شما برو از مغازه ها بگیر . الان نسخه ی delux رو همه دارن . بعد روش acc نصب میکنی :10:نقل قول:
فکر کنم این بهترین راه باشه:27:
Printable View
شما برو از مغازه ها بگیر . الان نسخه ی delux رو همه دارن . بعد روش acc نصب میکنی :10:نقل قول:
فکر کنم این بهترین راه باشه:27:
نقل قول:
چه ها یه کاری میشه واسم بکنید ! من 737 pmdg دارم که database fmc خیلی قدیمیه و وقتی میخوام خروجی تهران رو انتخاب کنم هیچی نداره . دوستانی که 747 pmdg دارن و database هواپیماشون کامله اگه میشه اون فولدرشو برام زیپ کنن و یه جا آپ کنن. ممنون میشم . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] واسه من یه فولدر به اسم
FMCWP هست که داخل اش چند تا فایل txt هست + airports.dat
کمک !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
گفتم که ندارن اینجا :دی من تو یزد هستم و تا الان 20 بار رفتم از پارسال تا الان و نداشتن :دینقل قول:
خوب پس بايد به فكر خريد اينترنتي باشي ! من سايت خاصي رو سراغ ندارم اما شما تو گوگل اسم شبيه ساز رو سرچ كن ، كلي فروشگاه مياد ! ولي فكر كنم بشه تو يزد پيدا كرد !نقل قول:
کاپتان های گرامی لطفا کمک کنین .
من با کلی ذوق و شوق رفتم FMC رو برای 737 pmdg یاد گرفتم . حالا بعد از کلی محاسبات به یه مشکل کوچیک بر خوردم و اون اینه که چجوری میشه موتور 737 pmdg رو در حالت خاموشی کامل روشن کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:19:
اگه شما 747 دارین , فقط مراحل روشن کردن رو بگین !!!!
امیر جان من PMDG747 رو دارم.فکر کنم توو 747 اسم فولدرش NAVDATA هست.ببین اگه این به دردت میخوره آپ کنم برات.اینم عکسش.نقل قول:
من 737 pmdg دارم که database fmc خیلی قدیمیه و وقتی میخوام خروجی تهران رو انتخاب کنم هیچی نداره . دوستانی که 747 pmdg دارن و database هواپیماشون کامله اگه میشه اون فولدرشو برام زیپ کنن و یه جا آپ کنن. ممنون میشم . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] واسه من یه فولدر به اسم
FMCWP هست که داخل اش چند تا فایل txt هست + airports.dat
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------- Post added at 07:17 PM ---------- Previous post was at 07:16 PM ----------
البته اینم کم ناقص نیستا ولی بازم بد نیست
---------- Post added at 07:19 PM ---------- Previous post was at 07:17 PM ----------
توو مدرسه پرواز 1.6 دوستان برای 747 توضیح دادنانقل قول:
مرسی m.s.f جان .:46: فکر کنم که مشکلم از اون نبود . بجز ایما ما یه تعداد فایل دیگه تو این آدرس داریم :نقل قول:
flight simulator x/pmdg/SIDSTARS
که فایل های txt به کد ایکاو هر فورودگاه هستن . من یه لینک گیر آوردم که مال ایران بود و بجای چنتاشون کپی کردم درست شد . اما هنوز oimm.txt مشکل داره . اگه میشه شما این 2با فایل رو که تو آدرس بالا هست رو آپ کنین .
oiii.txt
oimm.txt
:40:
در مورد 747 هم بگم که تو جزوه فقط آموزش FMC هست .من اونو یاد گرفتم فقط نمیدونم چجوری موتور هواپیما رو روشن کنم :31:
شما خودتون مراحلی رو که برای روشن کردن747 انجام میدین رو , میشه بنویسین :20:
وقتی start engin رو میزنم موتور روشن میشه اما بعد از پشت موتور شروع میشه دود میاد بیرون و بعد دوباره خاموش میشه:19:
این فایل خدمت شما ... از این آدرس برداشتمنقل قول:
Microsoft Flight Simulator X\PMDG\SIDSTARS
من با CTRL+E روشن مییکنم :31:کد:http://msadegh.persiangig.com/other/M.s.f.zip
خیلی خیلی ممنوم:40:نقل قول:
مشکل من همینه که وقتی ctrl + E رو میزنم موتور ها دود میکنن :41::19:
نمیدونم شایدم چون 737 با fsx همخونی نداره روشن نمیشه:41:
دوستان به نظر من شما فیلمهای آموزش روشن کردن هواپیمارو از youtube نگاه کنید.
من pmdg 747-400 رو دارم و از اونجایی که به واقعیت خیلی نزدیکه خاموش کردن کامل هواپیما و روشن کردن اون رو به طور کامل از فیلمهای واقعی یاد گرفتم که خیلی حال میده :D