نه.مشکل همینه که ریاضی1 رو پاس نکردمنقل قول:
خیر اصلا نمیشه. ریاضی یک رو پاس کردی؟
بعد تو درئس پیشنهادی خود دانشگاه بعضی ترما همنیازا رو رعایت نکرده
Printable View
نه.مشکل همینه که ریاضی1 رو پاس نکردمنقل قول:
خیر اصلا نمیشه. ریاضی یک رو پاس کردی؟
بعد تو درئس پیشنهادی خود دانشگاه بعضی ترما همنیازا رو رعایت نکرده
رييس مركز آزمون دانشگاه آزاد اسلامي از آغاز ثبت نام داوطلبان شركت در آزمون كارشناسي ارشد سال 1390 اين دانشگاه از فردا، چهارم بهمن ماه خبر داد.
'عبدالله سجادي جاغرق' روز يكشنبه در گفت وگو با ايرنا اظهار داشت: ثبت نام داوطلبان آزمون كارشناسي ارشد 90 اين دانشگاه از ساعت 9 صبح دوشنبه 4 بهمن از طريق پايگاه اطلاع رساني مركز آزمون به نشانيآغاز خواهد شد.کد:www.azmoon.org
به گفته وي، مهلت ثبتنام داوطلبان آزمون كارشناسي ارشد دانشگاه آزاد تا ساعت 24 روز شنبه 16 بهمن ماه ادامه خواهد داشت و داوطلبان ميتوانند به دو روش مراجعه به باجه هاي پستي و يا از طريق شبكه شتاب بانكي، براي دريافت كارت اعتباري، اقدام كنند.
سجادي، هزينه ثبت نام آزمون كارشناسي ارشد سال 1390 دانشگاه آزاد را 300 هزار ريال اعلام كرد.
وي تاكيد كرد: متقاضيان دوره بدون آزمون كارشناسي ارشد نيز مي توانند در مهلت تعيين شده، با مراجعه به دفاتر پستي و تهيه كارت اعتباري، نسبت به ثبت نام در اين دوره اقدام كنند.
آزمون كارشناسي ارشد دانشگاه آزاد اسلامي در روزهاي 22 تا 24 ارديبهشت ماه سال 90 در 309 رشته و يك هزار و 644 رشته محل به صورت همزمان در سراسر كشور برگزار ميشود.
سلام دوستان اقایون / خانم های من سوالی داشتم در مورد دانشجوی ترم آخر بودن و ردینگ کورس
این قضیه ردینگ کورس چی هست ؟ برای دانشگاه ازاد
و اینکه دانشجوی ترم اخر میتونه 24 واحد برداره ؟
مثلا من میخواهم بدونم ترم بعد دانشجوی ترم آخر میشم یا نه ؟
من 30 واحد دیگه دارم تا 144 واحد کل کارشناسیم تموم بشه
الف ) اگر این ترم معدلم 17 بشه خوب ترم بعد خودم 24 واحد میتونم بردارم ! بعد 6 واحد ردینک کورس هم میتونم بردارم ؟ یعنی با این حساب دانشجوی ترم اخر میشم ؟
ب ) اگر این ترم معدلم 17 نشه ؟ آیا باز دانشجوی ترم اخر حسابم میکنند که 24 واحد بهم بدند ؟
ج ) ایا اگر معدلت 17 نشه میتونی 24 واحد برداری و 6 واحدم ردینگ کورس بگیری که جمعا بشه 30 واحد و تموم بشم ؟
میشه در این باره دوستی دقیق به من توضیح بدید ....
در کل فلسفه ردینگ کورس و ترم اخر 24 واحدی چی هست ؟ ...
سلام
دوستان یه چند تا سوال داشتم در مورد دانشگاه آزاد اگه ممکنه جواب بدید
1.چه درسهایی را اگه زیر 25 درصد در کنکور بزنیم باید پیش نیاز بگیریم ؟(رشته مهندسی کامپیوتر و رشته دبیرستان ریاضی فیزیک)
2.اگه ممکنه واحد این پیش نیازها را هم بگید
3.شماره داشنجویی دانشگاه آزاد چند رقم هست و تویه یه دانشگاه این شماره ها پشت سر هم هستند؟
4.کسی اینجا از دانشگاه آزاد مبارکه هست اگه هست لطف کنه و سه رقم آخر شماره دانشجوییش را حذف کنه و بگه؟(میخوام بدونم شماره های دانشجویی این دانشگاه با چه رقمهایی شروع میشه!)
ممنون از همه دانشگاه آزادی های گرامی
من چطور میتونم تراز رشته ها و واحدهای مختلف ارشد پیدا کنم؟؟؟نقل قول:
ممنون میشم راهنماییم کنین ...
کارشناسی ش پس کی میاد؟!!
حواست باشهنقل قول:
یک وقت ریاضی یک و ریاضی دو و معادلات میگیری
بعد توش میمونی
اگر مبینی پایه ریاضی ضعیف داری بشین از اول و از پایه بخون.
اگر اوضاعت مبینی خراب هست برو سر کلاس های ریاضی پیش استاد های مختلف در دانشگاه بشین
همه چیز به توان خودت بستگی داره.
فیزیک پاس کردی؟
سلام دوستان . من امسال سال 3 دبیرستان رشته ریاضی هستم . می خواستم ببینم میتونم تو کنکور کاردانی ازاد یا سراسری سال 90 شرکت کنم بدون مدرک پیش دانشگاهی ؟ اصلا قضیه این کنکور ازمایشی چیه؟
سلام.
دانشجوی دانشگاه آزاد هستم و این ترم 14 واحد برداشته بودم...طول ترم نخوندم و حالا هم درس ها خر مارو گرفتن.
اگه 6 واحد حذف کنم فقط واسم 8 واحد میمونه (دانشجوی پاره وقت هستم)
آیا پاس کردن فقط 8 واحد واسم مشکل ایجاد میکنه؟ مشروطی به حساب میاد؟ کل ترم حذف میشه؟
در ماده 5 اومده که منه دانشجوی پاره وقت اول ترم میتونم حداقل 10 واحد بردارم ، درسته؟... خب من 14 واحد برداشتم و کلاس هارو هم شرکت کردم..حالا سر جلسه امتحان میخوام از ماده 35 استفاده کنم و 2 تا 3 واحدی رو حذف کنم که با این کار واحد هام میشه 8 واحد...آیا مشکلی پیش میاد؟نقل قول:
ماده 5 – در نظام آموز پاره وقت، دانشجو مي تواند، حداقل 10 واحد و حداکثر 20 واحد درسي را در هر نيمسال تحصيلي انتخاب کند.
ماده 19 : تعداد واحدهاي انتخابي دانشجوي تمام وقت در يک نيمسال تحصيلي نمي تواند از 12 واحد کمتر و از 20 واحد بيشتر باشد.
ماده 35 : غيبت موجه در جلسه امتحان هر درس و نيز غيبت غيرموجه تا 3 درس موجب حذف آن درس يا دروس مي شود.
تبصره 1 – غيبت غيرموجه در جلسه امتحان بيش از 3 درس به منزله نمره صفر در امتحان آن درس يا دروس خواهد بود.
تبصره 2 – تعيين غيبت موجه و غير موجه دانشجو به عهده شوراي آموزشي واحد دانشگاهي است.
تبصره 3 – در صورت استفاده از ماده 35 رعايت حداقل 12 واحد در نيمسال (موضوع ماده 19) لازم نيست.
منظور از تبصره 3 چی هست؟ آیا دیگه رعایت حداقل واحد لازم نیست؟
ممنون میشم جامع و کامل راهنماییم کنید
هر چقدر هم که با مدیر گروه تماس میگیرم جواب نمیده
خواهشا یکی بگه شماره دانشجویی چند رقم هست؟
ممنون