سلام دوست عزیز همونطور که گفتم acer aspire 6920G این مشخصات رو داره نظرتون رو در باره این مدل بگید در ضمن کسی قیمتش رو میدونه .؟ قیمت حدود 2 ماه پیش 1400.000 بود با گارانتی مهرگاننقل قول:
سلام دوست عزیز همونطور که گفتم acer aspire 6920G این مشخصات رو داره نظرتون رو در باره این مدل بگید در ضمن کسی قیمتش رو میدونه .؟ قیمت حدود 2 ماه پیش 1400.000 بود با گارانتی مهرگاننقل قول:
80 بذار روش و یک دل بخر dell vostro 860نقل قول:
سلرون دو هسته ای 1.8
1گیگ رم
هارد 120
گرافیک آنبورد اینتل x3100
بلوتوث و رم ریدر
15.4 اینچی
DVDرایتر دو لایه
ایسر Aspire 5715 هم هست که قیمتش 515 هست ولی مالی نیست
حتی ایسر Extensa 5220 که 535 قینتشه یا حتی Aspire 4710 هم که 575 تومنه به پای اون دل که گفتم نمیرسن.یکی از نزدیکان ما یک ایسر داشت خیلی بنظر من بدریخت و نافرم بودش.بعضی درایورهاش هم که مشکل داشت.طرف ردش کرد رفت
لپتاپ خیلی خیلی راحت تر از دسکتاپه.هر کی میگه قابل ارتقا نیست بیاد من براش ثابت میکنم که بغیر از مادربورد و گرافیکش بقیه چیزاش قابل ارتقائه.که از این نظر تفاوت زیادی با دسکتاپ نداره چون در حال حاضر این روزها در حال تعمیر دسکتاپهایی هستم که ماله 3-4 سال پیش هستن و فقط بدرد نمکی میخوره ورداره ببردش.ولی لپتاپ 3-4 سال پیش اینقده ضایع نیستش.نمیخوام بحثشو بکشم وسط ولی دردسرای دسکتاپ اصلن ارزش خریدشو نداره مگه اینکه طرف ناچار باشه.لپتاپ سبک و قوی و جمع و جور و همه جا رو و بی نیاز از میز و صندلی و... هستش.دسکتاپ که میخری باید حتمن میز مخصوص و صندلی و هزار چیز دیگه هم در کنارش بخری.نقل قول:
در حال حاضر حتی کسانیکه کارای سنگین هم میکنن دارن میرن طرف لپتاپ البته از نوع قدرتمندترش.دیگه گذشته اون دوره ای که میگفتن بیشتر لپتاپ ها مال کار سنگین نیستن.دیگه کم کم داریم میریم به سمتی که بمعنی واقع دسکتاپ رو باید انداخت دور کاری که اینجانب خیلی وقته کردم:27:
نقل قول:؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
هاااااااااااااه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟!!!!!!
من فعلن مدل خاصی توی ذهن ندارم ولی حتمن مدلی بگیر گرافیکش از نوع Quadro FX که برای کارهای مهندسیه باشه بعدن به دردسر نخوری.حتی الامکان هم رمش 4 گیگ و باس CPU 1066 حتمن باشهنقل قول:
کسی نظری با تجربه ای نداشت؟نقل قول:
-----
راستی قیمت 6935 ایسر هم 1میلیون و 350 تمن با 4 گیگ رم و گرافیک 9600 که واقعا به نظر من عالی
و قیمت 5920 هم 1 میلیون حالا نظر شما چی؟؟؟؟؟؟
راستی نمایندگی اصلی ایسر کجاست
همون مهرگان ماشین اسیا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
[سلام
من یه لپ تاپ برای کارای معماری ،برنامه های auto cad ,max می خوام .
بازی هم قرار نیست باهش بکنم.
dell D830 بهم معرفی کردن.می خوام بدونم خوبه یا انتخاب بهتری هم میشه داشت؟. مثلا تو مدل های hp.
1530 dell چطوره ?جواب میده؟ سقف قیمتش تا 1.700
ممنون میشم راهنماییم کنید
اصلاح میکنم پست قبلیمو!
مدل 1318 :
نظرتون چیه؟
قیمتش چقدره؟
کسی می تونه مشخصات این نوت بوک ها رو بده.
فقط مشخصات cpu,ram,video ram
dell vostro 1510-dell vostro 1310-dell studio 1535-hp dv5-1135
فقط خواهشا درست باشه.چون من تو هر سایت یه چیز دیدم
مثلا یجا رم1Gb vostro 1510 بود جای دیگه 3Gb بود
شما داری اشتباه میکنی.نقل قول:
چرا؟؟؟؟؟چون که نمیدونی هر مدل از لپتاپ ها ممکنه چندتا کانفیگ مختلف داشته باشه.یعنی به یه اسم ولی تفاوت های مختلف.
مثلا همین dell vostro 1510 پنج تا کانفیگ مختلف داره.