کسی میدونه برای کرک Generations چیکار باید کرد؟
من یه کرک دارم که اسم فایلش TS3W هست و کپی کردم در محل نصب بازی ولی وقتی اجرا میکنم مینویسه:
Please Enter The Sims 3 Generations Disk Before Playing
Printable View
کسی میدونه برای کرک Generations چیکار باید کرد؟
من یه کرک دارم که اسم فایلش TS3W هست و کپی کردم در محل نصب بازی ولی وقتی اجرا میکنم مینویسه:
Please Enter The Sims 3 Generations Disk Before Playing
سلام. خسته نباشید.
راستش من تا امروز پک world adventures رو راحت نصب و اجرا میکردم. امروز بقیه ی پک هارو گرفتم. اما موقع نصب اررور میده که نمیتونه بازی اصلی رو پیدا کنه.
آپدیتها رو هم به همین دلیل نمیتونم بریزم.
ورژن فعلی 2.0.86.002002
لانچر هم میگه آپدیت 2.17.2.011032 هم برای world adventures موجوده. اما فکر نمیکنم اینجوری هم مشکل حل بشه. میشه خواهشاً راهنمایی کنید؟
ببخشید من چند تا شهر از یه سایت گرفتم ولی فقط یه بار یکیشون شانسی لود شد ولی دیگه لود نشد اگر میشه کمک کنید
باید توی پوشه ی سیمز 3 اصلی بریزید نه توی Generationsنقل قول:
احتمال زیاد مشکل از آپدیته. ولی اگه ارور میده که نمیتونه بازی اصلی رو پیدا کنه دو مشکل میتونه داشته باشه.نقل قول:
1. بازی اصلی شما دستکاری شدس و فقط world adventures روش نصب میشه
2. فایل های سیستمیش حذف شده و باعث شده ویندوز اونو نشناسه که با دوباره پاک کردن و نصب کردن درست میشه
که من احتمال میدم مشکل اولی باشه. شما بازی رو از کجا خریدین؟ یعنی سیمز 3 رو جدا خریدین و world adventures رو جدا ؟
کلا شهر های اضافی روی بازی که کرک شده باشه کار نمیکنه.نقل قول:
توی سیمز 2 این امکان وجود داشت. ولی توی سیمز 3 نمیشه. اگر میخواید اون کارو انجام بدید باید حتما سیوتون رو به اشتراک بزاریدنقل قول:
بله ممنون. مي دونم سيو ها كجاست ولي منظورم اينه كه چطوري به صورت يك از فايل هاي دانلودي كه توي سايت سيمز ريسورس به اشتراك مي گذارند اونو به اشتراك بگذارم. وقتي از خونه بيرون ميارمش و به اشتراك مي گذارمش همه اون علوم هايي كه ياد رفته صفر ميشه! مي خواهم با همه تحصيلاتش اونو به اشتراك بگذرام. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بله جفتش رو جدا خریدم. وقتی world adventures رو میریزم باهاش بازی اصلی هم اینستال میشه.نقل قول:
حتی یه بار کلش رو پاک کردم و قبل ریختن WA خواستم پک های دیگه رو بریزم اما نشد.
ممکنه اگه tslhost.dll و ts3.exe ارجینال رو دانلود و کپی کنم مشکل حل شه؟
دو تا نسخه ی دیگه از بازی اصلی و world adventures گرفتم. تونستم high-end loft stuff رو هم بریزم. آپدیت هم کردم. اما بقیه ی اضافات رو نمیتونم بریزم. اررور اینه:
This product requires an installed version of the sims 3 ...
تمام فروم های خارجی رو هم گشتم انگار این مشکل حل شدنی نیست. حیف پول ...
سلامنقل قول:
اولن اگه کرک رو نریزی اصلا تو بازی نمیره !!!!
من میگم تو بازی میرو بعد ارور میده
GENERATIONS
دعوا دارین؟نقل قول:
بیا و خوبی کن!
منم همین مشکل رو داشتم خب
اول کرک جنرشن رو کپی کنین، از روشم کرک سیمز 3 اصلی رو بریزین:46:
دمت گرمنقل قول:
حل شد
آقا پچ جدیدی نیست برای این بازی؟
من که الان ورژن سیمزم 1.21 هستش ولی وقتی میره مسافرت خیلی باگ داره مثلا یه دفعه همین جوری سر جاش می ایسته و هیچ کاری نمیکنه برای حدودا 5 ثانیه و بعد درست میشه و 1 دقیقه بعد(دقیقه ی واقعی نه توی سیمز) دوباره همین طوری میشه
اگه هست پچ با کرکش رو بزارید
ممنون