در مدلهای Full HD که تصویرشون رو دیدم در مقایسه با سامسونگ، Upscaling خوبی ندارند.نقل قول:
تو تصاویر SD سامسونگ تصویر نرم تری داره.
تو سایزهای کوچک مثل 32 و وضوح 1366*768 اختلاف کمتره. ولی باز سامسونگ یه چیز دیگست.
در مدلهای Full HD که تصویرشون رو دیدم در مقایسه با سامسونگ، Upscaling خوبی ندارند.نقل قول:
تو تصاویر SD سامسونگ تصویر نرم تری داره.
تو سایزهای کوچک مثل 32 و وضوح 1366*768 اختلاف کمتره. ولی باز سامسونگ یه چیز دیگست.
دوستان قصد خرید 40c650 دارم بدجور آما مطمئن نیستم که ----T داره یا خیر >ممنون میشم دوستانی که این TV دارن بهم کنند
با تشکر
Samsung LCD 40c685 = کمتر از 1.100.000نقل قول:
LG LCD 42LCD560 = 1.100.000
امکانات و تصویر C685 سامسونگ بهتره
اگه زاویه دید بالا بخوای باید بری سراغ پلاسما
مثل 42X20 و 42A20 پاناسونیک. حدود 1 تومنه ولی FULL HD نیستند.
---------- Post added at 05:14 PM ---------- Previous post was at 05:11 PM ----------
40C650 با گارانتی سام سرویس همون C695 است که ----T داره.نقل قول:
از مدلهای بانه ای و بی گارانتی C650 بی اطلاعم.
اینا عکس پلاسما جی 10 یکی از بچه هاست نتونسته بود آپلود کنه من گذاشتم واسش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نگفتید با یک میلون و صدLED چی میتونم بگیرم؟
چه سایزی ؟ بعد با این قیمت led گرفتن اشتباهه به نظرم
سایز 40نقل قول:
چرا اشتباهه؟
سلام به دوستان عزیز به خصوص t_tanhayam
ما ۶ سال پیش یه سونی مدل KLV 40S A10 خریدیم که توی زمان خودش از بهترین ها بود و با عرض پوزش از طرفداران سامسونگ اون موقع اصلا سامسونگ جلوی سونی حرفی برای گفتن نداشت
الان همین تلوزیون ما حتی از سامسونگ هایی که اشنا های ما ۲ یا ۳ سال بعد از ما خریدن ( البته تقریبا با همون رنج قیمتی ) هم تصاویر رو زنده تر و بهتر نشون میده هم زاویه دید بهتری داره
از اینها گذشته به حق توی این ۳ - ۲ سال اخیر سامسونگ خیلی پیشرفت کرده
حالا من میخوام اوسط تابستون یه ۴۶ بخرم
الان منتظر 46D7000 سامسونگ هستم ، سوالم اینجاست :
۱. ایا هنوزم تصویر سونی از سامسونگ یک قدم جلو تر و بهتر هست و اگه اینطوری هست تا ۴ تومن یه ۴۶ سونی بهم معرفی کنید
۲. اگه این معادله بهم خورده یه ۴۶ سونی توی همین رنج قیمت تا سقف ۴ تومن بهم معرفی کنید وکمی با 46D7000 مقایسه کنید و بگید کدامیک بهتره در کل
3D زیاد واسم مهم نیست . کیفیت و طراحی خیلی واسم مهمه
خیلی خیلی ممنون
چون led ها تو این رنج معایبشون بیشتره تا مزایاشون . اکثرا هیچگونه dimming ای ندارند . مشکل ابری شدن هم هست . و اینکه مزیت محسوسی هم نسبت به lcd ها ندارند .نقل قول:
سایز 40
چرا اشتباهه؟
پلاسما های خوبی هم تو این رنج پیدا میشه . حالا شما باز نظرتون رو led هست ؟
امشب LED LG
مدل
42LE4500-TA
خریدم
چرای توی سایت ال جی همچین مدلی نیست؟
میخوام SOFTWARE رو اپدیت کنم.