مودم وایرلس خروجی لن و یو اس بی هم داره ؟
Printable View
مودم وایرلس خروجی لن و یو اس بی هم داره ؟
تو که اینهمه اشتهات زیاده ، یه دیش send-receive مستقیم بذار رو پست بوم (مثل دیش ماهواره هستش) ، با end سرعت حالشو ببر. کل خرجت هم ماگزیمم 300 تومنه. نه ف.ی.ل.ت.ر.ی.ن.گ و نه محدودیت و نه شارژ ماهانه . فقط یه مشکل کوچیک داره ، اونهم اینکه بعد از یه روز ( یا چند ساعت ) یه ماشین شیک دربست میآد در خونتون ، نترس آژانسه ، یه راست میبره اطراف درکه ، اسمش ... اسمش... . یادم رفت !!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
واسه گذاشتن آنتن های قوی باید از هزار جا تائیدیه بگیری و مشخص کنی تو چه فرکانسی می خوای تبادل اطلاعات کنی و . . . .
اینم خفن ترین محصول Asus ، به نمودار پهنای باندش نگاه کنی ، همه چی میآد دستت:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کارتش تو PCI میخوره و آنتنش هم بهتره رو دیوار یا سقف نصب بشه.کد:http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=FSWVHtsktjkhSzhs
معمولا مودم های وایرلس فقط LAN دارن و دیگه USB واسه اتصال به کامپیوتر ندارن. بلکه بعضی مودم ها (مثل ASUS-WL600g ) یک یا دوتا USB دارن که به پرینتر ویا یه فلش وصل میشن تا همه سیستم های تو شبکه بتونن ازشون استفاده کنن.نقل قول:
انگار اینجوری نمی شه این مودم درست شه الانم چنتا عکس قشنگ قشنگ واستون مثل این مبتدیا می زارم خداکنه بتونید کمکم کنید..نقل قول:
وقتی تیکDSL auto-connect رو می زارم این EROOOOOOOOOROOOOOOo می ده :
این یکیم عکس تنظیمات قبل از Save/Rebot :
نقاشیام قشنگه !!!!!!!
وقتی تنظیمات Save /Reboot می شه آیکن کانکشن مخصوص PPPOE توی Networc Connection میاد مثل عکس زیر :
اینم عکس Status کانکشن که نشون می ده ارتباط بر قراره :
آقا حالا چی می گید؟؟؟؟ می بینید منه بدبخت تو چه هچلی افتادم؟؟؟؟؟؟:19:
راستی اینم عکس TCP/IP که Set کردم شاید مشکل از اینجا باشه ببینید بد نیست :
آقا اینم عکس IE خیلی قشنگ در اومده انگار سالها رو گرافیک این عکس کار شده...بعد از تمام این تنظیمات IE من پیغام بر قرار نشدن ارتباطو می ده:
آقا اینم مشکل من بدبخت خدا کنه بتونید کمکم کنید...راستی a6l3i بابت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یه دنیا ممنون خیلی سرعتش بالاست دست گلت درد نکنه
راستی A6|3i می شه بگی با کدوم شرکت ISP قرارداد بستی و سرعتت چنده و چقدر ماهیانه پول می دیو سرع ت دانلودو آپلودتم ت. ساعات شلوغی (ترافیک زیاد) بهم بگی هر چی نباشه شما مهندسه اینجایی و قطعا بهترین ISP رو انتخاب کردی .:42:..شر منده که فوزولی می کنما......:10:
خوب IP شو ping کردی توی خط فرمان؟ بعدش فایروال آنتی ویروست رو برای تست از توی ویندوز disable کردی؟نقل قول:
نظرتون درباره مودم های zyxel چیه ؟
چیز زیاد جالبی نیست. دقت کردم دیدم شاتل با قیمت بسیار پایین میخره و به قیمت بالایی میفروشه و مثلا گارانتی میکنه !!!نقل قول:
شما برای این که خیالتون راحت باشه ایسوس ای ام 602 تهیه و استفاده کنید. (هر چند مودم خوب زیاده ولی من اینو استفاده میکنم و نظر و تجربه ی شخصیم را گفتم)
دوستان لطفا راهنمایی کنند
من یه مودم zyxel p660-HW دارم که با لن به پی سی وصله.حالا میخوام با لپ تاپ یه شبکه وایرلس درست کنم با تنظیماتی که کردم با هر دو سیستم به اینترنت دسترسی
دارم حالا برای شیر کردن فولدر چیکار باید بکنم
با تشکر
سلام من تازه adsl درخواست کردم و رفتم یه مودم TP-LINK 8811 خریدم زنگ زدم شرکت گفت زمانی که راهاندازی بشه چراقه adsl روشن میشه ولی ماله من خاموشه چشمک هم نمیزنه زنگ زدم خابرات گفت براتون وصل کردیم شرکتم میگه وصله ولی چرا چراق خاموشه ... سیم تلفن همون معمولیاس (2تا سیم مسی داره) یا فرق داره ؟ بقیه تنظیمات هم انجام دادم ولی اصلان چراق روشن نمیشه ... ویندوزم 7 ... تمام اتصالات تم درسته چی کار کنم ؟ بگم پشتیبانی بیاد ؟