[QUOTE=ata.royalfalcon;7569953]بطور دقیقتر و صحیحتر هاردهای وسترن my passport به اصطلاح usb on board هستند یعنی خبری از قسمت sata to usb نیست ولی این مسئله از کیفیت هارد چیزی کم نمیکنه . کم پیش میاد این قسمت خراب بشه .
حالا با این تفاسیر هارد وسترن هم میشه مثل بقیه هارد ها بازیابی اطلاعات کرد؟مثلا اگه بردش سوخت.
بستگي به شرايط داره و اينكه چه آسيبهايي وارد شده باشه و در نتيجه قطعي نميشه گفت . راه حل مختلفي براي تعمير وجود داره مثلاً ميتوان از برد هارد ديگري استفاده كرد مشروط بر اينكه كاملاً يكسان باشند . شما اگر تا اين حد نگران از دست دادن اطلاعات هستيد توصيه ميكنم اطلاعات مهم را در دو يا حتي چند هارد مختلف ذخيره كنيد .نقل قول:
وقتی کارمون با هارد تموم شد و اتصال رو قطع کردیم کابل رو از هارد جدا کنیم یا از کامپیوتر ؟
هر روز اگه کابل رو از هارد بیرون بکشیم پورتش خراب نمیشه؟
کلا کابل رو از هارد بیرون بکشیم یا لازم نیست ؟
WD my passport
دوام و استقامت كانكتورهاي كابل و پورت usb بالا هست مثلاً در انواع micro usb بطور تئوري و در شرايط استاندارد تا ده هزار بار ميتوان كانكتور را وارد به/خارج از پورت كرد و در انواع ديگر اين مقدار بين 1500 الي 5000 هست . در عمل به خاطر فشار بيش از حد ، كج وارد كردن كانكتور به داخل پورت و كيفيت پايين و موارد ديگر باعث كاهش عمر مفيد و خرابي زودرس كانكتور و پورت usb ميشه .نقل قول:
به نظرم اگر نميخواهيد جابجا كنيد (مثلاً هارد اكسترنال روي ميز ميمونه) كافيست فقط كانكتوري كه به لپتاپ يا pc وصل ميشه رو جدا كنيد و ديگه نيازي به جدا كردن خود كابل از هارد نيست . ولي اگر ميخواهيد جابه جا كنيد (مثلاً داخل كوله پشتي يا كيف لپتاپ ميذاريد) توصيه ميشه كه كابل كلاً از هارد جدا بشه چون فشارهايي كه به اين قسمت وارد ميشه حتي ممكنه باعث شكستگي آن شود .
یک عدد wd elements 1T خریداری شد به 300 تومن . با گارانتی سازگار. my passport می خواستم . ولی کسی موجود نداشت . من هم دلو زدم به دریا و اینو خریدم . البته my passport بین 320 تا 340 قیمت گرفتم ولی فقط بدون گارانتی موجود داشتند .
نظر شما چیه ؟ کسی این هارد رو داشته ؟ خیلی با my passport فرق می کنه ؟ من نیازی به رمز و اینجور چیزا نداشتم .
وصل کردم به تلوزیون . راحت جواب داد . چون برای همین کار خریده بودم . می ترسیدم تلوزیون نشناسه . اما شناخت .
حالا دوستان بزرگوار لطفا راهنمایی فرمایید :
1- wd elemnts کیفیت خوبی داره یا نه؟
2- چون هارد پرتابل هست ، همینکه کارم تموم شد و usb رو safety remove کردم می تونم هارد رو از usb در بیارم؟ مشکلی نداره؟
در مورد سوال دوم اگر win7 باشه هارد پرتابل خاموش نميشه مگر اينكه از برنامه USB Safely Remove استفاده كنيد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) . يا اينكه از روش تغييرات در رجيستري ويندوز استفاده كنيد ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) .نقل قول: